Închide meniul
Foto

Laurenţiu Reghecampf, pus la zid după ce s-a bătut în plină stradă cu Anamaria Prodan: „Să-i fie ruşine că a ridicat mâna la mama copilului lui!”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 26 septembrie 2022, 19:22

Laurenţiu Reghecampf, pus la zid după ce s-a bătut în plină stradă cu Anamaria Prodan: „Să-i fie ruşine că a ridicat mâna la mama copilului lui!”

Ce daune a mai suferit Anamaria Prodan, după scandalul cu Laurenţiu Reghecampf

Laurenţiu Reghecampf şi Anamaria Prodan s-au bătut în plină stradă / Captură Facebook

Laurenţiu Reghecampf a fost pus la zid după ce s-a bătut în plină stradă cu Anamaria Prodan. Imaginile ajunse în spaţiul public sunt incredibile şi au făcut înconjurul României. Una dintre apropiatele Anamariei, cântăreaţa de muzică populară Elena Merişoreanu, a avut o reacţie dură la adresa antrenorului lui Neftchi Baku.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Artista a răbufnit, la trei zile după scandalul care s-a lăsat cu două dosare penale. Reghecampf s-a ales cu ochiul vânăt, în timp ce Anamaria Prodan a plecat de la spital cu piciorul în ghips şi cu mâna imobilizată.

Laurenţiu Reghecampf, pus la zid după ce s-a bătut în plină stradă cu Anamaria Prodan

Elena Merişoreanu consideră că adevărata victimă este Anamaria Prodan şi l-a criticat în termeni duri pe Laurenţiu Reghecampf.

Anamaria Prodan nu e singură, noi o aparăm. Ruşine să-i fie lui Reghe că a ridicat mâna asupra mamei copilului lui, ruşine să-i fie! Ea a ţinut, săraca de ea, famila şi se zbate pentru copiii ei.

Ea avea grijă de mama ei, nu s-a ridicat de la spital şi el între timp se distra. Ea habar nu avea, săraca de ea. Anamaria Prodan nu e singură, noi o apărăm. Toată familia mea este lânga ea. Sunt în lacrimi că ea a păţit o aşa ruşine, să ridice mâna. Cum şi-a putut permite să facă aşa ceva. Este ruşinos ce s-a întâmplat. Deocamdată, aia a stricat casa lui Ana. Ea este o familistă, este o fată extraordinară„, a declarat Elena Merişoreanu la romaniatv.net.

Reclamă

Conform colegilor de la spynews.ro, Anamaria Prodan a ajuns şi în această dimineaţă în spital, acolo unde i s-au acordat îngrijiri medicale. Prodan merge apoi la IML pentru a emite un certificat medico-legal.

Sursa citată mai sus susţine că Prodan ar avea piciorul în ghips, după scandalul în care a fost implicat. De asemenea, ea ar avea şi vânătăi, iar braţul i-ar fi fost imobilizat. Totul se întâmplă după ce vineri, Prodan se lăuda că e greu să o bată pe ea un bărbat, mai ales Laurenţiu Reghecampf.

Cum arată raportul medical al lui Laurenţiu Reghecampf

S-a aflat cum arată raportul medical al lui Laurenţiu Reghecampf. Antrenorul lui Neftchi Baku este în mijlocul unui scandal uriaş. S-a bătut în plină stradă cu Anamaria Prodan şi a ajuns cu ochiul vânăt la camera de gardă a unui spital din Bucureşti.

Reclamă 4 / 0/3

A venit duhnind a alcool, abia se ţine pe picioare„, l-a acuzat agentul de jucători pe soţul ei, cu care este în proces de divorţ. Mai mult, Anamaria a lăsat de înţeles că Reghecampf ar fi consumat substanţe interzise.

Laurenţiu Reghecampf s-a dus la INML, iar medicii i-au emis un certificat din care rezultau leziunile de la nivelul feţei. Aceştia i-au transmis că analizele toxicologice ar putea dura chiar şi 6-7 luni. Potrivit cancan.ro, Reghe s-a dus apoi direct la o clinică medicală privată, acolo unde i-au fost recoltate probe de sânge.

Sursa citată a anunţat şi rezultatul primit de fostul antrenor al Universităţii Craiova. Acesta atestă că Reghe nu a consumat nicio substanţă interzisă. Bărbatul în vârstă de 47 de ani şi-ar fi dorit să facă şi un test de alcoolemie, dar acesta nu ar fi mai fost relevant, ca urmare a faptului că trecuseră deja multe ore de la incident.

Recomandări
  • Laurenţiu Reghecampf, criticat dur după ce s-a bătut cu Anamaria Prodan
  • Elena Merişoreanu l-a făcut praf pe Reghecampf

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18
apr.
23:57
PAOK – Club Brugge 0-2. Răzvan Lucescu a ratat calificarea în semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în semifinale
18
apr.
23:50
„Steaua fără nume!” Marcel Răducanu, verdict despre sezonul de vis făcut de FCSB! Mesaj direct pentru echipa lui Gigi Becali
18
apr.
23:45
„Nu vreau să creez tensiune!” Vlad Chiricheş, mesaj ferm pentru Edi Iordănescu: „Regret că am spus asta! M-am hazardat!”
18
apr.
23:38
„Să dea mai mult, la cât sunt plătiți!” Ioan Ovidiu Sabău și-a atacat jucătorii după Oțelul – U Cluj 2-1!
18
apr.
23:14
Scene uluitoare cu Emiliano Martinez în Lille – Aston Villa. La un pas să fie eliminat! A dansat ca în finala Cupei Mondiale
18
apr.
23:12
„Ne lipsește partea financiară! Avem cel mai mic buget!” Dorinel Munteanu, strigăt de ajutor după calificarea în finala Cupei
18
apr.
22:47
Dan Nistor s-a prăbuşit emoţional după înfrângerea cu Oţelul: „Frustrant şi dureros! Mulţi nu vom dormi la noapte!”
18
apr.
22:41
„E dureros!” Alex Chipciu și-a turnat cenușă în cap după ce și-a dat autogol în Oțelul – U Cluj! A vorbit și despre noul obiectiv
18
apr.
21:55
„Mulți patroni încearcă să îl imite” Ovidiu Burcă, laude la scenă deschisă pentru Gigi Becali! A spus și de ce are succes FCSB
18
apr.
21:43
Oţelul – Corvinul este finala Cupei României! Gălăţenii s-au calificat după un autogol marcat de Chipciu în minutul 90
Vezi toate știrile
Citește și