Închide meniul
Foto

Laurențiu Reghecampf a rupt tăcerea. Cum a cunoscut-o pe amanta Corina Caciuc: „Sunt fericit, o iubesc!”. De cât timp sunt împreună și ce îi dorește Anamariei Prodan

Reclamă

Publicat: 20 februarie 2022, 19:35

Laurențiu Reghecampf a rupt tăcerea. Cum a cunoscut-o pe amanta Corina Caciuc: „Sunt fericit, o iubesc!”. De cât timp sunt împreună și ce îi dorește Anamariei Prodan

Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan s-au văzut la Tribunal

Colaj Instagram

Reghecampf este, de aproape doi ani, într-o relație cu femeia care este cu 20 de ani mai tânără decât el. Corina Caciuc urmează să îi dăruiască un copil peste două luni și jumătate. „100% e băiat. Încă ne mai gândim la un nume”, a spus tehnicianul.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Laurențiu Reghecampf, detalii despre relația cu Corina Caciuc

Anamaria Prodan a făcut-o praf pe iubita soțului ei, în ultimele luni. Reghecampf a ținut să vină cu lămuriri și a dezvăluit cum a cunoscut-o pe Corina Caciuc. I-a declarat iubirea și a precizat că este extrem de fericit în alături de tânăra care tocmai a împlinit 29 de ani.

Mai mult, Laurențiu Reghecampf anunță că își dorește foarte mult ca și Anamaria să își găsească fericirea în brațele altcuiva.

Am cunoscut-o la un eveniment, la o petrecere, dar nu am cunoscut-o direct, doar am văzut-o. După am luat legătura și am încercat să o cunosc cu adevărat. Pe Corina am cunoscut-o cu aproape doi ani în urmă, sau un an și opt luni.

Ce treabă are Anamaria Prodan cu Corina (n.r Caciuc). Ea știe foarte bine că nu are nicio implicare Corina pentru că eu m-am despărțit de ea. Eu sunt foarte fericit, o iubesc, o să avem un băiat împreună. Simt că lucrurile au luat pentru mine o întorsătură foarte pozitivă. Mi-aș fi dorit ca și Anamaria Prodan să aibă parte de același lucru. Spun sincer acest lucru.

Reclamă
Citește și:

Probabil aș fi cel mai fericit om din lume (n.r. dacă Anamaria Prodan ar avea o relație). Proabil atunci se va potoli. Dar ce noroc am avut de femei… îmi aduc aminte și de Mariana (n.r. Pfeiffer)„, a declarat Laurențiu Reghecampf în cadrul unui podcast.

Ce a putut să facă Laurenţiu Reghecampf de ziua iubitei sale, Corina Caciuc

Laurenţiu Reghecampf se comportă ca un adevărat gentleman cu iubita sa, Corina Caciuc. Soţul Anamariei Prodan a fost extrem de atent cu femeia care îi va dărui un copil, chiar în ziua în care aceasta a împlinit 29 de ani.

Laurenţiu Reghecampf i-a oferit un tort Corinei Caciuc, iar pe el apare chipul iubitei sale însărcinate. Mai mult, Reghecampf i-a oferit şi un superb buchet de trandafiri. Totul a fost pus pe reţelele de socializare de soţul Anamariei Prodan.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Laurențiu Reghecampf a oferit detalii despre Corina Caciuc
  • De cât timp sunt împreună și cum s-au cunoscut

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
13:09 Julian Nagelsmann rămâne selecționerul Germaniei! Federația a anunțat prelungirea contractului 12:58 Max Verstappen, despre condiţiile extreme din calificările pentru sprintul din MP al Chinei: „Ca şi cum ai conduce pe gheaţă” 12:49 Constantin Budescu a plecat de la Farul Constanța! Ultimele detalii despre situația mijlocașului 12:24 „Nu avem patroane!” Gigi Becali nu a mai prins bilete la FCSB – Rapid! Întâmplare uluitoare înainte de marele derby 12:09 Farul Constanța – CFR Cluj, LIVE TEXT (20:30). Luptă incendiară între Gică Hagi și ardeleni! Echipele probabile 11:55 Răsturnare de situaţie! Istvan Kovacs nu va mai arbitra FCSB – Rapid! Cine va fi la centru la derby 11:54 VideoLando Norris, după ce va pleca primul în cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei: „A fost o nebunie”. Ce îl întristează 11:28 Dănuț Lupu a făcut praf Generația de Aur: „Ce au câștigat?!”. Verdict dur despre cea mai bună națională a României 11:08 „Munti time!” Dorinel Munteanu, comparație senzațională între Oțelul și Bayer Leverkusen! Se consideră un Xabi de România :) 11:03 „Te încântă!” Mihai Pintilii, laude la scenă deschisă pentru Octavian Popescu: „Când are chef!” Vezi toate știrile
Citește și