Închide meniul
Foto

Ioana, iubita lui Ciprian Marica, a întors toate privirile. Apariţie într-un costum de baie minuscul

Valentin Pîrcălabu Publicat: 4 septembrie 2023, 12:39 / Actualizat: 30 ianuarie 2024, 17:52

Reclamă
Ioana, iubita lui Ciprian Marica, a întors toate privirile. Apariţie într-un costum de baie minuscul

Cât a ajuns să coste un şezlong pe plaja lui Ciprian Marica din Mamaia

Ciprian Marica şi Ioana Marcu / Colaj Wowbiz

Ioana, iubita lui Ciprian Marica, a întors toate privirile. Ioana Marcu îl iubeşte enorm pe fostul fotbalist şi, drept dovadă, a trecut peste scandalul amoros în care a fost implicat aceasta într-o cameră de hotel din Cluj.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ioana Marcu şi Ciprian Marica trăiesc o frumoasă poveste de dragoste, deşi fostul atacant a „călcat strâmb”. Ioana a avut puterea să treacă peste infidelitatea acestuia şi l-a iertat.

Ioana, iubita lui Ciprian Marica, a întors toate privirile

Ioana Marcu este o femeie extrem de frumoasă, care întoarce toate privirile la fiecare apariţie. Ultima dintre ele a fost de-a dreptul incendiară: într-un costum de baie miniscul. (VEZI IMAGINI INCENDIARE ÎN GALAERIA FOTO)

Ioana este din Constanţa şi a absolvit Facultatea de Medicină. Este din 2016 într-o relaţie cu Ciprian Marica, cel cu care are doi copii. Nu s-au căsătorit, iar acţionarul minoritar al Farului a explicat de ce nu şi-a dus mama copiilor săi la altar.

Cât de frumoasă este iubita lui Ciprian Marica

Ioana Marcu este de o frumuseţe ieşită din comun (VEZI GALERIA FOTO DE MAI JOS) şi a trecut prin momente dificile în 2020, în momentul în care Ciprian Marica a fost implicat într-un scandal amoros care a făcut înconjurul României.

Reclamă

Fostul fotbalist a fost filmat, într-o cameră de hotel, cu Ana Muntean. Imaginile ar fi fost făcute publice atunci chiar de soţul femeii. Ciprian Marica a primit critici dure, dar a reuşit să îşi salveze relaţia cu Ioana Marcu. Iubita lui l-a iertat şi se afişează mereu lângă el. La trei ani distanţă de acel incident, Ciprian şi Ioana par mai fericiţi ca niciodată alături de copiii lor.

Ciprian Marica are mai multe afaceri şi s-a implicat financiar chiar şi la campioana României, Farul. Administrează şi o plajă privată în Mamaia, de unde Ioana Marcu este nelipsită.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Este Răzvan Lucescu cel mai bun antrenor român al momentului?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:46 Ioan Andone cere şi el plecarea lui Zeljko Kopic de la Dinamo: „Trebuie un antrenor român. Aş păstra doar 5 jucători” 23:26 „Vreţi să rămâneţi la Dinamo?” Zeljko Kopic, anunţ despre viitorul său după victoria cu Csikszereda: „Am 46 de ani, nu 60!” 23:20 VIDEOFinlanda – Danemarca 3-1 a fost în AntenaPLAY! Duel încins la Campionatul Mondial de hochei 23:11 Răzvan Lucescu şi-a dezvăluit clauza pe care o are în contractul cu PAOK! Ce a spus de interesul lui Beşiktaş 23:05 Palermo – Venezia 0-1, în AntenaPLAY. Eşec pentru echipa lui Nedelcearu, în turul semifinalelor play-off-ului pentru Serie A 23:01 Lotul Argentinei pentru Copa America 2024! Lionel Messi va împlini 37 de ani chiar la turneul final 22:42 Ce a spus Dennis Politic despre un transfer de la Dinamo, după „dubla” de senzaţie cu Csikszereda! 22:35 Patronul lui PAOK, mesaj emoţionant pentru Răzvan Lucescu. Urare specială şi pentru Mircea Lucescu: „Să mai trăiască 100 de ani!” 21:53 FotoDinamo – Csikszereda 2-0. „Dublă” Dennis Politic! „Câinii” au luat o opţiune serioasă pentru rămânerea în Liga 1 21:52 FCSB şi-a mai aflat o posibilă adversară din turul 1 preliminar al UEFA Champions League! Cum arată lista actualizată Vezi toate știrile
Citește și