Închide meniul

Ioana Gheorghe, forţată să devină "trofeul" interlopilor. "Dacă primesc vreo propunere, trebuie să tac"

Antena Sport Publicat: 20 noiembrie 2020, 6:55 / Actualizat: 11 mai 2021, 18:31

Ioana Gheorghe, forţată să devină "trofeul" interlopilor. "Dacă primesc vreo propunere, trebuie să tac"

Realitatea Sportivă

Acuzaţii fără precedent făcute de Ioana Gheorghe

  • Dezvăluiri incredibile făcute de Ioana Gheorghe
  • Acuzaţii grave la adresa antrenorului Paul Neagu

"Eu 11 luni din an sunt la Constanța, la pensiunea pe care Paul Neagu o are, și sunt obligată să mă îmbrac provocator în timp ce el are întâlnire cu fel și fel de oameni din lumea interlopă, iar în cazul în care primesc vreun avans sau vreo propunere eu trebuie să tac din gură.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

O singură dată mi-am permis să îl întreb pe unul dintre indivizi ceva, iar când am ajuns acasă am avut parte de abuzuri verbale, a început să urle, să mă jignească. Acest lucru li se întâmplă și colegelor mele”, a povestit Ioana, pentru Realitatea Sportivă.

Paul Neagu, ameninţări de faţă cu părinţii Ioanei Gheorghe

În Letonia, Ioana a chemat Poliţia după ce una dintre fete a fost ameninţată de Neagu. În momentul în care autorităţile au ajuns la faţa locului, victima a negat totul.

Reclamă

"În vară, eu împreună cu părinții și logodnicul meu am fost martori în momentul în care Paul Neagu s-a dus la o colegă de-a mea să o bată, i-a spus că îi rupe gura. 

În momentul în care am chemat Poliția la incidentul din Letonia, aceeași colegă a declarat că Paul Neagu nu ar face niciodată așa ceva și asta deoarece dacă eu plec de acolo, ea este prima titulară și asta urmărește”, a comentat Ioana.

Reclamă

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
28
mart.
23:35
Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania
28
mart.
23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
28
mart.
23:01
FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!
28
mart.
23:01
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine”
28
mart.
22:16
VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte
28
mart.
22:15
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024
28
mart.
21:50
Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024
28
mart.
21:37
VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor
28
mart.
21:29
Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el”
28
mart.
20:30
Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune!
Vezi toate știrile
Pe același subiect
Valentin Crețu
Alte sporturi • 24 feb., 17:20
Valentin Creţu, câştigătorul Cupei Naţiunilor la sanie simplu masculin! Câte medalii a obținut România
Ioana Gheorghe
Diverse • 25 nov., 9:43
Răspuns revoltător din partea Federaţiei Române de Bob pentru campioana care l-a acuzat pe antrenorul Paul Neagu de violenţă şi proxenetism
Ioana Gheorghe
Diverse • 24 nov., 9:48
Decizia radicală luată de COSR după ce un antrenor a fost acuzat de violenţă, hărţuire şi proxenetism de către campioana Ioana Gheorghe