Închide meniul
Foto

Larisa Iordache şi-a descris iubitul în doar trei cuvinte! Mesajul transmis de fosta gimnastă: „Nu am descoperit defecte!”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 13 aprilie 2023, 17:15

Larisa Iordache şi-a descris iubitul în doar trei cuvinte! Mesajul transmis de fosta gimnastă: „Nu am descoperit defecte!”

Larisa Iordache şi-a descris iubitul în doar trei cuvinte

Larisa Iordache/ Instagram

Larisa Iordache şi-a descris iubitul în doar trei cuvinte. Fanii i-au pus o provocare inedită fostei gimnaste, şi aceasta nu s-a ferit să răspundă pe loc, caracterizându-şi noul partener de viaţă, Cristian Chiriţă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Larisa Iordache formează un cuplu cu Cristian Chiriţă, fostul iubit al lui Bernadette Szocs. Cei doi au început de curând să se afişeze la evenimente mondene.

Larisa Iordache şi-a descris iubitul în doar trei cuvinte

Pe contul personal de Instagram, Larisa Iordache a primit o întrebare despre noul său iubit, din partea unui fan. Fosta gimnastă a oferit un răspuns clar, prin are a dat astfel de înţeles cât de bine decurge relaţia cu Cristian Chiriţă.

Larisa Iordache a fost pusă să numească trei calităţi şi trei defecte ale noului său iubit. Aceasta a transmis astfel faptul că Cristian Chiriţă este o persoană extrem de iubitoare şi răbdătoare, şi nu i-a găsit încă niciun defect.

„Iubitor, răbdător, inteligent, şi, şi, şi- Defecte nu am descoperit momentan, dar cu siguranţă când ne vom da seama reciproc de acest aspect, o să comunicăm unul cu celălalt”, se arată în mesajul transmis de Larisa Iordache, pe contul ei oficial de Instagram.

Reclamă

Larisa Iordache a dat cărţile pe faţă, după ce s-a afişat cu noul iubit

Larisa Iordache a dat cărţile pe faţă, după ce s-a afişat cu noul său iubit. Fista gimnastă este într-o relaţie cu Cristian Chiriţă, fostul partener al lui Bernadette Szocs, iar de puţin timp au început să meargă împreună la evenimente mondene. Aceasta a clarificat zvonurile apărute despre un posibil „triunghi amoros”.

Larisa Iordache a dezvăluit că în momentul în care l-a cunoscut pe Cristian Chiriţă, acesta era un bărbat singur, fără relaţie, motiv pentru care susţine că nu a existat niciodată un triunghi amoros. Fosta gimnastă a mai mărturisit că o cunoaşte pe Bernadette Szocs, prin prisma faptului că şi aceasta este sportivă de performanţă, însă nu are niciun punct comun cu ea.

De asemenea, Larisa Iordache a mai declarat că nu ar putea avea o relaţie cu un bărbat care „nu are treburile încheiate în trecutul său”.

Reclamă 4 / 0/3

„Nu a existat niciodată un triunghi amoros. În momentul în care eu și Cristian ne-am întâlnit eram amândoi singuri, de ceva vreme, și, pur și simplu, lucrurile s-au întâmplat de la sine.Oamenii nu au atacat. S-au scris niște lucruri care nu au fost spuse corect, pentru că eu, cel puțin, nu am declarat chestiile alea. Probabil că s-a făcut această comparație pentru că suntem amândouă sportive, dar nu avem niciun punct comun.

Ne cunoaștem, dar nu avem nimic una împotriva celeilalte. Fiecare dintre noi avem trecutul nostru. Eu consider că sunt genul de persoană care niciodată nu aș intra într-o relație sau aș avea legătură cu un om care nu are treburile încheiate cu trecutul său, fără doar și poate”, a declarat Larisa Iordache, pentru antenastars.ro.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18:16 Rafael Nadal, veşti proaste înaintea debutului de la Madrid! Participarea la Roland Garros, sub semnul întrebării 18:10 LIVE VIDEOLamia – PAOK 1-0 este acum în AntenaPLAY. Lovitură de teatru! Echipa lui Răzvan Lucescu a primit gol în minutul 45+4 17:59 Bogdan Lobonţ, „revoluţie” în primul 11 la Rapid! Jucătorul titularizat în premieră în acest sezon, pentru duelul cu Gică Hagi 17:55 Farul – Rapid LIVE TEXT (19:00). Duel „de foc” la Ovidiu pentru un loc în cupele europene. Echipe de start 17:43 Preşedintele Formula 1™, replică acidă pentru Max Verstappen şi Fernando Alonso: „E vorba despre respectul faţă de fani” 17:33 „E ceva ciudat la acest copil!” Motivul pentru care Ianis Hagi va merge la EURO 2024, deşi e rezervă la Alaves 17:11 Bayer Leverkusen aduce întăriri de la Real Madrid! Jucătorul dorit insistent de Xabi Alonso 17:02 „România are nevoie de un jucător ca el!” Costel Gâlcă, mesaj ferm despre şansele lui Alexandru Mitriţă de a merge la EURO 2024 16:43 Cum i s-au mărit şansele lui Alexandru Mitriţă să fie convocat la EURO 2024, după accidentarea lui Olimpiu Moruţan 16:37 „O discuţie foarte toxică!” Dan Şucu, anunţ ferm despre revenirea lui Marius Şumudică la Rapid Vezi toate știrile
Citește și