Închide meniul
Foto

„Iubește foarte tare femeile!”. Laurențiu Reghecampf, comparat cu Cristi Borcea. De ce ar trebui să se teamă amanta Corina Caciuc

Antena Sport Publicat: 17 ianuarie 2022, 8:18 / Actualizat: 31 martie 2023, 17:00

Laurențiu Reghecampf și Cristi Borcea

Laurențiu Reghecampf, comparat cu Cristi Borcea

Colaj Fanatik / Hepta

Laurențiu Reghecampf, comparat cu Cristi Borcea. Reghecampf tocmai a publicat, pe reţelele de socializare, un filmuleţ cu cea mai recentă ecografie făcută de Corina Caciuc. E nerăbdător să i se nască și cel de-al treilea băiat. Are câte unul și cu prima lui soție, Mariana Pfeiffer, și cu actuala nevastă, Anamaria Prodan.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Laurențiu Reghecampf se pregătește pentru procesul de divorț cu Anamaria Prodan, care va începe pe 7 februarie. Până atunci, trăiește o poveste de dragoste cu amanta lui, Corina Caciuc, cea care este cu 17 ani mai tânără decât el.

Laurențiu Reghecampf, comparat cu Cristi Borcea: „Ține morțiș să-l ajungă pe Cristi Borcea”

Antrenorul Universității Craiova tocmai a fost făcut praf de cea care i-ar putea deveni cuscră. Silviana Peng, mama Asianei Peng, a lansat un atac fără precedent la adresa lui Laurențiu Reghecampf.

Reclamă

Cert este un singur lucru: Laurențiu Reghecampf iubește foarte tare femeile, probabil la 59 de ani mă va chema la nuntă, așa în amintirea faptului că ne-am cunoscut odată. E simplu calculul, acum are 46, am mai adăugat 13, cât durează o căsnicie la el. După 13 ani e ”noch einmal, schnell, schnell” (n.r. din nou, rapid, rapid), probabil ține morțiș să-l ajungă pe Borcea din urmă, dacă Borcea are 9 copii… De 3 știm toți la el, dar poate mai sunt vreo 6 de care nu știm, nu-i avem la număr încă.

Omul iubește copiii, asta am văzut, fiindcă îl iubește și pe Răzvan la fel de mult ca pe Asiana și-l respectă pe Răzvan la fel de mult ca pe Asiana și pe proprii lui copii. Nu mai spun, îl iubește pe Bebeto ca și pe Luca. Pe toți copiii îi iubește, e clar, dar iubește și femeile. Poate e de admirat… Nu vreau să mi-l urc în cap pe acest antrenor emerit, dar la mine ce e în gușă e și în căpușă„, a declarat Silviana Peng pentru fanatik.ro.

Reclamă

Fiul lui Laurențiu Reghecampf din prima căsnicie, Luca, este într-o relație cu fosta gimnastă, Asiana Peng. Cei doi au lăsat de înțeles, în ultimele luni, că se gândesc să se căsătorească. Rămâne de văzut dacă băiatul va ajunge la altar înainte să o facă tatăl său, pentru a treia oară.

Citește și:

Ce spune amanta lui Laurenţiu Reghecampf despre eventuala nuntă

Corina Caciuc a vorbit pentru prima oară despre o eventuală nuntă cu Laurenţiu Reghecampf, dar amanta care l-a despărţit pe Reghe de Anamaria Prodan recunoaşte că momentul acestui eveniment nu e chiar aproape, prioritar fiind bebeluşul.

Deocamdată, prioritate are bebelușul nostru. Apoi, vom lua totul pas cu pas. Nu-mi este în fire să mă ridic pe vreun soclu! Nu am ce să demonstrez cuiva… Eu mă bucur de iubirea la care sunt părtașă și le doresc și altora să trăiască asemenea povești intense”, a spus Corina Caciuc.

Reclamă 4 / 0/3

Noi nu ne-am făcut promisiuni, fiindcă nu ar avea vreo relevanță. Considerăm însă că amândoi avem maturitatea de a construi o relație pentru totdeauna. Ne dorim să asigurăm o familie liniștită copilașului nostru”, a spus şi Reghe, pentru sursa citată mai sus.

Câți copii are Cristi Borcea

Lui Laurențiu Reghecampf urmează să i se nască cel de-al treilea copil. E greu de crezut că are vreo șansă să îl prindă din urmă pe fostul patron al lui Dinamo.

Cristi Borcea (51 de ani) are 9 copii cu 4 femei diferite. Patrick și gemenii Antonia Melissa și Angelo, cu Mihaela, George și Gloria, cu Alina Vidican, şi Carolyn, cu avocata Simona Voiculescu. Acestora li se adaugă cei pe care îi are cu Valentina Pelinel. Este vorba de Milan, Indira și Rania.

O va învinge Simona Halep pe Paula Badosa, în primul tur de la Miami?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
11:03 „Nu merita asta” Mesaje de susţinere pentru Aryna Sabalenka, după ce iubitul ei a murit subit, înainte de a împlini 43 de ani! 10:36 Stere Halep, înainte de meciul fiicei sale cu Paula Badosa: „Am foarte multe emoţii”! Ce a spus despre adversara Simonei 10:00 Vestea proastă pe care a primit-o Ionuţ Radu, cu 3 luni înainte de startul EURO 2024! 9:36 Cosmin Matei va fi pus sub acuzare după ce a fost depistat pozitiv! Nimeni nu a cerut proba B! Ce riscă fotbalistul 9:03 FotoSuferinţă fără margini pentru Aryna Sabalenka! Tenismena şi-a pierdut tatăl şi iubitul la aceaşi vârstă, în condiţii similare! 8:52 Pilotul de Formula 1 care investeşte într-un club de fotbal! Pierre Gasly şi-a ales echipa 8:23 Mesajul trimis din arest de liderul galeriei Rapidului, după meciul cu Farul. „Bocciu”, apel la adresa ultraşilor 8:15 Conducerea lui Dinamo i-a făcut praf pe jucători după ce au fost umiliţi de Hermannstadt: „Nu arătăm nici ca o echipă de Liga 2” 7:41 Darren Cahill, alături de Simona Halep, la Miami! Ajutor la antrenamente pentru româncă înainte de revenirea în circuit 3:32 Dramă pentru Aryna Sabalenka! Iubitul ei a murit la doar 42 de ani. Cei doi se aflau la Miami Vezi toate știrile
Horoscopul zilei de 20 martie 2024. Berbecii sunt sfătuiți să aibă grijă de sufletul lor. Află ce se întâplă cu zodia ta

Horoscopul zilei de 20 martie 2024. Berbecii sunt sfătuiți să aibă grijă de sufletul lor. Află ce se întâplă cu zodia ta

Horoscopul săptămânii 18 martie – 24 martie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele

Horoscopul săptămânii 18 martie – 24 martie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele

Formula 1
Pe același subiect
Tânăra acuzată că i-a fost amantă lui Laurenţiu Reghecampf, apariţie electrizantă la piscină
Diverse • 18 mart., 20:01
FOTO
Tânăra acuzată că i-a fost amantă lui Laurenţiu Reghecampf, apariţie electrizantă la piscină. Cât de frumoasă este Florentina
Fiica de 20 de ani a lui Cristi Borcea, apariţie pe plajă alături de mama ei
Diverse • 17 mart., 12:36
FOTO
Fiica de 20 de ani a lui Cristi Borcea, apariţie pe plajă alături de mama ei. Cât de frumoasă este Melissa Borcea
Mesajul lui Laurenţiu Reghecampf, de ziua de naştere a fiului său cel mare
Diverse • 15 mart., 17:54
FOTO
Mesajul lui Laurenţiu Reghecampf, de ziua de naştere a fiului său cel mare! Cum a reacţionat Luca
Adrian Cristea a mers la un grătar și a stârnit hohote de râs.
Extra • 13 mart., 10:01
FOTO
Adrian Cristea a mers la un grătar și a stârnit hohote de râs! Cum a fost îmbrăcat „Prințul”: „Atunci a început caterinca”
Anamaria Prodan a reacţionat după ce s-a spus că a fost cerută în căsătorie de Ronald Gavril!
Diverse • 11 mart., 19:40
FOTO
Anamaria Prodan a reacţionat după ce s-a spus că a fost cerută în căsătorie de Ronald Gavril!