Închide meniul
Foto

Ioana Țiriac a șocat 26.000 de oameni! Decizia radicală luată de unica fiică a lui Ion Țiriac

Antena Sport Publicat: 9 decembrie 2022, 17:11

Ioana Țiriac, fiica lui Ion Țiriac, este de o frumusețe răpitoare

Ioana Țiriac are 25 de ani

Ioana Țiriac are 25 de ani / Instagram Ioana Țiriac

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În această săptămână, superba brunetă în vârstă de 25 de ani (VEZI GALERIA FOTO) a luat o decizie radicală privind activitatea sa din mediul online.

Ioana Țiriac a șocat 26.000 de oameni! Decizia radicală pe care a luat-o unica fiică a lui Ion Țiriac

Ioana Țiriac a hotărât să își închidă, cel puțin temporar, contul de Instagram, unde de-a lungul timpului a adunat 26.000 de urmăritori.

Reclamă
Ioana Țiriac și-a închis contul de Instagram
Ioana Țiriac și-a închis contul de Instagram

Fiica lui Ion Țiriac, care în această vară a absolvit Universitatea din Miami, și-a surprins total fanii din social media cu decizia sa, ținând cont că tânăra de 25 de ani era foarte activă.

Ioana Natalia își obișnuise urmăritorii cu 3-4 ori postări pe săptămână. Fiecare poză a fiicei lui Ion Țiriac adună, în medie, câteva sute, chiar mii de aprecieri, precum și comentarii savuroase de la fani.

Reclamă

Ioana Țiriac este moștenitoarea unui adevărat imperiu financiar. Tatăl său are o avere estimată la 1,5 miliarde de dolari, conform Forbes.

Fiica lui Ion Țiriac, asemănată cu Kim Kardashian!

Ioana Țiriac a ajuns să fie comparată cu Kim Kardashian, celebrul fotomodel din Statele Unite. Unica fiică a lui Ion Țiriac continuă să facă furori pe rețelele sociale, unde postează regulat fotografii din țările pe care le vizitează. În prezent, tânăra de 25 de ani locuiește în Miami.

Ioana Natalia are peste 26.000 de urmăritori pe contul de Instagram. Superba brunetă i-a obișnuit cu poze și videoclipuri amețitoare, la care adună constant mii de aprecieri.

Reclamă 4 / 0/3

Frumusețea răpitore a Ioanei i-a făcut pe fanii săi să o asemene inclusiv cu Kim Kardashian, unul dintre cele mai cunoscute fotomodele din lume. Recent, fiica lui Ion Țiriac a fost comparată și cu Cleopatra, în timp ce se afla în vacanță în Egipt.

Ioana Natalia este unica fiică a lui Ion Țiriac, pe care o are din relația cu egipteanca Sophie Ayad, marea iubire a miliardarului român. Bruneta de 25 de ani a absolvit în vară Universitatea din Miami, unde a studiat jurnalismul.

Recent, Ioana Țiriac s-a întors în România pentru o scurtă perioadă. În timpul vacanței din țara sa natală, fiica lui Ion Țiriac a postat mai multe imagini de pe Transfăgărășan.

Ioana Țiriac are aceeași pasiune ca tatăl său, Ion Țiriac

Fiica fostului mare jucător de tenis, care a împlinit 25 de ani în luna iulie, este încântată de colecția spectaculoasă deținută de tatăl său, cel care a fost, o lungă perioadă de timp, cel mai bogat român.

Ioana Natalia a fost cucerită de un bolid de lux deținut de tatăl ei. Este vorba de un Ferrari 812 Superfast, al cărui preț depășește 300.000 de euro. Mașina de senzație are un motor V12, de 800 de cai putere, și ajunge de la 0 la 100 km/h în numai 2.9 secunde. A fost cel mai puternic și rapid model de serie din istoria Ferrari.

Ioana Țiriac a redistribuit, pe Insta Story, o imagine cu bolidul spectaculos deținut de tatăl ei. Postarea inițială a fost apreciată și de fratele ei, Ion Ion Țiriac.

De altfel, fiica fostului jucător de tenis a și primit cadou, din partea familiei, o mașină de colecție. De Crăciun, Ioana a aflat de la fratele ei că a primit o „bijuterie” de cinci stele. Este vorba de un Mercedes AMG GT Black Series care atinge o viteză maximă de 325 km/h și al cărui preț se ridică la 350.000 de euro. Numai 275 de astfel de mașini vor fi scoase la vânzare, una dintre acestea ajungând deja în colecția familiei Țiriac.

Reclamă

O va învinge Simona Halep pe Paula Badosa, în primul tur de la Miami?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
3:32 Dramă pentru Aryna Sabalenka! Iubitul ei a murit la doar 42 de ani. Cei doi se aflau la Miami 2:19 Ora de start a meciului Simona Halep – Paula Badosa, din turul 1 de la Miami. Simo revine marţi pe teren după suspendare 18
mart.
23:27
Vlad Chiricheş primeşte un ajutor uriaş! Decizia luată de FCSB, pentru a-l readuce în formă pe fostul căpitan al României
18
mart.
23:27
„Propagandă comunistă!” Ionuţ Negoiţă s-a năpustit asupra lui Mircea Lucescu şi i-a propus un pariu. Ce îi cere să facă la Dinamo
18
mart.
23:01
Ţipete în vestiarul lui FCU Craiova, după înfrângerea cu Petrolul! Ce reacţii au putut avea Nicolo Napoli şi Vlad Achim
18
mart.
22:39
OFICIAL | Dan Alexa a semnat cu Arsenal Tunari! Va fi ajutat de Ştefan Grigorie
18
mart.
22:30
Petrolul Ploieşti – FCU Craiova 1-0. Echipa lui Adrian Mititelu rămâne pe loc de baraj. Cum arată clasamentul play-out-ului
18
mart.
22:15
„Aşa nu se poate!” Mihai Stoica, răspuns după dezvăluirea „bombă” făcută de Risto Radunovic: „Gigi Becali nu a fost de acord!”
18
mart.
21:54
„Martalogu, sau cum îl cheamă?” Cristian Tudor Popescu l-a desfiinţat pe Patrick Mourtagolou! Ce sfat i-a dat Simonei Halep
18
mart.
21:46
EXCLUSIV„Sunt ca vinul!” Reportaj special de la meciul lui Bănel Nicoliţă din Amara! Au sfârâit grătarele la marginea terenului VIDEO
Vezi toate știrile
Horoscopul săptămânii 18 martie – 24 martie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele

Horoscopul săptămânii 18 martie – 24 martie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele

Zodii care iubesc sportul. Nativii care adoră să aibă un stil de viață activ

Zodii care iubesc sportul. Nativii care adoră să aibă un stil de viață activ

Formula 1
Pe același subiect
Miliardarul Ion Ţiriac, discurs manifest
Extra • 18 mart., 12:31
FOTO
Miliardarul Ion Ţiriac, discurs manifest: „Nu este macabru ce spun!” Marele regret al vieţii: „Ce-am făcut în viaţa asta?”
Ion Ţiriac o refuză pe Dinamo, dar şi-a dezvăluit planul de milioane
Diverse • 14 mart., 18:59
FOTO
Motivul incredibil pentru care Ion Ţiriac pleacă în Noua Zeelandă: „Fac o treabă nepopulară!”
Cu ce se ocupă în Dubai unica fiică a lui Ion Ţiriac!
Diverse • 13 mart., 10:54
FOTO
Cu ce se ocupă în Dubai unica fiică a lui Ion Ţiriac! Apariţie de senzaţie a Ioanei Ţiriac în „raiul miliardarilor”
Momente cumplite prin care trece marea iubire a lui Ion Țiriac
Diverse • 23 feb., 8:58
FOTO
Momente cumplite prin care trece marea iubire a lui Ion Țiriac. Sophie s-a prăbușit emoțional: „Îmi e atât de dor de tine!”
Se ştie care este secretul frumuseţii marii iubiri a lui Ion Ţiriac
Diverse • 9 feb., 9:03
FOTO
Care este secretul frumuseţii marii iubiri a lui Ion Ţiriac. Ce face pentru a se menţine în formă, la 54 de ani: „Urăsc dieta!”