Închide meniul
Foto

Laurenţiu Reghecampf a cedat! Presupusul amant al Anamariei Prodan i-a distrus căsnicia: „Am încercat să trec peste, dar nu am putut!”

Reclamă

Publicat: 30 mai 2022, 9:28

Laurenţiu Reghecampf a cedat! Presupusul amant al Anamariei Prodan i-a distrus căsnicia: „Am încercat să trec peste, dar nu am putut!”

Motivul pentru care Anamaria Prodan se bucură că Laurențiu Reghecampf și-a găsit de muncă. Câți bani ar putea primi după divorț

Anamaria Prodan, în scandal de divorţ cu Laurenţiu Reghecampf / Instagram

Laurenţiu Reghecampf a dezvăluit că momentul în care Anamaria Prodan l-a lovit pe Dan Alexa a alterat căsnicia sa. Reghecampf spune că trebuia să divorţeze încă de atunci.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Laurenţiu Reghecampf se află în plin scandal de divorţ cu Anamaria Prodan. Antrenorul Universităţii Craiova spune că, dacă nu exista acel episod dintre soţia sa şi Dan Alexa, nu ar mai fi divorţat.

Reghecampf a lăsat să se înţeleagă că ar fi fost mai mult decât o relaţie de amiciţie între soţia sa şi Dan Alexa, iar soţia sa i-ar fi spus mai multe variante despre incident.

Laurenţiu Reghecampf a rupt tăcerea: nu mai divorţa  de Anamaria Prodan dacă nu era scandalul cu Dan Alexa

Nu (n.r. – nu ar mai fi divorţat dacă nu era acel incident dintre Anamaria Prodan şi Dan Alexa), pentru că nu știam și niciodată nu m-a interesat să controlez ceea ce face Anamaria. Totdeauna merg pe premisa că am încredere în omul care este lângă mine, așa cum și cel de lângă mine are în mine. Apar anumite discuții, mai ales când ești o persoană publică. Niciodată nu m-am gândit la acest lucru.

În momentul acela am avut o discuție cu Anamaria, eu fiind în Dubai cu ambii băieți. N-am putut să îi spun lui Bebe (n.r.: lui Laurențiu jr.), bineînțeles Bebe vedea absolut tot ce se întâmplă pentru că aveam toate canalele românești în living. Am încercat, pe parcurs, să trec peste acest moment, dar n-am putut. Îmi pare rău că am făcut anumite lucruri, i-am dat anumite speranțe Anei, dar cred eu că cel mai sănătos pentru noi era ca eu să pun capăt atunci (n.r.: relației cu Anamaria Prodan)„, a spus Laurențiu Reghecampf pentru kanald.ro, care a spus că nu este convins că a fost înşelat atunci.

Reclamă

Nici acum nu pot spune 100% că m-a înșelat, am văzut acel gest și mi-a spus 3-4 variante prin care explica gestul„, a mai spus Reghecampf.

Anamaria Prodan, reacţie categorică în privinţa lui Dan Alexa

Anamaria Prodan a răbufnit pe reţelele de socializare după ce în spaţiul public au apărut informaţii legate de o presupusă relaţie cu Dan Alexa.

Soţia lui Laurenţiu Reghecampf nu a mai suportat aceste acuzaţii pe care le consideră nefondate şi a trecut la ameninţări.

Reclamă 4 / 0/3

Legat de subiectul cu Alexa, presupusul amant al meu de azi, pe care-l mai aud că îndrăznește să pronunțe așa mitocănie, îl bat cu o singură mână pana nu mai știe cu buletinul în mână cum îl cheamă ! Prea v-am lăsat milogilor să vă faceți de cap„, a atacat Anamaria Prodan pe reţelele de socializare.

Dan Alexa și Anamaria Prodan au fost protagoniștii unui episod controversat. La finalul partidei dintre Astra şi Botoşani, din 2019, soţia lui Reghecampf a fost surprinsă de camere în timp ce i-a dat un pumn în faţă antrenorului de atunci al giurgiuvenilor.

Presupusul amant al Anamariei Prodan a rupt tăcerea despre relaţia cu soţia lui Laurenţiu Reghecampf. Ce a spus de divorţ

Presupusa relaţie dintre Anamaria Prodan, soţia lui Laurenţiu Reghecampf, şi Dan Alexa a devenit din nou un subiect la modă după ultimele declaraţii date de antrenorul Universităţii Craiova.

Laurenţiu Reghecampf a lăsat să se înţeleagă, în cadrul unui interviu, că decizia divorţului ar fi fost luată după ce Anamaria Prodan l-a lovit cu pumnul pe Dan Alexa.

În cadrul unei emisiuni din acest an, de la gsp.ro, Dan Alexa a negat cu vehemenţă o presupusă relaţie de amor cu Anamaria Prodan.

A fost iubire între tine și Anamaria Prodan?!” – a fost cea mai dificilă întrebare primită de Dan Alexa din partea lui Ovidiu Ioaniţoaia.

Nu, nea Ovidiu (n.r. – Ovidiu Ioaniţoaia)! Ce întrebare e asta? A fost foarte mult respect și ea m-a ajutat foarte mult. Mai ales la Călărași, unde a adus mulți jucători, a adus și bani. Apoi m-a dus la Astra. Ea e genul de impresar care se implică total„, a spus Dan Alexa la gsp.ro.

Reclamă

Dan Alexa a abordat şi subiectul divorţului din Laurenţiu Reghecampf şi Anamaria Prodan. Alexa a spus că nu se poziţionează de nicio parte.

Nu sunt nici de partea ei, nici a lui Reghecampf, divorțul e problema lor. Au probleme, ei știu cel mai bine ce e acolo. Îmi pare rău că au ieșit lucruri foarte urâte în presă. Dar, ca părere personală, ar trebui să își spele lucrurile în familie„, a mai spus Dan Alexa.

Recomandări
  • Laurenţiu Reghecampf a rupt tăcerea
  • Bosnia – România (7 iunie, 21:45, Antena 1) şi România – Finlanda (11 iunie, 21:45, Antena 1)

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
7:50 Programul complet al Marelui Premiu al Chinei. Calificările pentru sprint sunt pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY (10:30) 18
apr.
23:57
PAOK – Club Brugge 0-2. Răzvan Lucescu a ratat calificarea în semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în semifinale
18
apr.
23:50
„Steaua fără nume!” Marcel Răducanu, verdict despre sezonul de vis făcut de FCSB! Mesaj direct pentru echipa lui Gigi Becali
18
apr.
23:45
„Nu vreau să creez tensiune!” Vlad Chiricheş, mesaj ferm pentru Edi Iordănescu: „Regret că am spus asta! M-am hazardat!”
18
apr.
23:38
„Să dea mai mult, la cât sunt plătiți!” Ioan Ovidiu Sabău și-a atacat jucătorii după Oțelul – U Cluj 2-1!
18
apr.
23:14
Scene uluitoare cu Emiliano Martinez în Lille – Aston Villa. La un pas să fie eliminat! A dansat ca în finala Cupei Mondiale
18
apr.
23:12
„Ne lipsește partea financiară! Avem cel mai mic buget!” Dorinel Munteanu, strigăt de ajutor după calificarea în finala Cupei
18
apr.
22:47
Dan Nistor s-a prăbuşit emoţional după înfrângerea cu Oţelul: „Frustrant şi dureros! Mulţi nu vom dormi la noapte!”
18
apr.
22:41
„E dureros!” Alex Chipciu și-a turnat cenușă în cap după ce și-a dat autogol în Oțelul – U Cluj! A vorbit și despre noul obiectiv
18
apr.
21:55
„Mulți patroni încearcă să îl imite” Ovidiu Burcă, laude la scenă deschisă pentru Gigi Becali! A spus și de ce are succes FCSB
Vezi toate știrile
Citește și