Închide meniul
Foto

Ion Ţiriac a dezvăluit de ce a luat decizia radicală prin care şi-a dezamăgit fiica: „M-am săturat să mă lupt în fiecare zi!”

Publicat: 18 iunie 2022, 12:03

Primul bărbat cu care s-a afişat fiica lui Ion Ţiriac

Ioana Ţiriac este unica fiica a lui Ion Ţiriac

Profimedia

  • Ion Ţiriac a vândut turneul de la Madrid
  • Primele explicaţii ale miliardarului român

Ion Ţiriac a vândut turneul de la Madrid, deşi i-a promis unicei sale fiice, Natalia Ioana, că nu va face acest lucru. Miliardarul român a explicat, într-un interviu acordat presei din Spania. de ce a făcut acest gest.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ion Ţiriac a dezvăluit că s-a săturat să vină jucătorii la el să se plângă de noile reguli din tenis. Miliardarul român a finalizat cu succes tranzacția către compania americană IMG, primind suma impresionantă de 360 de milioane de dolari.

Ion Ţiriac, explicaţii după ce a vândut turneul de la Madrid

„Pentru că am 83 de ani, pentru că ai mei copii nu sunt interesați, pentru că m-am săturat să mă lupt în fiecare zi împotriva noilor reguli (n.r. din tenis) care îi aduc pe jucători la mine-n birou”, a spus Ion Ţiriac într-un interviu acordat celor de la claytenis.com.

Reclamă

Ion Ţiriac şi-a dezamăgit fiica, pe Natalia Ioana: „Ioana a zis: ‘Să nu cumva să vinzi Madridul’!

Miliardarul a luat această decizie în ciuda faptului că singura sa fiica, Ioana Natalia, i-a cerut să nu facă acest lucru. Chiar magnatul român a făcut această dezvăluire. Astfel, este lesne înţeles că fiica lui Ion Ţiriac a fost extrem de dezamăgită de decizia luată de tatăl său.

Ioana a zis: ‘Să nu cumva să vinzi Madridul (n.r. turneul de la Madrid, vândut de Țiriac în 2021). Ăla este eritajul nostru, trebuie să-l ținem!’
Din cauza politicii (n.r. l-a vândut). Nu am mai putut. Gata mi-ajunge! Nu mai pot!

Reclamă

Sportul ăsta nu mai are viitor decât dacă patronii merg aici, jucătorii merg dincoace. Se bat la fiecare cinci ani până când își sparg capetele. Fac un deal (n.r. o înțelegere) pe cinci ani, merg mai departe”, a declarat Ion Țiriac la emisiunea „Prietenii lui Ovidiu”, de pe gsp.ro.

Ion Țiriac a câștigat o sumă exorbitantă din vânzarea turneului de tenis de la Madrid. Omul de afaceri a finalizat tranzacția către americanii de la IMG în luna decembrie, iar între timp afacerea a fost confirmată oficial la începutul acestui an.

Potrivit hotnews.ro, Țiriac a încasat 360 de milioane de euro pentru cedarea licenței turneului din Spania. Miliardarul român va primi încă 30 de milioane de euro în următorii doi ani, conform tranzacției pe care a încheiat-o cu compania din SUA.

Reclamă 4 / 0/3

Inițial, în presă a apărut informația că Ion Țiriac va primi o sumă cuprinsă între 200 și 250 de milioane de euro. În cele din urmă, afaceristul român s-a ales cu o sumă mult mai mare pe care o va adăuga averii sale impresionante.

Care este averea lui Ion Ţiriac în 2022

Cei de la Forbes au făcut o actualizare a estimării averilor celor mai bogați oameni la nivel mondial. Momentul este unul dificil, războiul din Ucraina afectând serios marea majoritate a afacerilor. La fel se întâmplă și cu conturile fostului mare jucător de tenis, la o lună și jumătate după startul conflictului armat.

Potrivit forbes.com, Ion Țiriac are o avere de 1.5 miliarde de dolari. Este în scădere față de finalul anului trecut, după cum se poate vedea pe un grafic care apare pe pagina destinată românului care va împlini 83 de ani peste exact o lună. În 2021, Țiriac a avut un maxim istoric de 1.7 miliarde de dolari. La începutul lunii aprilie aceasta scăzuse la 1.6 miliarde.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
11:12 NEWS ALERTS-a mai accidentat un jucător la FCSB! A suferit o ruptură şi riscă să stea o lună departe de teren. Lovitură dură pentru lider 10:58 FotoUn milionar român a răbufnit şi a anunţat că e gata să facă un gest extrem: „Asta nu înseamnă că nu îmi iubesc ţara!” 10:50 FotoEndrick a reușit o performanță de senzaţie în numai 7 zile. Starul de 17 ani, aşteptat la Real Madrid, este de neoprit 10:20 Florentin Petre cere un jucător în naţionala României: „Nu poţi să începi fără el! E cel mai în formă!” 10:08 „Ce nu a luat Ianis de la Gică Hagi?” Gică Craioveanu nici nu a stat pe gânduri: „N-are cum să o aibă!” 9:29 Modul incredibil prin care avocaţii încearcă să îl scape pe Mario Iorgulescu de condamnarea de 13 ani şi 8 luni de închisoare 9:26 Bernadette Szocs, după victoria uriaşă cu Adriana Diaz, de la Incheon: „Dacă voi juca aşa, va urma un alt rezultat mare” 9:05 Carlos Alcaraz, eliminat de Grigor Dimitrov din sferturile turneului de la Miami! Principalul favorit a fost spulberat de bulgar 8:43 Schimbări uriașe la FCSB. Cinci jucători, gata să plece de la echipa lui Gigi Becali chiar dacă vor câștiga titlul 8:42 Andrei Nicolescu a anunţat măsuri dure după ce Dinamo va juca 4 meciuri cu porţile închise: „Ca la aeroport!” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Diverse • 28 mart., 19:57
FOTO
„Cu bicicleta nu am cum” Ion Ţiriac a dezvăluit motivul pentru care a ajuns să piloteze avioane la peste 80 de ani!
"Domnu` Ţiriac, nu mai e ham-ham!" Ce a ales să facă magnatul cu un teren de 5 hectare
Diverse • 26 mart., 8:32
„Domnu` Ţiriac, nu mai e ham-ham!” Ce a ales să facă magnatul cu un teren de 5 hectare care valorează milioane de euro
„Au o vârstă!” Victor Becali, verdict sincer despre implicarea lui Mircea Lucescu și Ion Țiriac la Dinamo
Liga 1 • 25 mart., 12:48
„Au o vârstă!” Victor Becali, verdict sincer despre implicarea lui Mircea Lucescu și Ion Țiriac la Dinamo
Meseria la care românii se pensionează la 50 de ani, dar pe care miliardarul Ion Ţiriac o practică la 84 de ani
Diverse • 22 mart., 14:39
FOTO
Meseria la care românii se pensionează la 50 de ani, dar pe care miliardarul Ion Ţiriac o practică la 84 de ani: „Şi încă cum!”
Adrian Năstase crede în implicarea financiară a lui Ion Ţiriac la Dinamo
Liga 1 • 20 mart., 18:10
Adrian Năstase crede în implicarea financiară a lui Ion Ţiriac la Dinamo: „Are suficiente resurse”! Ce a spus de retrogradare