Închide meniul
Foto

Laurențiu Reghecampf a mai câștigat un „război” cu Anamaria Prodan. „Vă iubesc!”. Imaginea făcută publică în timpul divorțului

Reclamă

Antena Sport Publicat: 1 noiembrie 2021, 18:42

Laurențiu Reghecampf a mai câștigat un „război” cu Anamaria Prodan. „Vă iubesc!”. Imaginea făcută publică în timpul divorțului

Laurențiu Reghecampf este în plin scandal de divorț cu Anamaria Prodan

Colaj Instagram

Laurențiu Reghecampf a mutat decisiv și a ținut să arate că este într-o relație excelentă atât cu Bebeto, cât și cu celălalt fiu al său, Luca Reghecampf. S-a afișat alături de cei doi copii și a postat o imagine pe Instagram. „Vă iubesc„, a fost mesajul antrenorului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Laurențiu Reghecampf, o nouă lovitură pentru Anamaria Prodan

Mai mult, Reghe a și organizat o petrecere de Halloween pentru puștiul pe care îl are cu Anamaria Prodan. Reghecampf Jr. și-a chemat și prietenii și a părut a se simți excelent, după cum se poate observa în pozele din galeria de mai jos.

În condițiile date, se confirmă declarațiile oferite de fina lui Laurențiu Reghecampf și a Anamariei Prodan. Ramona Lăzuran a ținut să asigure, zilele trecute, că nu se pune problema ca antrenorul Universității Craiova să fie în conflict cu fiul pe care îl are cu Anamaria.

Reclamă

Greșit! Laurențiu îl vizitează și vorbește periodic cu Laurențiu Junior, cu copilul, îl iubește foarte mult. Nu cred că ar putea cineva vreodată să-i schimbe sentimentul pentru copilul lui. Niciodată, nu există așa ceva. Este total eronat. Mi-e greu să cred că cineva ar putea să-l influențe pe Laurențiu în privința copiilor lui”, a spus Ramona Lăzuran, potrivit wowbiz.ro.

Citește și:

Anamaria Prodan: „În opt luni, Bebeto și-a văzut 10 minute tatăl”

Anamaria Prodan a lansat mai multe acuzații grave după ce Laurenţiu Reghecampf a anunţat că a depus actele de divorţ. Vedeta a dezvăluit că tehnicianul Universității Craiova și-a „abandonat” fiul în ultima perioadă.

În 8 luni, tatăl lui a trecut și l-a văzut 10 minute! Copilului îi este dor de el… era idolul lui! Bebeto suferă și cea mai importantă misiune pentru mine este să-l protejez pe el. Bebeto e un băiețel sensibil, duce greu povara suferinței. Mereu își sună tatăl… Nu doresc nimănui, credeți-mă, să treacă prin ce trecem noi!”, a spus Anamaria Prodan, în urmă cu trei săptămâni, pentru fanatik.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18:07 Doliu în fotbalul românesc! A murit portarul cu care Universitatea Craiova a cucerit primul titlu! 18:02 Ce se întâmplă cu Dorin Rotariu, la două luni de la plecarea de la FCSB! Unde vrea să evolueze: „În vară va semna!” 18:00 FC Botoşani – Dinamo, 19:30, LIVE TEXT. Meci capital în lupta pentru evitarea retrogradării. Echipele de start 17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” 17:25 LIVE SCOREFC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Meci crucial în lupta pentru salvarea de la retrogradare. Ilfovenii joacă în 10! 17:20 Revenire la FCSB, pentru duelul cu Sepsi! Elias Charalambous a făcut anunţul: „E 100% pregătit!” 17:07 Marius Şumudică, considerat „cea mai bună variantă” pentru Rapid! Mesaj ferm transmis de Daniel Niculae 16:33 Gică Hagi, verdict despre transferul lui Florinel Coman în Qatar: „Să fie clar!” 16:23 VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 23 aprilie 2024 16:00 Daniel Niculae a rupt tăcerea după o lună de când e cercetat în libertate: „Prin această mizerie de dosar s-a aruncat cu noroi” Vezi toate știrile
Citește și