Închide meniul
Foto

Laurette Atindehou, prietena de suflet a lui Ion Ţiriac, dezvăluiri din intimitate. Lângă cine vrea să se trezească dimineaţa

Publicat: 7 februarie 2023, 15:12

Laurette Atindehou, prietena de suflet a lui Ion Ţiriac, a făcut dezvăluiri din intimitate. Laurette Atindehou, prietena de suflet a lui Ion Ţiriac, a vorbit despre bărbatul lângă care ar dori să se trezească de dimineaţă.

Reclamă
Laurette Adindehou este într-o relaţie cu Magaye Gueye

Laurette Adindehou, detalii despre relaţia ei

Colaj Instagram / Hepta

Laurette a fost întrebată cum ar trebui să fie bărbatul perfect lângă care să se trezească dimineaţa. Prietena lui Ion Ţiriac a făcut portretul bărbatului ideal.

Reclamă

Laurette Atindehou, prietena de suflet a lui Ion Ţiriac, dezvăluiri din intimitate

„Îmi doresc un bărbat în preajma căruia să fiu eu însumi, cu bune și cu rele, să mă iubească pentru omul care sunt acasă. Sunt un om bun, cu multă iubire de dăruit. Un om care să mă respecte, să mă susțină și să luptăm pentru noi„, a spus Laurette Atindehou pentru ciao.ro.

Reclamă

Laurette a vorbit şi despre eşecurile din viaţa amoroasă şi spune că nu are ghinion.

Nu cred că am ghinion, așa este cursul vieții. Cred că Dumnezeu are pentru fiecare persoană ceva pus deoparte iar eu cred că încă nu am reușit să îmi cunosc sufletul pereche însă nu regret nimic din alegerile mele pentru că atunci când iubesc, iubesc cu toată voința mea. Nimic nu este întâmplator și cred că fiecare om vine și pleacă din viața ta sau a noastră atunci când și-a terminat misiunea. De la fiecare om din viața noastră avem câte ceva de învățat iar eu am învățat că iubirea de sine e cea mai importantă și că trebuie să îți acorzi ție iubire și nu altora„, a mai spus Laurette.

„Accesăm uşor femei!” Cum a fost umilită „prietena de suflet” a lui Ion Ţiriac, Laurette Atindehou, de fostul iubit

Laurette Atindehou trece prin momente dificile şi a lăsat să se înţeleagă că a fost umilită de fostul iubit. Prietena de suflet a lui Ion Ţiriac s-a despărţit de iubit chiar înainte de nuntă.

Laurette Atindehou a vorbit despre calvarul prin care a trecut în ultima perioadă. S-a despărţit de fotbalistul Magaye Gueye chiar înainte de nuntă.

Laurette Atindehou, cea care este considerată „prietena de suflet” a lui Ion Ţiriac, se gândeşte deja la următoarea relaţie şi chiar a făcut un portret al viitorului iubit.

Îmi doresc un bărbat în preajma căruia să fiu eu însumi, cu bune și cu rele, să mă iubească pentru omul care sunt acasă. Sunt un om bun, cu multă iubire de dăruit. Un om care să mă respecte, să mă susțină și să luptăm pentru noi„, a pus Laurette Atindehou într-un interviu pentru ciao.ro.

Laurette Atindehou a vorbit şi despre cauzele care au dus la despăţirea de Magaye Guyey şi a lăsat să se înţeleagă că fostul fotbalist de la Dinamo a căutat alte femei pe reţelele de socializare.

Am avut această discuție pentru a ne căsători, într-adevăr, însă planurile noastre din păcate au luat o altă întorsătură. Consider că în zilele noastre în care avem acces ușor la internet și accesăm ușor diferite femei sau invers, este foarte greu să ai o relație serioasă și să lupți cu aceeași tărie pentru viitor sau familie„, a mai spus Laurette.

Laurette a vorbit despre relația pe care a avut-o cu Ion Țiriac

„Întrebarea asta mi s-a pus de atât de multe ori, dar nu aș putea să răspund la ea. O să las așa să rămână o enigmă pentru toți cei care sunt curioși. Adevărul este că este foarte frumos să stai în preajma domnului Ion Țiriac, și cred că orice femeie și-ar dori să stea în preajma lui și nu pot să zic că a fost onoare, că până la urmă și eu sunt o femeie foarte frumoasă, exotică, independentă, pe care și-o dorește orice bărbat, zic eu.

Din toate experiențele pe care le-am avut, nu a fost bărbat care să refuze. Eu sunt foarte mândră de mine că am putut să ies la o cină sau două sau trei sau patru, nu se știe niciodată, cu domnul Ion Țiriac”, a spus Laurette, la emisiunea „Detectorul de minciuni”.

Reclamă
Citește și:
facebook whatsapp LinkedIn twitter email
Închide căutarea