Închide meniul
Foto

Laurențiu Reghecampf, pus în alertă de presupusa amantă: „Cineva, undeva, te caută!”

Antena Sport Publicat: 22 iulie 2022, 20:16

Colaj cu Florentina Raiciu și Laurențiu Reghecampf

Laurențiu Reghecampf și Florentina Raiciu ar fi într-o relație

Colaj cu Florentina Raiciu și Laurențiu Reghecampf / Instagram

  • Laurențiu Reghecampf, pus în alertă de presupusa amantă
  • Ce a transmis Florentina Raiciu

Florentina Raiciu, presupusa amantă a lui Laurențiu Reghecampf, a transmis un mesaj enigmatic pe rețelele de socializare. Tânăra de 33 de ani ar fi în căutarea unui partener de viață.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Au existat o mulțime de zvonuri conform cărora fostul antrenor al Universităţii Craiova s-ar fi iubit cu fosta asistentă TV. Florentina este de o frumusețe rară, după cum se poate vedea în GALERIA FOTO de mai jos.

Laurențiu Reghecampf, pus în alertă de Florentina Raiciu, presupusa amantă

Florentina Raiciu a postat un mesaj care îndeamnă la răbdare. Tânăra care ar fi avut o relație cu Laurențiu Reghecampf visează să întâlnească bărbatul perfect: „Cineva, undeva, te caută în toate persoanele pe care le întâlnește!” Vedeta e urmărită de nu mai puțin de 86.000 de persoane.

Reclamă
Sursa: Instagram Florentina Raiciu

Despre Raiciu ar fi existat zvonuri că Laurenţiu Reghecampf îi făcea cadouri scumpe şi chiar că ar fi ajutat-o cu bani pentru ca aceasta să îşi deschidă un salon de înfrumuseţare în centrul Bucureştiului. Antrenorul care s-a mutat în Azerbaidjan, după ce a semnat cu Neftchi Baku, o are acum alături pe Corina Caciuc. Iubita lui a născut un băieţel.

Anamaria Prodan s-a plâns că sunt cel puțin opt ani de când Reghecampf are amante. Totul ar fi început în perioada în care acesta antrena în Emirate. Pe una dintre femei ar fi cazat-o chiar în apropierea casei pe care o avea în Dubai.

Reclamă

Amanta lui Laurenţiu Reghecampf, emoţionată până la lacrimi. Imaginea postată de Corina Caciuc

Aflat în proces de divorţ cu Anamaria Prodan, Reghecampf a depăşit momentele dificile şi se bucură de clipele trăite alături de iubita lui. Tehnicianul de 46 de ani este o prezenţă activă pe reţelele sociale şi a început chiar să posteze tot mai multe poze alături de Corina.

Şi femeia originară din Deva surprinde cu apariţiile ei. Tocmai a postat pe Insta Story o fotografie cu micuţul Liam Reghecampf, care a fost însoţită de câteva versuri dintr-o melodie. A fost modul în care l-a asigurat pe băieţelul ei că îi va fi mereu alături.

Te iubesc și știu că o voi face, întotdeauna, până la sfârșit. Nu mă voi răzgândi, te iubesc şi voi fi aici. Niciodată nu voi dispărea. Am spus pentru totdeauna şi jur că va fi aşa. Aşa că voi fi acolo!„, au fost versurile care au fost pe placul Corinei Caciuc.

Reclamă 4 / 0/3

Tânăra care i-a sucit mințile lui Laurențiu Reghecampf îşi surprinde fanii şi nu arată deloc că a trecut printr-o sarcină. Conform impact.ro, Corina Caciuc și-a făcut apariția la Park Lake, la serviciul de pașapoarte, pentru a ridica documentul de călătorie al micuțului Liam.

Anamaria Prodan, dezvăluire fără precedent despre Laurențiu Reghecampf

Agentul de jucători l-a acuzat pe Reghe că ar fi șantajat-o cu dosarul ei medical, pe care ar urma să îl facă public. ”Este pușcărie foarte multă!”, e mesajul clar trimis de Anamaria pentru Reghecampf.

Gândește-te că orice prostie ar face, orice mitocănie… că mi-a luat dosarul medical, că îl publică. El nu știe că își face și mai mare rău. Să ai dosarul medical al cuiva și să îl șantajezi cu dosarul medical. Este pușcărie foarte multă!

Și în America, și în România. Și oriunde. El și-a pierdut toate mințile pe care le mai avea. Iar eu sunt Anamaria Prodan. Și pot să vorbesc când am dreptate și când am probe”, a spus Anamaria Prodan, într-o discuție purtată pe Youtube.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
11:12 NEWS ALERTS-a mai accidentat un jucător la FCSB! A suferit o ruptură şi riscă să stea o lună departe de teren. Lovitură dură pentru lider 10:58 FotoUn milionar român a răbufnit şi a anunţat că e gata să facă un gest extrem: „Asta nu înseamnă că nu îmi iubesc ţara!” 10:50 FotoEndrick a reușit o performanță de senzaţie în numai 7 zile. Starul de 17 ani, aşteptat la Real Madrid, este de neoprit 10:20 Florentin Petre cere un jucător în naţionala României: „Nu poţi să începi fără el! E cel mai în formă!” 10:08 „Ce nu a luat Ianis de la Gică Hagi?” Gică Craioveanu nici nu a stat pe gânduri: „N-are cum să o aibă!” 9:29 Modul incredibil prin care avocaţii încearcă să îl scape pe Mario Iorgulescu de condamnarea de 13 ani şi 8 luni de închisoare 9:26 Bernadette Szocs, după victoria uriaşă cu Adriana Diaz, de la Incheon: „Dacă voi juca aşa, va urma un alt rezultat mare” 9:05 Carlos Alcaraz, eliminat de Grigor Dimitrov din sferturile turneului de la Miami! Principalul favorit a fost spulberat de bulgar 8:43 Schimbări uriașe la FCSB. Cinci jucători, gata să plece de la echipa lui Gigi Becali chiar dacă vor câștiga titlul 8:42 Andrei Nicolescu a anunţat măsuri dure după ce Dinamo va juca 4 meciuri cu porţile închise: „Ca la aeroport!” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Ce a putut spune Bebeto când a fost întrebat dacă îi este dor de tatăl său
Diverse • 27 mart., 9:02
FOTO
Ce a putut spune Bebeto, fiul lui Laurenţiu Reghecampf şi al Anamariei Prodan, când a fost întrebat dacă îi este dor de tatăl său
Tânăra acuzată că i-a fost amantă lui Laurenţiu Reghecampf, apariţie electrizantă la piscină
Diverse • 18 mart., 20:01
FOTO
Tânăra acuzată că i-a fost amantă lui Laurenţiu Reghecampf, apariţie electrizantă la piscină. Cât de frumoasă este Florentina
Mesajul lui Laurenţiu Reghecampf, de ziua de naştere a fiului său cel mare
Diverse • 15 mart., 17:54
FOTO
Mesajul lui Laurenţiu Reghecampf, de ziua de naştere a fiului său cel mare! Cum a reacţionat Luca
Laurenţiu Reghecampf, atacat dur de un jucător pe care l-a antrenat!
Fotbal extern • 8 mart., 12:34
„Caută certuri și probleme” Laurenţiu Reghecampf, atacat dur de un jucător pe care l-a antrenat!
Laurenţiu Reghecampf rămâne antrenor la Al-Tai, după ce presa saudită a anunţat că a fost demis!
Fotbal extern • 3 mart., 10:03
Laurenţiu Reghecampf rămâne antrenor la Al-Tai, după ce presa saudită a anunţat că a fost demis! Răsturnare uluitoare de situaţie