Închide meniul
Foto

Laurenţiu Reghecampf, prins de fiul său cu amantele: „Mama, iar a luat-o razna!” Lovitură dură pentru soţul Anamariei Prodan

Publicat: 3 iulie 2022, 19:19

Reclamă
Laurenţiu Reghecampf, prins de fiul său cu amantele: „Mama, iar a luat-o razna!” Lovitură dură pentru soţul Anamariei Prodan

Anamaria Prodan

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf sunt în plin divorț / Colaj Instagram

Laurenţiu Reghecampf, prins de fiul său cu amantele. Dezvăluirea îi aparţine Anmariei Prodan.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Anamaria Prodan a dezvăluit că Laurenţiu Reghecampf a fost prins, în timp ce o înşela, de fiul său.

Laurenţiu Reghecampf, prins de fiul său cu amantele

„L-a prins cel mic cu amantele. La ușă, s-a dus direct la ușă la el. I-a deschis „share location” pe telefon și l-a luat direct. Eu nici nu mă pricep. I-a luat telefonul și m-a sunat, când eu eram în Dubai: Mama, vezi că ăsta are o amantă sau ceva, că iar a luat-o razna„, a spus Anamaria Prodan, confom gsp.ro.

Mai mult, Anamaria Prodan spune că, din cauza Corinei Caciuc, Bebe nu mai vrea să îşi vadă tatăl.

Bebe nu vrea să îl vadă, cum ar fi să îl vedeți lângă Corina Caciuc? Băiatul știe tot, suferă. Nu mai putem face nimic. Mie îmi pare foarte rău, lăsând la o parte pedeapsa pe care i-am aplicat-o când am dezvăluit cât rău a făcut. Este problema lui. Eu, fetele și Laur Junior, trăim frumos. Mesajele lui Laurențiu Junior sunt dure pentru că este mare și are orgoliu. Laur a fost un bărbat foarte mândru.

Reclamă
Reclamă 4

Să fie fericit, dar cred că e doar o iluzie optică și, la cum îl știu eu, și îl știu foarte bine, suferă tare în el. La fel suferim și noi, am construit ceva împreună și nu o să îmi explic niciodată de ce s-a întâmplat asta„, a mai spus Anamaria Prodan, conform viva.ro.

Anamaria Prodan continuă „războiul” cu Corina Caciuc, amanta lui Laurențiu Reghecampf

Anamaria Prodan continuă „războiul” cu Corina Caciuc, cea care este amanta lui Laurenţiu Reghecampf şi care i-a dăruit un băieţel fostului antrenor de la Universitatea Craiova. Agentul de jucători este în proces de divorţ cu „Reghe” şi nu ratează nicio ocazie să o atace pe iubita soţului ei.

Reghecampf a recunoscut, în luna februarie, că a cunoscut-o în 2020 pe cea care i-ar putea deveni cea de-a treia soţie. În ultima perioadă nu s-au mai ascuns şi au avut tot mai multe apariţii publice.

Reclamă

Anamaria Prodan a făcut dezvăluiri surprinzătoare. Vorbeşte în mod constant cu Reghecampf şi nu îşi explică cum de căsnicia ei este pe punctul de a se destrăma.

Eu cu Laurențiu comunic non stop. Vorbim despre orice, ce probleme am, ce nevoie are Bebe (n.r. – băiatul lor, Laurențiu Reghecampf Jr.), ce s-a scris. Pe copil nimeni nu îl poate obliga. Dacă el nu vrea să meargă la tatăl lui… Sunt alegerile copiilor mei, le respect, vorbim frumos despre Laur și ne gândim cum s-a ajuns aici. Până închid ochii, o să rezolv puzzle-ul asta: cum a ajuns fetița asta (n.r. – Corina Caciuc) atât de aproape de noi?(…) Laurențiu a fost doar o pradă ușoară.

Ea e nimeni, dar urcă pe spatele soțului meu. Această femeie nu l-ar fi băgat în seamă dacă era cum era când l-am luat eu. Astfel de femei trăiesc toată viața pentru a găsi așa ceva. Fetița și-a dorit foarte tare la ziar, i-a cerut lui Laurențiu să o scoată, să o pună pe prima pagină. Laurențiu e un om de cuvânt, a pus-o. Și atunci a apărut tot: poze, filmulețe„, a declarat Anamaria Prodan într-o emisiune TV, potrivit viva.ro.

Se califică FCSB în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
22:45

FotoImagini superbe cu delegaţia României, la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Spectacol pe Sena

22:40

LIVE TEXTFCSB – Oţelul 0-1. Cisotti a deschis scorul după o gafă a lui Chiricheş! Ratare monumentală a lui David Miculescu!

22:33

David Miculescu, ratare monumentală în FCSB – Oţelul! Atacantul nu a putut înscrie din câţiva metri, cu portarul aflat pe jos!

22:20

Decizia incredibilă luată de marele rival al lui David Popovici de la Jocurile Olimpice 2024, cu 3 zile înainte de marea finală

22:09

„Sunt cu tot sufletul alături de voi!” Edi Iordănescu, mesaj superb pentru Team Romania în ziua deschiderii Jocurilor Olimpice!

22:06

Marius Şumudică, variantă „de rezervă” la naţională! Răzvan Burleanu are planul făcut, în cazul unui refuz al lui Gică Hagi

1 VIDEOLando Norris, cel mai rapid în a doua sesiune de antrenamente din Marele Premiu al Belgiei, live în AntenaPLAY 2 Programul complet al sportivilor români la Jocurile Olimpice 2024 3 VIDEOMaribor – Universitatea Craiova 2-0. Dezastru pentru olteni în Conference League! Meciul a fost în AntenaPLAY și pe Antena Stars 4 FotoIubita lui Denis Alibec și-a uluit fanii. Fosta gimnastă Anca Surdu, o nouă imagine virală alături de starul naționalei! 5 VIDEOCallum Voisin va pleca din pole-position în cursa de Formula 3 din Belgia, live în AntenaPLAY 6 VIDEOPaul Aron va pleca din pole-position în cursa de Formula 2 din Belgia, live în AntenaPLAY
Citește și