Închide meniul
Foto

Laurențiu Reghecampf a dat cărțile pe față despre soția Anamaria Prodan și amanta Corina Caciuc: „Nu m-am gândit niciodată la asta”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 31 mai 2022, 19:14

Laurențiu Reghecampf a dat cărțile pe față despre soția Anamaria Prodan și amanta Corina Caciuc: „Nu m-am gândit niciodată la asta”

Laurențiu Reghecampf are o relație cu Corina Caciuc

Laurențiu Reghecampf divorțează de Anamaria Prodan / Colaj Instagram

Laurențiu Reghecampf a vorbit despre viața personală, în plin scandal de divorț cu Anamaria Prodan, și la scurt timp după ce noua sa parteneră, Corina Caciuc, i-a dăruit un copil. Antrenorul Universității Craiova a fost întrebat inclusiv despre comportamentul său din jurul femeilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Reghecampf s-a destăinuit complet, oferind detalii fără precedent despre viața sa amoroasă.

Laurențiu Reghecampf a dat cărțile pe față despre Anamaria Prodan și Corina Caciuc

Aflat în plin proces de divorț cu Anamaria Prodan, bărbatul de 46 de ani a fost întrebat „cum reușești să cucerești femeile?”. De-a lungul timpului, Laurențiu Reghecampf a fost căsătorit de două ori, iar recent a început a 3-a relație serioasă, alături de Corina Caciuc.

„Reghe” a fost căsătorit prima oară cu Mariana Pfeiffer, de care a divorțat în 2007. A urmat apoi o căsnicie cu Anamaria Prodan, care se apropie de sfârșit. Acum, tehnicianul Craiovei trăiește o poveste de dragoste alături de Corina Caciuc, care în această lună a devenit mamă.

Laurențiu Reghecampf a dezvăluit că nu are vreun „secret” în ceea ce privește relațiile sale cu femeile. Mai mult, soțul Anamariei Prodan a declarat că „ele mă cuceresc pe mine”.

Reclamă

„Nu știu dacă trebuie să faci ceva în plus. Cred eu că, în momentul în care există o atracție, lucrul ăsta se vede din ambele părți. Nu cred că trebuie să fac eu ceva în plus.

N-am niciun plan, n-am fost vreun mare Don Juan. Nu sunt un Don Juan. Este o întrebare la care nu m-am gândit niciodată, cum cuceresc eu femeile. Cred că ele mă cuceresc pe mine.”, a spus Laurențiu Reghecampf, pentru kanald.ro.

Reghecampf a anunțat când o să se căsătorească cu Corina Caciuc. Lovitură pentru Anamaria Prodan

Reghecampf a început o nouă poveste de dragoste, alături de Corina Caciuc. Antrenorul de 46 de ani a dezvăluit că va face pasul cel mare împreună cu femeia care recent i-a dăruit un copil în momentul în care scandalul de divorț cu Anamaria Prodan va fi dus la bun sfârșit.

Reclamă 4 / 0/3

„Reghe” a spus că, momentan, își concentrează toată atenția asupra fiului său nou-născut, Liam. În plus, soțul Anamariei Prodan a declarat că noua sa parteneră, Corina Caciuc, a avut cel mai mult de suferit din întregul scandal de divorț:

„Urmează, vedem, în momentul de față nu acest lucru este important. Important e Liam, important e să îmi termin divorțul, important e să se termine tot scandalul care este în momentul de față. Din toată povestea, cea mai șifonată a ieșit Corina.”, a spus Laurențiu Reghecampf, pentru kanald.ro.

Laurenţiu Reghecampf a dezvăluit că nu mai divorţa de Anamaria Prodan dacă nu era scandalul cu Dan Alexa

Laurenţiu Reghecampf a dezvăluit că momentul în care Anamaria Prodan l-a lovit pe Dan Alexa a alterat căsnicia sa.

Antrenorul de 46 de ani a lăsat să se înţeleagă că ar fi fost mai mult decât o relaţie de amiciţie între soţia sa şi Alexa, iar Anamaria i-ar fi spus mai multe variante despre incident.

Nu (n.r. – nu ar mai fi divorţat dacă nu era acel incident dintre Anamaria Prodan şi Dan Alexa), pentru că nu știam și niciodată nu m-a interesat să controlez ceea ce face Anamaria. Totdeauna merg pe premisa că am încredere în omul care este lângă mine, așa cum și cel de lângă mine are în mine. Apar anumite discuții, mai ales când ești o persoană publică. Niciodată nu m-am gândit la acest lucru.

În momentul acela am avut o discuție cu Anamaria, eu fiind în Dubai cu ambii băieți. N-am putut să îi spun lui Bebe (n.r.: lui Laurențiu jr.), bineînțeles Bebe vedea absolut tot ce se întâmplă pentru că aveam toate canalele românești în living. Am încercat, pe parcurs, să trec peste acest moment, dar n-am putut. Îmi pare rău că am făcut anumite lucruri, i-am dat anumite speranțe Anei, dar cred eu că cel mai sănătos pentru noi era ca eu să pun capăt atunci (n.r.: relației cu Anamaria Prodan)„, a mai spus Laurențiu Reghecampf pentru sursa citată.

Nici acum nu pot spune 100% că m-a înșelat, am văzut acel gest și mi-a spus 3-4 variante prin care explica gestul„, a mai spus Reghecampf.

Reclamă
Recomandări
  • Laurențiu Reghecampf a dat cărțile pe față despre soția Anamaria Prodan și amanta Corina Caciuc
  • Bosnia – România (7 iunie, 21:45, Antena 1) şi România – Finlanda (11 iunie, 21:45, Antena 1)

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
22:59 Răspunsul lui Louis Munteanu atunci când a fost întrebat de interesul FCSB-ului şi al Rapidului! Ce a spus vedeta lui Gică Hagi 22:46 Ionuţ Cojocaru, noul star al lui Gică Hagi. „Dublă” şi assist în Farul – CFR Cluj 5-1: „Un meci formidabil! Asta trebuie să fac” 22:33 Farul a ajuns pe locul 2 în Liga 1, CFR Cluj a căzut pe 4 după umilinţa de la Ovidiu! Cum arată acum clasamentul în play-off 22:25 Cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei (06:00) e pe Antena 3 CNN şi LIVE STREAM în AntenaPLAY. Lando Norris pleacă din pole 22:15 Farul Constanța – CFR Cluj 5-1. Umilinţă pentru ardeleni! Louis Munteanu, Cojocaru şi Grameni s-au întrecut în goluri fabuloase! 22:06 Un club a ajuns în liga a doua după ce s-a deschis o anchetă în privinţa legăturilor sale cu Roman Abramovich! 22:05 LIVE VIDEOPalermo – Parma este acum în AntenaPLAY. Nedelcearu se luptă cu Man și Mihăilă! 21:49 Gabriela Ruse a fost învinsă de Caroline Garcia în sferturile turneului de la Rouen. Câţi bani şi câte puncte va primi românca 21:47 Gigi Becali şi-a găsit atacant! Jucătorul care revine la FCSB şi poate fi surpriza pentru preliminariile Champions League 21:06 Dorit de FCSB şi Rapid, Louis Munteanu a deschis scorul în meciul Farul – CFR Cluj! Execuţie superbă a atacantului lui Gică Hagi Vezi toate știrile
Citește și