Închide meniul
Foto

Laurette Atindehou, prietena de suflet a lui Ion Ţiriac, dezvăluiri din intimitate. Lângă cine vrea să se trezească dimineaţa

Publicat: 7 februarie 2023, 15:12

Laurette Adindehou este într-o relaţie cu Magaye Gueye

Laurette Adindehou, detalii despre relaţia ei

Colaj Instagram / Hepta

  • Laurette Atindehou, prietena de suflet a lui Ion Ţiriac, a făcut dezvăluiri din intimitate
  • Ce a spus frumoasa mulatră

Laurette Atindehou, prietena de suflet a lui Ion Ţiriac, a făcut dezvăluiri din intimitate. Laurette Atindehou, prietena de suflet a lui Ion Ţiriac, a vorbit despre bărbatul lângă care ar dori să se trezească de dimineaţă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Laurette a fost întrebată cum ar trebui să fie bărbatul perfect lângă care să se trezească dimineaţa. Prietena lui Ion Ţiriac a făcut portretul bărbatului ideal.

Laurette Atindehou, prietena de suflet a lui Ion Ţiriac, dezvăluiri din intimitate

„Îmi doresc un bărbat în preajma căruia să fiu eu însumi, cu bune și cu rele, să mă iubească pentru omul care sunt acasă. Sunt un om bun, cu multă iubire de dăruit. Un om care să mă respecte, să mă susțină și să luptăm pentru noi„, a spus Laurette Atindehou pentru ciao.ro.

Reclamă

Laurette a vorbit şi despre eşecurile din viaţa amoroasă şi spune că nu are ghinion.

Nu cred că am ghinion, așa este cursul vieții. Cred că Dumnezeu are pentru fiecare persoană ceva pus deoparte iar eu cred că încă nu am reușit să îmi cunosc sufletul pereche însă nu regret nimic din alegerile mele pentru că atunci când iubesc, iubesc cu toată voința mea. Nimic nu este întâmplator și cred că fiecare om vine și pleacă din viața ta sau a noastră atunci când și-a terminat misiunea. De la fiecare om din viața noastră avem câte ceva de învățat iar eu am învățat că iubirea de sine e cea mai importantă și că trebuie să îți acorzi ție iubire și nu altora„, a mai spus Laurette.

Reclamă

„Accesăm uşor femei!” Cum a fost umilită „prietena de suflet” a lui Ion Ţiriac, Laurette Atindehou, de fostul iubit

Laurette Atindehou trece prin momente dificile şi a lăsat să se înţeleagă că a fost umilită de fostul iubit. Prietena de suflet a lui Ion Ţiriac s-a despărţit de iubit chiar înainte de nuntă.

Laurette Atindehou a vorbit despre calvarul prin care a trecut în ultima perioadă. S-a despărţit de fotbalistul Magaye Gueye chiar înainte de nuntă.

Laurette Atindehou, cea care este considerată „prietena de suflet” a lui Ion Ţiriac, se gândeşte deja la următoarea relaţie şi chiar a făcut un portret al viitorului iubit.

Reclamă 4 / 0/3

Îmi doresc un bărbat în preajma căruia să fiu eu însumi, cu bune și cu rele, să mă iubească pentru omul care sunt acasă. Sunt un om bun, cu multă iubire de dăruit. Un om care să mă respecte, să mă susțină și să luptăm pentru noi„, a pus Laurette Atindehou într-un interviu pentru ciao.ro.

Laurette Atindehou a vorbit şi despre cauzele care au dus la despăţirea de Magaye Guyey şi a lăsat să se înţeleagă că fostul fotbalist de la Dinamo a căutat alte femei pe reţelele de socializare.

Am avut această discuție pentru a ne căsători, într-adevăr, însă planurile noastre din păcate au luat o altă întorsătură. Consider că în zilele noastre în care avem acces ușor la internet și accesăm ușor diferite femei sau invers, este foarte greu să ai o relație serioasă și să lupți cu aceeași tărie pentru viitor sau familie„, a mai spus Laurette.

Laurette a vorbit despre relația pe care a avut-o cu Ion Țiriac

„Întrebarea asta mi s-a pus de atât de multe ori, dar nu aș putea să răspund la ea. O să las așa să rămână o enigmă pentru toți cei care sunt curioși. Adevărul este că este foarte frumos să stai în preajma domnului Ion Țiriac, și cred că orice femeie și-ar dori să stea în preajma lui și nu pot să zic că a fost onoare, că până la urmă și eu sunt o femeie foarte frumoasă, exotică, independentă, pe care și-o dorește orice bărbat, zic eu.

Din toate experiențele pe care le-am avut, nu a fost bărbat care să refuze. Eu sunt foarte mândră de mine că am putut să ies la o cină sau două sau trei sau patru, nu se știe niciodată, cu domnul Ion Țiriac”, a spus Laurette, la emisiunea „Detectorul de minciuni”.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
11:53 Programul românilor la Cupa Mondială de haltere. Competiţia e în AntenaPLAY, în perioada 31 martie – 11 aprilie 11:20 VIDEO„E un imbecil!” Cea mai dură reacție despre Fernando Alonso, după incidentul cu George Russell din Australia 11:15 Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024” 11:05 Ucrainenii au tras concluziile, înaintea duelului cu România de la EURO 2024! Mesajul categoric transmis: „Nu au mari vedete!” 10:10 „Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu 10:00 Tudor Giurgiu, invitatul lui Dan Pavel la AS.ro LIVE. Povești de senzație din lumea filmului 9:54 Proprietarul Formulei 1, gata de o afacere uriașă! Vrea să cumpere MotoGP cu patru miliarde de euro 9:40 „O decizie proastă!” Ionuț Lupescu, reacție categorică după pedeapsa uriașă primită de Dinamo 9:18 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30) şi Bernadette Szocs – Adriana Diaz (vineri, 08:40), la WTT Champions Incheon 2024 9:10 Mihai Stoica l-a sfătuit pe Denis Alibec să revină în țară! Mesaj clar despre atacul naționalei: „Sunt trei pe două posturi!” Vezi toate știrile
Pe același subiect
"Domnu` Ţiriac, nu mai e ham-ham!" Ce a ales să facă magnatul cu un teren de 5 hectare
Diverse • 26 mart., 8:32
„Domnu` Ţiriac, nu mai e ham-ham!” Ce a ales să facă magnatul cu un teren de 5 hectare care valorează milioane de euro
„Au o vârstă!” Victor Becali, verdict sincer despre implicarea lui Mircea Lucescu și Ion Țiriac la Dinamo
Liga 1 • 25 mart., 12:48
„Au o vârstă!” Victor Becali, verdict sincer despre implicarea lui Mircea Lucescu și Ion Țiriac la Dinamo
Meseria la care românii se pensionează la 50 de ani, dar pe care miliardarul Ion Ţiriac o practică la 84 de ani
Diverse • 22 mart., 14:39
FOTO
Meseria la care românii se pensionează la 50 de ani, dar pe care miliardarul Ion Ţiriac o practică la 84 de ani: „Şi încă cum!”
Adrian Năstase crede în implicarea financiară a lui Ion Ţiriac la Dinamo
Liga 1 • 20 mart., 18:10
Adrian Năstase crede în implicarea financiară a lui Ion Ţiriac la Dinamo: „Are suficiente resurse”! Ce a spus de retrogradare
Anunţul lui Eugen Voicu despre venirea de noi acționari la Dinamo!
Liga 1 • 19 mart., 15:44
Anunţul lui Eugen Voicu despre venirea de noi acționari la Dinamo! Ce a spus despre Ion Ţiriac şi Cristi Borcea