Închide meniul

Laurențiu Reghecampf a distrus-o pe Anamaria Prodan în motivarea legată de pensia alimentară. Anunțul incredibil făcut de Reghe

Antena Sport Publicat: 28 iulie 2022, 8:57

Reclamă
Laurențiu Reghecampf a distrus-o pe Anamaria Prodan în motivarea legată de pensia alimentară. Anunțul incredibil făcut de Reghe

Reacţia Anamariei Prodan când a aflat ce salariu fabulos va primi Laurenţiu Reghecampf

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf / Colaj Instagram

Laurențiu Reghecampf i-a dat o lovitură totală soției Anamaria Prodan. Reghe a susținut în motivarea prin care a ajuns de la 13.000 de euro la 2.000 de euro pensie alimentară pe care i-o plătește lui Bebeto că Anamaria ar avea mari probleme financiare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Antrenorul lui Neftchi Baku i-a convins la apelul de la Tribunalul Ilfov pe judecători că suma corectă este de 2.000 de euro. El a scris în motivare că Anamaria nu are ”în prezent mijloace financiare foarte bune”.

Laurențiu Reghecampf i-a dat o lovitură totală soției Anamaria Prodan

”Iată ce a scris în motivare Laurențiu Reghecampf: `Pensia de întreținere datorată de tată nu trebuie să reprezinte un motiv de întreținere sau îmbogățire a intimatei-pârâte și nici o formă de finanțare a vanității și vieții luxoase a mamei, aceasta neavând în prezent mijloace financiare foarte bune.

Se datorează exclusiv nevoilor minorului, și trebuie a fi folosită exclusiv în interesul acestuia, intimata nedovedind faptul că, cheltuielile efectuate în ultimul timp, din plățile date de apelant ar fi fost utilizate în interesul minorului exclusiv.

Până la urmă, fundamentul obligației de întreținere îl constituie obligația părinților de a asigura creșterea, educarea și pregătirea copilului!`”, a spus Cristi Brancu, la Prima TV.

Reclamă
Reclamă

Anamaria, atac dur după lovitura teribilă primită de la Laurenţiu Reghecampf

Anamaria Prodan a avut o reacţie virulentă după ce Laurenţiu Reghecampf a obţinut instanţă să plătească o pensie alimentară mai mică. Dacă inițial o hotărâre luată de Judecătoria Buftea îl obliga pe Laurențiu Reghecampf să plătească o treime din totalul veniturilor sale, apelul făcut de antrenor la Tribunalul Ilfov l-a transformat în câștigător.

„Despre pensie sau ce mă sună toată lumea nu mă interesează. Am altele pe cap. Ce face Reghe de se face de râs, să fie la el, acolo… Dacă face ordonanțe, face recursuri, eu nu am treabă. Ce hotărăște instanța, așa să fie. Nu am cerut pensie sau program de vizită. Îl așteptăm de ani să vină acasă, să își vadă copilul și să-l ajute.

Vrea, ok, nu vrea, la fel. Dacă vrea să se facă de râs în fața țării, să se facă. Noi, familia, nu comentăm. Suntem departe de mizeria asta. Să facă ce îl povățuiește amanta sau cine îl povățuiește. O să-i pară rău de tot când copiii o să dea ochii cu el. Este jenant pentru un părinte să facă așa ceva. Băiatul lui va crește. Va vedea tot ce face”, a spus Anamaria Prodan pentru fanatik.ro.

Reclamă
Reclamă

Ce rezultat va fi la derby-ul Dinamo - FCSB?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
11:41

LIVE VIDEOOvidiu Ionescu joacă ACUM la Campionatul European Individual, LIVE în AntenaPLAY! Programul complet al românilor

11:35

Surpriză în primul 11 al FCSB-ului, pentru derby-ul cu Dinamo! Cine ar urma să fie titularizat

11:14

Englezii s-au convins de Radu Drăguşin, după patru meciuri jucate la Tottenham în acest sezon! Ce notă i-au acordat fundaşului

11:13

Schimbare majoră în Formula 1! FIA a anunţat eliminarea unei reguli importante începând cu 2025

10:40

Rareş Ilie i-a dat replica lui Mihai Stoica după ce a fost acuzat că a înjurat Steaua: „A fost un gest de politeţe”

10:39

A murit Constantin Anghelache! Fostul preşedinte de la Dinamo şi Rapid avea 78 de ani

1 EXCLUSIVPrimele tensiuni din vestiarul României după deciziile luate de Mircea Lucescu 2 FotoDin ce face bani Ioana Ţiriac, fiica miliardarului român! Anunțul făcut chiar de mama ei 3 Simona Halep este a cincea favorită a specialiştilor la câştigarea Roland Garros 2025, chiar dacă e pe locul 876 WTA. Ce cotă are 4 Max Verstappen riscă să primească o nouă penalizare pe grilă. Unde va lua Red Bull decizia 5 VIDEOBernadette Szocs s-a calificat în turul 2 la Campionatul European Individual, live în AntenaPLAY. Programul zilei 6 Ce s-a ales, de fapt, de Sergiu „călăreţul”, bărbatul care a fost ajutat cu o casă de Cătălin Moroşanu
Citește și