Închide meniul
Foto

Laurențiu Reghecampf ar fi amenințat-o pe Anamaria Prodan cu închisoarea. Dezvăluiri incredibile în plin scandal de divorț. „Nu am antamat interlopi să-i bată amanta”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 17 ianuarie 2022, 12:46 / Actualizat: 30 martie 2023, 22:32

Laurențiu Reghecampf ar fi amenințat-o pe Anamaria Prodan cu închisoarea. Dezvăluiri incredibile în plin scandal de divorț. „Nu am antamat interlopi să-i bată amanta”

Presupusa amantă a lui Laurenţiu Reghecampf se revoltă

Colaj Instagram

Laurențiu Reghecampf ar fi amenințat-o pe Anamaria Prodan cu închisoarea. Anamaria Prodan a răbufnit după apariția postării și a dat de pământ cu cel care încă îi este soț. A anunțat că atât ea, cât și prietenii ei, ar fi fost amenințați de Reghecampf că vor ajunge după gratii. Mai mult, au apărut în discuție zvonuri că s-ar fi apelat la interlopi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Scandalul de divorț dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf a ajuns într-un punct uluitor. Au apărut acuzații de necrezut, cu mai puțin de o lună înaintea primei înfățișări din proces. Situația s-a inflamat imediat după ce antrenorul Universității Craiova a făcut publică ecografia amantei sale însărcinate. De altfel, acesta a postat pe rețelele sociale, în premieră, o imagine în care apare lângă Corina Caciuc.

Laurențiu Reghecampf ar fi amenințat-o pe Anamaria Prodan cu închisoarea

Agentul de jucători a amintit de cele două dosare penale care s-ar fi deschis pe numele tehnicianului. În unul dintre acestea Reghecampf este acuzat că a virat sume uriașe de bani din conturile Anamariei Prodan în cel al Corinei Caciuc.

Săracul Reghe, ne este foarte milă de el, dar nu-l putem ajuta mai mult decât am făcut-o! Omul nu poate să-și asume faptul că amanta are un trecutmai zbuciumat. Încearcă să arunce pe mine și pe copii mizeria lui. Nu o cunosc pe doamna Peng și nu am vorbit vreodată în viața mea cu dânsa! Niciodată nu am antamat interlopi să-i bat amanta lui Reghe, niciodată nu m-am interesat ce face Reghe cu amanta, nu am învrăjbit copiii împotriva lui Reghe. Am încercat să-l rog pe Reghe să divorțăm fără scandal, cu condiția să dea ce a furat înapoi, dar se pare că sunt toate vândute deja, încasați și mâncați banii de mult.

Respect față de cuscra ta nu ai, față de familia Asianei nu ai, față de familia ta nu ai, față de copiii tăi nu ai! Dar ești supărat și îți ameninți prietenii, soția, că îi trimiți la închisoare pe toți că te ajută frații Cherciu (habar nu am cine sunt ei sau dacă s-ar băga în mizeriile tale)„, a răbufnit Anamaria Prodan pe contul ei de Instagram.

Reclamă
View this post on Instagram


A post shared by ANAMARIA PRODAN (@anamariaprodanreghecampf)

Laurenţiu Reghecampf, promisiune solemnă pentru Corina Caciuc

Laurențiu Reghecampf nu s-a mai ferit și s-a afișat în ultima perioadă alături de iubita lui de 29 de ani. Cei doi au făcut un pictorial de Sărbători și și-au făcut declarații de dragoste.

Reclamă 4 / 0/3

Noi nu resimțim vreo schimbare majoră. Nu ne-am ascuns niciodată, așa încât nu am fi avut ce să ne asumăm. Nu am căutat o validare publică! Ni s-a părut de bun-simț să rămânem discreți. Nimic, niciodată, nu ne-ar mai putea despărți!

Amândoi avem maturitatea de a construi o relație pentru totdeauna. Ne dorim să asigurăm o familie liniștită copilașului nostru„, a precizat Laurenţiu Reghecampf pentru fanatik.ro.

Tehnicianul de 46 de ani încearcă să divorţeze pentru a doua oară. A mai fost căsătorit şi cu Mariana Pfeiffer, cu care are un copil.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:46 Nico Hulkenberg pleacă de la Haas la finalul sezonului de Formula 1™. Va ajunge la Sauber, din 2025! Anunțul oficial 11:36 Boris Becker a scăpat de faliment 11:14 Gică Hagi și-a anunțat obiectivul, înainte de FCSB – Farul! Pentru ce luptă „marinarii”, la meciul care poate decide campioana 10:35 „Are un caracter prea frumos!” Mihai Stoica nu crede că Risto Radunovic o va trăda pe FCSB! A exclus un nou „caz Bălgrădean” 10:15 Sebastian Vettel a numit cei mai buni piloți de Formula 1™ din istorie! A vorbit și despre cel mai mare rival 9:50 Dinamo – Voluntari LIVE TEXT 20:00. Meci crucial pentru salvarea de la retrogradare! „Câinii” nu își mai permit niciun pas greșit 9:28 „Imediat îl condamnă lumea!” Mihai Stoica sare în apărarea lui Ștefan Târnovanu. Ce a spus despre greșeala portarului 8:52 Denis Alibec e la retrogradare și poate ajunge gratis la FCSB! Anunțul care îi dă speranțe lui Gigi Becali 8:35 Mihai Stoica, dezvăluiri cutremurătoare despre accidentarea lui Alexandru Pantea: „Nu va fi apt pentru pregătirea de vară!” 8:15 Florinel Coman va merge la vraciul Marijana! Mihai Stoica, dezvăluiri despre starea vedetei. Verdict despre participarea la EURO Vezi toate știrile
Citește și