Închide meniul
Foto

Laurenţiu Reghecampf, prins de fiul său cu amantele: „Mama, iar a luat-o razna!” Lovitură dură pentru soţul Anamariei Prodan

Reclamă

Publicat: 3 iulie 2022, 19:19

Laurenţiu Reghecampf, prins de fiul său cu amantele: „Mama, iar a luat-o razna!” Lovitură dură pentru soţul Anamariei Prodan

Anamaria Prodan

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf sunt în plin divorț / Colaj Instagram

Laurenţiu Reghecampf, prins de fiul său cu amantele. Dezvăluirea îi aparţine Anmariei Prodan.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Anamaria Prodan a dezvăluit că Laurenţiu Reghecampf a fost prins, în timp ce o înşela, de fiul său.

Laurenţiu Reghecampf, prins de fiul său cu amantele

„L-a prins cel mic cu amantele. La ușă, s-a dus direct la ușă la el. I-a deschis „share location” pe telefon și l-a luat direct. Eu nici nu mă pricep. I-a luat telefonul și m-a sunat, când eu eram în Dubai: Mama, vezi că ăsta are o amantă sau ceva, că iar a luat-o razna„, a spus Anamaria Prodan, confom gsp.ro.

Mai mult, Anamaria Prodan spune că, din cauza Corinei Caciuc, Bebe nu mai vrea să îşi vadă tatăl.

Bebe nu vrea să îl vadă, cum ar fi să îl vedeți lângă Corina Caciuc? Băiatul știe tot, suferă. Nu mai putem face nimic. Mie îmi pare foarte rău, lăsând la o parte pedeapsa pe care i-am aplicat-o când am dezvăluit cât rău a făcut. Este problema lui. Eu, fetele și Laur Junior, trăim frumos. Mesajele lui Laurențiu Junior sunt dure pentru că este mare și are orgoliu. Laur a fost un bărbat foarte mândru.

Reclamă

Să fie fericit, dar cred că e doar o iluzie optică și, la cum îl știu eu, și îl știu foarte bine, suferă tare în el. La fel suferim și noi, am construit ceva împreună și nu o să îmi explic niciodată de ce s-a întâmplat asta„, a mai spus Anamaria Prodan, conform viva.ro.

Anamaria Prodan continuă „războiul” cu Corina Caciuc, amanta lui Laurențiu Reghecampf

Anamaria Prodan continuă „războiul” cu Corina Caciuc, cea care este amanta lui Laurenţiu Reghecampf şi care i-a dăruit un băieţel fostului antrenor de la Universitatea Craiova. Agentul de jucători este în proces de divorţ cu „Reghe” şi nu ratează nicio ocazie să o atace pe iubita soţului ei.

Reghecampf a recunoscut, în luna februarie, că a cunoscut-o în 2020 pe cea care i-ar putea deveni cea de-a treia soţie. În ultima perioadă nu s-au mai ascuns şi au avut tot mai multe apariţii publice.

Reclamă 4 / 0/3

Anamaria Prodan a făcut dezvăluiri surprinzătoare. Vorbeşte în mod constant cu Reghecampf şi nu îşi explică cum de căsnicia ei este pe punctul de a se destrăma.

Eu cu Laurențiu comunic non stop. Vorbim despre orice, ce probleme am, ce nevoie are Bebe (n.r. – băiatul lor, Laurențiu Reghecampf Jr.), ce s-a scris. Pe copil nimeni nu îl poate obliga. Dacă el nu vrea să meargă la tatăl lui… Sunt alegerile copiilor mei, le respect, vorbim frumos despre Laur și ne gândim cum s-a ajuns aici. Până închid ochii, o să rezolv puzzle-ul asta: cum a ajuns fetița asta (n.r. – Corina Caciuc) atât de aproape de noi?(…) Laurențiu a fost doar o pradă ușoară.

Ea e nimeni, dar urcă pe spatele soțului meu. Această femeie nu l-ar fi băgat în seamă dacă era cum era când l-am luat eu. Astfel de femei trăiesc toată viața pentru a găsi așa ceva. Fetița și-a dorit foarte tare la ziar, i-a cerut lui Laurențiu să o scoată, să o pună pe prima pagină. Laurențiu e un om de cuvânt, a pus-o. Și atunci a apărut tot: poze, filmulețe„, a declarat Anamaria Prodan într-o emisiune TV, potrivit viva.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
26
apr.
22:40
Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!”
26
apr.
22:32
„Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”!
26
apr.
22:11
„V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid
26
apr.
22:05
Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia!
Vezi toate știrile
Citește și