Închide meniul
Foto

Laurențiu Reghecampf i-a dat cu flit Anamariei Prodan. Ce a pățit vedeta, în timp ce îl aștepta pe Reghe

Reclamă

Antena Sport Publicat: 26 octombrie 2022, 17:39

Laurențiu Reghecampf i-a dat cu flit Anamariei Prodan. Ce a pățit vedeta, în timp ce îl aștepta pe Reghe

Anamaria Prodan, în scandal cu Laurențiu Reghecampf

Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan au ajuns la divorț / Colaj Hepta, AS.ro

Laurențiu Reghecampf i-a dat cu flit Anamariei Prodan. Vedeta l-a așteptat pe Reghe la Judecătorie, însă a avut parte de o surpriză neplăcută din partea soțului ei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan încă sunt în proces de divorț, iar scandalul dintre ei pare fără sfârșit. Luni a avut loc o nouă înfățișare în proces, la Judecătoria Buftea. Imprasara de jucători a onorat Instanța cu prezența, însă Reghe s-a lăsat așteptat. În final, n-a mai venit deloc.

Laurențiu Reghecampf i-a dat cu flit Anamariei Prodan

Anamaria Prodan a explicat că următoarea înfățișare în procesul dintre ea și Reghecampf s-a amânat pentru luna noiembrie.

„Am fost acolo! Nu s-a întâmplat nimic, s-a amânat pentru luna noiembrie”, a spus Anamaria Prodan, conform click.ro.

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf au fost căsătoriți timp de 14 ani și au împreună un copil, pe Laurențiu Reghecampf Jr, „Bebeto”. Scandalul dintre ei a izbucnit din momentul în care Reghe și-a făcut publică relația cu amanta Corina Caciuc.

Reclamă

Anamaria Prodan a spus adevărul despre presupusul iubit

În spaţiul public s-a avansat ideea că Anamaria Prodan ar avea o relație cu Adrian Iordache, în contextul în care impresara este în plin scandal de divorţ. Nici în trecut şi nici acum, Anamaria Prodan şi Adrian Iordache nu au confirmat că ar fi avut o relaţie. Mai mult, Anamaria Prodan a ţinut să pună punct speculaţiilor, însă a precizat că are o frumoasă relaţie de prietenie cu Iordache.

Adrian îmi este prieten. Niciodată nu am avut idilă sau alte povești! Ne respectăm și toată viața vom rămâne prieteni. Este primul jucator pe care l-am transferat, cum am intrat în lunea fotbalului. Am rămas ca frații și așa suntem și astăzi. Este parte din familia mea, așa cum sunt toți jucătorii mei. Eu cu jucătorii sau cu antrenorii mei nu am avut idile! Ne-am respectat și ne respectăm enorm. Când voi avea pe cineva în viața mea voi anunța”, a spus Anamaria Prodan pentru click.ro.

Ce a putut să facă Anamaria Prodan cu un milion de euro

Un milion de euro. Atât a costat ținuta cu care Anamaria Prodan s-a prezentat la parastasul mamei sale, care a avut loc pe 6 octombrie. Totul s-a aflat abia acum.

Reclamă 4 / 0/3

Conform click.ro, geanta Hermes pe care vedeta a purtat-o la parastasul Ionelei Prodan este evaluată la aproximativ 10.000 de euro. Anamaria Prodan a avut și brăţări cartier, din aur, cu diamante în valoare de peste 500.000 de euro, un ceas de lux, din aur cu diamante, evaluat la peste 300.000 de euro.

La gât, Anamaria Prodan a purtat un colier cu diamante, dar şi o cruce. Nu și-a uitat acasă nici inelele cu diamante de care nu se desparte niciodată. Toate acestea au costat câteva zeci de mii de euro fiecare.

În total, întreaga ținută a Anamariei Prodan a depășit 850.000 de euro. Asta la o singură apariție.

Recomandări
  • Laurențiu Reghecampf i-a dat cu flit Anamariei Prodan
  • Ce a pățit vedeta, în timp ce îl aștepta pe Reghe

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:55 VIDEORafa Mujica, un nou gol în AntenaPLAY. Atacantul dorit de Gigi Becali a marcat în Rio Ave – Arouca 1-1, din Liga Portugal 23:47 „E incredibil” Ce a remarcat Mihai Stoica la Gică Hagi după Farul – CFR Cluj 5-1 23:40 Formula 1: Cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY (06:00) 23:32 „Ce ar spune Dan Petrescu după ce aţi primit 5 goluri de la Farul?” Cristi Manea a cedat şi şi-a anunţat plecarea de la CFR Cluj 23:30 Palermo – Parma 0-0 în AntenaPLAY. Dennis Man şi Valentin Mihăilă s-au întrecut în ratări! 23:23 Mario Camora, devastat după Farul – CFR Cluj 5-1! Mesaj dur către colegi: „Să le fie ruşine tuturor, să nu ieşim din casă” 23:07 Gică Hagi a dezvăluit de ce a renunţat la Constantin Budescu: „Ştie că e un hotel frumos la Mamaia!”. Anunţ după Farul – CFR 5-1 22:59 Răspunsul lui Louis Munteanu atunci când a fost întrebat de interesul FCSB-ului şi al Rapidului! Ce a spus vedeta lui Gică Hagi 22:46 Ionuţ Cojocaru, noul star al lui Gică Hagi. „Dublă” şi assist în Farul – CFR Cluj 5-1: „Un meci formidabil! Asta trebuie să fac” 22:33 Farul a ajuns pe locul 2 în Liga 1, CFR Cluj a căzut pe 4 după umilinţa de la Ovidiu! Cum arată acum clasamentul în play-off Vezi toate știrile
Citește și