Închide meniul
Foto

Laurenţiu Reghecampf şi amanta Corina Caciuc s-au mutat în casă nouă. Şi-au cumpărat apartament într-o zonă de fiţe. Care este adevăratul plan al soţului Anamariei Prodan

Reclamă

Antena Sport Publicat: 25 ianuarie 2022, 22:00

Laurenţiu Reghecampf şi amanta Corina Caciuc s-au mutat în casă nouă. Şi-au cumpărat apartament într-o zonă de fiţe. Care este adevăratul plan al soţului Anamariei Prodan

Anamaria Prodan continuă "războiul" cu amanta lui Laurenţiu Reghecampf

Anamaria Prodan, atac la Corina Caciuc / Colaj Fanatik / Instagram

Reghecampf a renunţat la locuinţa pe care o avea primită de la patronul clubului, Mihai Rotaru. Şi-a dorit să amenajeze o cameră pentru băieţelul care urmează să fie născut, de amanta lui, la începutul lunii mai, aşa că a făcut un pas important. Potrivit retetesivedete.ro, cei doi îndrăgostiţi s-au mutat într-un bloc nou, într-o zonă de fiţe din Bănie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Laurenţiu Reghecampf şi amanta Corina Caciuc şi-au cumpărat apartament

Laurenţiu Reghecampf şi Corina Caciuc au fost atraşi de condiţiile dintr-un nou cartier rezidenţial construit în Craiova. Este vorba de Cartierul Bujorului, cel care i-a „cucerit” pe cei doi. Aceştia şi-au ales o locuinţă spaţioasă, şi-au făcut bagajele şi s-au grăbit să se ducă acolo. Tânăra de 29 de ani este în trimestrul doi de sarcină şi a vrut cu orice preţ să scape de orice stres.

Laurenţiu Reghecampf şi Corina Caciuc
Aşa arată complexul în care s-au mutat Laurenţiu Reghecampf şi Corina Caciuc

Sursa citată anunţă că Reghecampf şi amanta lui vor locui pentru o scurtă perioadă de timp în acest apartament. Planul tehnicianului este total altul. De îndată ce nu va mai fi antrenorul Universităţii Craiova, se va muta în ferma pe care o deţine la Snagov. Atunci ar putea fi vecin chiar cu Anamaria Prodan.

Am făcut o fermă la Snagov, de vreo patru – cinci ani tot muncesc… La început, am făcut pentru mine. Mă îngrășasem foarte mult, ajunsesem pe la 94 – 95 de kilograme. Am făcut niște analize în Abu Dhabi, antrenam atunci acolo, și mi s-a spus că mănânc foarte multă carne și multe lucruri care nu-mi fac bine.

Am început să fac ferma asta cu gândul că vreau să mănânc ceva sănătos, ceva de la mine. Am început cu câteva găini, vaci, porci, oi și am ajuns acum să am în jur de o mie de animale, poate mai mult. E o fermă foarte mare, e și un abator„, a dezvăluit Reghecampf, la finalul anului trecut, în emisiunea „Fiță cu Adiță”.

Reclamă

Rămâne de văzut şi cum se vor împărţi bunurile în procesul de divorţ. Prima înfăţişare are loc peste două săptămâni, pe 7 februarie. Până să ajungă la Tribunal, Anamaria Prodan a făcut acuze grave la adresa soţului ei.

Cu ce bunuri a plecat Laurențiu Reghecampf la amanta Corina Caciuc

Agentul de jucători a rupt tăcerea și a dezvăluit că, în momentul în care a plecat de acasă, Reghecampf ar fi luat cu el două bunuri care valorează sute de mii de euro. Este vorba de două ceasuri, pe care le-ar fi și vândut. Tehnicianul ar fi lăsat-o pe Anamaria fără ceasurile de lux în vara anului trecut, imediat după ce și-a reînnoit jurămintele cu soția lui.

La două zile după nuntă (n.r. nunta de „cristal”), a plecat cu două ceasuri, cele mai valoroase, ultimele, și le-a vândut. Am dovezi, avocatul meu are toate dovezile. Cine să fie nebun cineva să se ducă să deschidă proces. Laurențiu Reghecampf le-a spus tuturor prietenilor: „Am plecat cu o punguță în mână, le-am lăsat tot„, a declarat Anamaria Prodan în podcastul cu Cosmin Natanticu și Codin Maticiuc.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:46 Nico Hulkenberg pleacă de la Haas la finalul sezonului de Formula 1™. Va ajunge la Sauber, din 2025! Anunțul oficial 11:36 Boris Becker a scăpat de faliment 11:14 Gică Hagi și-a anunțat obiectivul, înainte de FCSB – Farul! Pentru ce luptă „marinarii”, la meciul care poate decide campioana 10:35 „Are un caracter prea frumos!” Mihai Stoica nu crede că Risto Radunovic o va trăda pe FCSB! A exclus un nou „caz Bălgrădean” 10:15 Sebastian Vettel a numit cei mai buni piloți de Formula 1™ din istorie! A vorbit și despre cel mai mare rival 9:50 Dinamo – Voluntari LIVE TEXT 20:00. Meci crucial pentru salvarea de la retrogradare! „Câinii” nu își mai permit niciun pas greșit 9:28 „Imediat îl condamnă lumea!” Mihai Stoica sare în apărarea lui Ștefan Târnovanu. Ce a spus despre greșeala portarului 8:52 Denis Alibec e la retrogradare și poate ajunge gratis la FCSB! Anunțul care îi dă speranțe lui Gigi Becali 8:35 Mihai Stoica, dezvăluiri cutremurătoare despre accidentarea lui Alexandru Pantea: „Nu va fi apt pentru pregătirea de vară!” 8:15 Florinel Coman va merge la vraciul Marijana! Mihai Stoica, dezvăluiri despre starea vedetei. Verdict despre participarea la EURO Vezi toate știrile
Citește și