Închide meniul
Foto

Irinel Columbeanu se implică din nou în afaceri, după ce a ajuns falit! Ce pune la cale fostul milionar

Antena Sport Publicat: 29 decembrie 2023, 18:04

Reclamă
Irinel Columbeanu se implică din nou în afaceri, după ce a ajuns falit! Ce pune la cale fostul milionar

Irinel Columbeanu se implică din nou în afaceri, după ce a ajuns falit

Irinel Columbeanu/ Hepta

Irinel Columbeanu se implică din nou în afaceri, după ce a ajuns falit. Fostul milionar de la Izvorani a dezvăluit ce planuri are, după ce şi-a perdut întreaga avere şi locuieşte în prezent la un azil din Ghermăneşti.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Irinel Columbeanu a pierdut o avere fabuloasă, fiind în prezent la sapă de lemn. Patronul azilului în care locuieşte acesta i-a cerut chiar ajutorul lui Gigi Becali. Milionarul din Pipera a refuzat categoric să-l ajute pe „Iri”.

Irinel Columbeanu se implică din nou în afaceri, după ce a ajuns falit

Irinel Columbeanu vrea să dea lovitura în afaceri. Acesta a dezvăluit că are în plan să scrie o altă carte, în încercarea de a câştiga bani, pentru a-şi duce traiul de zi cu zi.

Fostul milionar a mai declarat că şi-a pus speranţa şi în celelalte volume scrise, însă nu i-au adus profitul sperat. Acesta a mai transmis că a sfătuit-o chiar şi pe fiica lui, Irinuca, să continue ceea ce a început el şi să scrie următoarele volume.

„Sper să reuşesc să găsesc o afacere care să mă scoată din situaţia asta. Am scris şi o carte şi am crezut că o să-mi rezolv necesităţile financiare, dar nu a fost să fie aşa.

Reclamă

Poate dacă am ambiţia asta să mai scriu o carte în care să vorbesc despre lucrurile de aici, din această instituţie, şi sper să beneficiez de bunăvoinţa celor care au publicat primele mele cărţi…Eu m-am gândit la o altă variantă, i-am propus Irinei să scrie următoarele volume şi să facă acest lucru în limba chineză”, a declarat Irinel Columbeanu, conform romaniatvnet.ro.

Calvarul prin care a trecut Irinel Columbeanu de Crăciun

Crăciunul l-a găsit pe Irinel Columbeanu singur, în camera de azil. Un calvar dacă ne raportăm de luxul din trecut. Irinel Columbeanu a spus că are nevoie de o femeie lângă el şi a exclus din start o vedetă din showbiz.

„Cel mai mult îmi lipseşte o doamnă serioasă și care nu trebuie să fie neapărat un star de televiziune și de aceea am si venit aici, fiindcă nu avea cine să aibă grijă de mine. Nu ştiu dacă m-aș mai recăsători, probabil că nu. Dar, am nevoie de cineva lângă sufletul meu, iar sufletul meu a rămas tânăr„, a spus Irinel Columbeanu pentru România TV.

Reclamă 4 / 0/3

Irinel Columbeanu şi-a adus aminte şi de Monica Gabor, alături de care a format unul dintre cele mai mediatizate cupluri ale României.

„Eu am făcut-o pentru a-i asigura fostei mele soţii un nivel de viaţă foarte bun. Şi cred că a ajuns destul de cunoscută în România. Pentru mine nu a fost bine. Și nici persoanele de sex feminin care au fost în jurul meu nu mi-au făcut bine (…) Le-am ajutat financiar pe toate. Şi după aceea m-au ajutat şi ele pe mine, inclusiv aici, ca să-mi pot prelungi această şedere aici”, a spus Irinel Columbeanu.

Citește și:

Rămâne Edi Iordănescu la naţională şi după EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:00 LIVE VIDEOSporting – Chaves 0-0. Campioana Portugaliei primeşte trofeul, LIVE în AntenaPLAY. Spectacol total la Lisabona 19:58 Gabriela Ruse, eliminată în semifinalele turneului Trophee Clarins! A fost învinsă de Emma Navarro 19:50 LIVE VIDEOBolton – Oxford United e ACUM în AntenaPLAY. Play-off-ul de promovare în Championship se joacă pe Wembley 19:42 „Am aflat și eu!” Prima reacție a lui Xavi, după ce s-a scris că va fi dat afară de la Barcelona! 19:40 VIDEOCanada – Finlanda 5-3, în AntenaPLAY! Revenire spectaculoasă a canadienilor! Danemarca – Elveția 0-8 şi Letonia – Suedia 2-7 18:54 VIDEOUPDATE | Oliver Goethe a câştigat sprintul din Formula 3 de la Imola, LIVE în AntenaPLAY! Cursa e duminică în AntenaPLAY (9:30) 18:50 Roberto De Zebri nu va mai fi antrenorul lui Brighton! Fostul jucător de la CFR Cluj, dorit de Barcelona și de Bayern 18:29 FotoBayer Leverkusen a primit trofeul de campioană a Germaniei! Echipa lui Xabi Alonso a terminat campionatul neînvinsă 18:26 Reacția lui Ciprian Marica, după ce s-a aflat că Denis Alibec ar semna cu Farul! Care este poziția echipei lui Gică Hagi 18:04 VIDEOMax Verstappen, pole position la Marele Premiu de Formula 1 de la Imola! Cursa e LIVE pe Antena 1 și AntenaPLAY (duminică, 15:45) Vezi toate știrile
Citește și