Închide meniul
Foto

Iubita lui Cristian Boureanu, umilită ani la rând. Cum era viața ei înainte să-l întâlnească pe bărbatul părăsit de soție pentru Cristi Borcea. „Am curajul să o spun răspicat și realist!”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 5 martie 2022, 15:08

Iubita lui Cristian Boureanu, umilită ani la rând. Cum era viața ei înainte să-l întâlnească pe bărbatul părăsit de soție pentru Cristi Borcea. „Am curajul să o spun răspicat și realist!”

Cristina Belciu a avut o relaţie cu Cristian Boureanu

Colaj Instagram

Cristina Belciu este cu 26 de ani mai tânără decât Cristian Boureanu. Cu toate acestea, diferența de vârstă dintre cei doi nu le-a distrus dragostea. Femeia a dezvăluit însă că a fost victima prejudecăților oamenilor din jurul ei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cristina Belciu, iubita lui Cristian Boureanu, victima prejudecăților

Belciu s-a plâns că lumea din jur o considera doar „o fată frumoasă”, nu și inteligentă și stăpâne pe sine. Modelul a ținut să-i contrazică pe contestatarii ei.

‘Ești o fată frumoasă’ a fost cea mai mare subestimare, cel mai mare impediment, căci de multe ori societatea are tendința de a te lua drept un ambalaj, și recunosc, la început am hrănit această superficialitate datorită avantajelor ce veneau la pachet cu ‘o fată frumoasă’.

Nu sunt o fată frumoasă, nu asta în primul rând. Sunt, astăzi, o femeie extrem de muncitoare, citesc mult, ascult cu atenție tot ce se apropie de urechile mele, vizionez, vizualizez, creez, dezvolt și mă dezvolt.

Nu sunt doar o fată frumoasă, și deși sunt cel mai mare critic al meu, am curajul să o spun într-un mod răspicat și realist, și cel mai important, mă bucur că mi s-a dat, mai apoi, oportunitatea să o și dovedesc, ori cum am zis-o mai sus, mi-am creat contexte pentru a mă arăta așa cum sunt”, a spus Cristina Belciu, conform womaninbusiness.ro.

Reclamă

Cristina Belciu și Cristian Boureanu s-au cunoscut pe 1 decembrie, într-un restaurant din zona de nord a Capitalei, după ce le-a făcut cunoștință Joshua Castellano. Fostul soț al Valentinei Pelinel s-a mutat deja alături de Cristina. Cei doi se gândesc acum la nuntă.

Cristina Belciu a apărut în mai multe reviste de fashion din Italia. Cei de la Rope Magazine i-au dedicat prima pagină și i-au făcut o prezentare uimitoare. „Cristina Belciu, noua Belluci„, a fost descrierea de pe copertă, românca fiind considerată „sosia” Monicăi Bellucco

Cristian Boureanu, primele declarații despre relația cu Cristina Belciu

Până acum, cei doi nu au comentat zvonurile despre relația lor. Boureanu și Belciu au decis însă să pună capăt speculațiilor și au oferit primele declarații de cuplu. Nu țin cont de părerile celor care îi critică pentru diferența de vârstă dintre ei.

Reclamă 4 / 0/3

„Lumea nu știe nimic, pentru ca noi asta ne-am dorit, să păstrăm totul pentru noi și să ne bucurăm de o perioadă frumoasă la care amândoi am tânjit. Se lovește în noi cu prejudecăți ce ar putea să doară mai tare decât dacă s-ar fi aruncat cu pietre, însă noi știm cel mai bine ce s-a legat între noi, care este miza și ce ne dorim să construim, așa că nimic nu ne atinge. Atât eu, cât si Cristian, ne asumăm legătura pe care o avem, matur și sincer, iar dacă cei ce ne privesc au o altă opinie, nu putem spune că o respectăm, ci doar că acest lucru nu o va leza”, a declarat Cristina Belciu alături de Cristian Boureanu, potrivit viva.ro.

Cristian Boureanu, părăsit de soție pentru Cristi Borcea

Cristian Boureanu a trecut prin momente grele. Primele două mariaje ale lui s-au încheiat cu mare scandal. Omul de afaceri a fost căsătorit mai întâi cu Irina Boureanu, iar „ruptura” dintre ei s-a produs dintr-un motiv uluitor. Acesta a aflat că este înşelat de soţie chiar cu naşul de cununie. De supărare, a anunţat-o pe femeie că nu îşi va mai vedea fiica până când nu va renunţa să se mai întâlnească cu Sebastian Vlădescu.

Și-a refăcut apoi viața și s-a căsătorit cu Valentina Pelinel, în 2007. Nici de această dată nu a avut noroc, iar probleme lui s-au dovedit a fi cu repetiţie. A divorţat în 2014, după ce fostul fotomodel a început o relaţie cu Cristi Borcea. În spaţiul public au apărut informaţii conform cărora cei doi ar fi avut o relaţie încă din timpul căsniciei cu Boureanu.

Citește și:
Recomandări
  • Iubita lui Cristian Boureanu, umilită ani la rând
  • Cum era viața ei înainte să-l întâlnească pe bărbatul părăsit de soție pentru Cristi Borcea

A procedat bine Istvan Kovacs când l-a eliminat pe Araujo, în Barcelona - PSG?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
15:12 Alex Chipciu, uluit de reacţiile la adresa lui Vlad Chiricheş: „Mi se pare incredibil că lumea a crezut că nu e” 15:06 Oferta pe care a făcut-o Gigi Becali pentru Juan Bauza şi răspunsul pe care l-a dat Adrian Mititelu! 14:17 Au început negocierile cu Carlos Sainz! Ce echipe sunt pe urmele pilotului spaniol: „Are o ofertă foarte profitabilă” 14:01 Valentin Mihăilă a decis unde va juca sezonul viitor! Ce se întâmplă în aceste momente cu colegul lui Dennis Man de la Parma 13:51 VIDEOBernadette Szocs – Manyu Wang 1-4 a fost în AntenaPLAY, în optimile Cupei Mondiale de tenis de masă Macao 2024 13:33 EXCLUSIV AS.ro LIVEExpertul din fotbal care crede că Adrian Mutu a fost „lucrat” de jucătorii lui CFR Cluj: „Nu au vrut să joace” 12:52 Dennis Man şi-a decis viitorul! Unde va evolua românul din sezonul viitor 12:18 EXCLUSIV AS.ro LIVE„Gigi Becali nu e un mare antrenor” Motivul pentru care patronul FCSB-ului se va încununa campion în acest sezon! 12:00 Tabloul principal al Campionatului Mondial de Snooker! Neil Robertson va lipsi de la Crucible pentru prima oară în 20 de ani! 11:42 Fernando Alonso a dezvăluit ce l-a convins să rămână la Aston Martin: „Probabil e ultimul meu contract” Vezi toate știrile
Citește și