Închide meniul
Foto

Larisa Drăgulescu a răbufnit după ce s-a trezit cu apartamentul distrus. „Cade absolut tot tavanul, bucată cu bucată!”

Publicat: 7 septembrie 2021, 17:03

Reclamă
Larisa Drăgulescu a răbufnit după ce s-a trezit cu apartamentul distrus. „Cade absolut tot tavanul, bucată cu bucată!”

Anunţ făcut de Larisa Drăgulescu

Instagram Larisa Drăgulescu

Vedeta a făcut avere după ce a divorţat de vicecampionul olimpic din 2004, de la Atena. Larisa s-a recăsătorit şi a investit o sumă importantă de bani în imobiliare. Din păcate, locuinţa în care s-a mutat s-a transformat, peste noapte, într-un şantier.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Larisa Drăgulescu şi-a pierdut răbdarea şi a ieşit la atac

Larisa Drăgulescu este bucuroasă că fiica ei nu a avut de suferit după ce tavanul a picat în una dintre camere.

Ce fel de construcție este asta cu toate țevile blocului, în tavan??? Cum e posibil sa se spargă atât de ușor acolo tot? Au cedat țevile și mi-au distrus tot în casa. Am avut si o sumedenie de acte. Apartamentul fetitei mele este distrus. Cine este responsabil pentru asa ceva??

Dacă aveam fetita acolo în casa, îi pica tavanul în cap! Cade absolut tot tavanul, bucată cu bucată. Totul este făcut de mântuială acolo. Blocuri și apartamente de carton!! Numai probleme am întâmpinat cu acest cartier. Mai întâi s-au legat muncitorii din acel complex, la mine la curent.

3 apartamente de pe palier cu mine, mi-au furat curent mai rău ca la ţară!! Și acum asta! Au cedat țevile blocului ce aparțin atât de baie cât și de bucătărie! CEL MAI MARE SI CEL MAI PROST CARTIER REZIDENTIAL DIN ROMANIA!„, a scris Larisa Drăgulescu pe contul ei de Facebook, potrivit romaniatv.net.

Reclamă
Reclamă 4

Larisa Drăgulescu, investiţie uriaşă în imobiliare

Larisa Drăgulescu a adunat o sumă importantă după ce a lucrat, timp de trei ani, în cluburi din Dubai şi Germania. A investit-o în imobiliare şi s-a asigurat că nu îşi poate pierde agoniseala.

Soțul meu își dorește un copil, eu nu! Nu mai vreau să îi fac niciun copil, nu îmi mai doresc! Acum vreau să mă ocup de copiii mei, de imaginea mea, de afacerile mele, am alte priorități. Mi-am cumpărat șase locuințe: am trei apartamente și trei case. Două le-am achiziționat după nuntă, dar sunt doar ale mele.

Înainte de a mă căsători, am făcut cu soțul meu contract prenupțial. După căsătorie, am fost iar la notar ca să fac alt contract prenupțial, că nu are niciun drept asupra bunurilor mele. Însă notarul mi-a zis că este legal să așteptăm opt luni de la căsătorie și apoi să facem alt contract prenupțial. Soțul meu are și el, în Germania, bunurile lui, plus o casă în Botoșani de la mama sa”, a dezvăluit, în luna iulie, Larisa Drăgulescu.

Reclamă
Recomandări

Se califică FCSB în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
14:55

Irina Begu și Ana Bogdan, eliminate de la Jocurile Olimpice 2024! Româncele, învinse de Swiatek și Paolini

14:53

Ion Ţiriac, derapaj incredibil după ce a văzut ceremonia din Franţa: „Ăsta este Parisul, cu travestiții, cu homosexualii”

14:37

VIDEOVerstappen, cel mai rapid în ultimul antrenament din Marele Premiu al Belgiei! Calificările, pe Antena 3 CNN și AntenaPLAY, 16:45

14:27

Ancuţa Bodnar şi Simona Radiş s-au calificat în semifinale la dublu vâsle feminin, la Jocurile Olimpice 2024

14:16

„Nu trebuie deranjat, vrem o medalie!” Camelia Potec, ultimele detalii înainte ca David Popovici să debuteze la Jocurile Olimpice

14:03

Sepsi – Dinamo, LIVE TEXT, 22:00! „Câinii”, fără victorie la Sfântu Gheorghe de cinci ani! Echipele probabile

1 FotoCele mai frumoase sportive de la Jocurile Olimpice 2024! Întorc toate privirile la competiția din Paris 2 FotoS-a încheiat festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Nadia Comăneci, apariţie pentru istorie 3 FotoNadia Comăneci, reacție de trei cuvinte după participarea surpriză la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 4 VIDEODino Beganovic a câștigat cursa de sprint din etapa de Formula 3 din Belgia, live în AntenaPLAY 5 FotoImagini superbe cu delegaţia României, la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Spectacol pe Sena 6 VIDEOPaul Aron va pleca din pole-position în cursa de Formula 2 din Belgia, live în AntenaPLAY
Citește și