Închide meniul
Foto

Laurenţiu Reghecampf, reacţie şocantă după ce fiul său a ajuns de urgenţă la spital! Anamaria Prodan, mesaj vehement

Reclamă

Publicat: 15 martie 2023, 15:15 / Actualizat: 30 martie 2023, 15:32

Laurenţiu Reghecampf, reacţie şocantă după ce fiul său a ajuns de urgenţă la spital! Anamaria Prodan, mesaj vehement

Laurenţiu Reghecampf, reacţie şocantă după ce fiul său a ajuns de urgenţă la spital

Bebeto este fiul pe care Laurenţiu Reghecampf îl are cu Anamaria Prodan / Colaj Instagram

Laurenţiu Reghecampf ar fi avut o reacţie şocantă după ce fiul său, Bebeto, a ajuns de urgenţă la spital. Antrenorul care este sub contract în Azerbaidjan a surprins pe toată lumea. Anamaria Prodan a avut un mesaj vehement când s-a aflat ce s-ar fi întâmplat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Anamaria Prodan a trecut prin momente de coşmar. Fiul pe care îl are cu Laurenţiu Reghecampf a avut probleme de sănătate şi a ajuns în spital. Lui Laurenţiu Reghecampf Jr i s-a făcut rău în timpul unei sesiuni de recuperare şi a picat din picioare.

Laurenţiu Reghecampf, reacţie şocantă după ce fiul său a ajuns de urgenţă la spital. Ce a declarat Anamaria Prodan

Vedeta în vârstă de 50 de ani a fost văzută în timp ce plângea pe holurile spitalului de urgenţă din Capitală, anunţă Sport Bull. Au apărut şi informaţii despre adevăratul motivul al disperării agentului de jucători. Bebeto ar fi cerut să vorbească cu tatăl său, dar Laurenţiu Reghecampf l-ar fi ignorat.

Anamaria Prodan a confirmat informaţiile apărute în presă, dar s-a ferit să îl atace pe antrenorul lui Neftchi Baku. Mesajul a fost însă unul vehement.

Aș vrea să încep prin a le mulțumi tuturor acelora care în aceste momente grele pentru familia mea au fost alături de noi, cu fapta, cu vorba sau cu gândul.

Reclamă

Vreau să precizez că am fost crescută într un mediu familial în care respectul față de ceilalți, dar, mai ales, ajutorul dat în momentele dificile, în pofida unor eventuale resentimente, au fost valori fundamentale: respect și ajutor. Eu nu voi abdica niciodată de la aceste principii și am convingerea ca marea majoritate a românilor sunt de acord cu mine.

Mulțumesc lui Dumnezeu că am trecut cu bine peste aceste momente dificile și la ora la care vorbim, starea de sănătate a băiețelului meu Laurentiu Jr este în parametrii normali. În rest… fiecare părinte este liber să aleagă dacă este sau nu alături de copilul lui in momente critice din viața lui.

Și da, informațiile publice pe care le-ați dat, în legătură cu evenimentul nefericit din familia mea, sunt adevărate. În totalitate! Doresc tuturor celor care citesc aceste rânduri un an nou binecuvântat și multă sănătate!”, a spus Anamaria Prodan pentru sportbull.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf au divorţat, iar Bebeto a rămas alături de mama lui după partaj. Tehnicianul lui Neftchi Baku îi plăteşte pensie alimentară.

Câți bani a plătit Laurențiu Reghecampf sub formă de pensie alimentară

Judecătoria Buftea admis cererea de divorț între Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan. Reghecampf va achita pentru fiul său, Laurențiu Reghecampf jr, o pensie în valoare de 1/6 din veniturile nete ale acestuia. Avocatul Anamariei Prodan a anunțat, în luna decembrie, că antrenorul a achitat 12.000 de euro pentru fiul său.

Nu știm încă, exact, care este suma pe care o datorează. El are un contract (ca antrenor, n. red.), da are și alte venituri. Va urma, probabil, un nou dosar de executare pentru a se stabili suma pe care o datorează. Totul depinde de veniturile domnului Reghecampf, toate veniturile. Aici nu intră poate primele, e în funcție de ce zice sentința de divorț, pentru că încă nu s-a redactat în totalitate există doar un extras de sentință, partea de dispoziție.

Până acum, cred că a plătit cam 12.000 de euro. El a făcut niște plăți, a solicitat ca acele plăți să se socotească ca sume pentru școala copilului. Aceste plăți se vor scădea din suma totală. Trebuie să precizăm că în sentința de divorț s-a stabilit că trebuie să plătească aceste sume de la început, de când a părăsit domiciliul, nu din data pronunțării oficiale a divorțului.

Ceea ce a plătit, repet, se va scădea din suma totală pentru care va fi executat silit după stabilirea exactă a cuantumului”, a spus Barna Bolonyi, avocatul Anamariei Prodan, conform fanatik.ro.

Suma lunară pe care Laurențiu Reghecampf va trebui să o plătească pentru fiul său este de 1.600 de euro, mult mai mică față de cât cerea Anamaria Prodan, 7.000 de euro.

Laurenţiu Reghecampf şi-a refăcut viaţa alături de Corina Caciuc, cea care i-a dăruit un copil anul trecut, pe Liam Reghecampf. „Reghe” mai are un băiat din prima căsnicie, pe Luca Reghecampf.

Reclamă

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
20:55 VideoVisul mondial al României! Tibor Selymeş a învins Argentina lui Diego Maradona şi a avut un sfat preţios pentru tricolori 20:55 Farul – Rapid 3-1! Trupa lui Gică Hagi, din nou pe locul secund în Liga 1! Giuleştenii rămân fără victorie în play-off 20:47 Fază controversată în Farul – Rapid! Reuşita lui Mihai Popescu, anulată! Ciprian Marica a răbufnit în lojă 20:46 Luca Andronache, jucătorul revelaţie al lui Gică Hagi! „Regele” a dat lovitura prin fiul fostului antrenor de la FCSB 20:30 LIVE VIDEOAEK – Panathinaikos şi Aris – Olympiacos se joacă ACUM în AntenaPLAY! Duel pentru titlu în Grecia! Probleme pentru Lucescu 20:08 VIDEOImaginile durerii lui Răzvan Lucescu. Ce a declarat românul, după ce PAOK a smuls o remiză în minutul 90+10! 20:00 Improvizaţia lui Bogdan Lobonţ, catastrofală în Farul – Rapid! Dan Şucu, devastat după golul marcat de Louis Munteanu 20:00 Sepsi – FCSB LIVE TEXT (21:45). Echipa lui Charalambous poate câştiga titlul în această etapă! Echipele de start 19:42 U Cluj a „ajutat-o” pe Dinamo! Clujenii, victorie la limită cu Poli Iaşi! Cum arată clasamentul din play-out 18:59 FotoPrima reacţie a iubitei lui Olimpiu Moruţan, după ce mijlocaşul român a suferit o accidentare horror şi e OUT de la EURO 2024 Vezi toate știrile
Citește și