Închide meniul
Foto

„Liber și singur!” Lando Norris s-a despărțit de iubita fotomodel! Cât de frumoasă e femeia care s-a iubit și cu un fotbalist

Alex Ioniță Publicat: 28 august 2024, 9:06

Reclamă
„Liber și singur!” Lando Norris s-a despărțit de iubita fotomodel! Cât de frumoasă e femeia care s-a iubit și cu un fotbalist

Lando Norris s-a despărțit de iubita fotomodel, Margarida Corceiro.

Profimedia

Lando Norris s-a despărțit de iubita fotomodel! Acesta este anunțul care i-a șocat pe fanii pilotului de Formula 1, care a făcut spectacol la Marele Premiu al Țărilor de Jos.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Pilotul britanic se luptă, în acest sezon de Formula 1, cu Max Verstappen, pentru titlul de campion mondial. Formula 1™, Formula 2 şi Formula 3 se vor vedea în următorii trei ani în AntenaPLAY. Toate cursele de Formula 1 din 2024 sunt în direct pe Antena 1, Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY.

Lando Norris s-a despărțit de iubita fotomodel!

Totuși, pe plan sentimental, lucrurile nu merg atât de bine pentru Lando Norris. Potrivit informațiilor oferite de thesun.co.uk, pilotul de la McLaren s-a despărțit de iubita sa, Margarida Corceiro.

”Lando şi Margarida au petrecut mult timp împreună şi s-au distrat. Însă relaţia n-a continuat aşa cum ar fi trebuit, astfel că s-a răcit şi s-au despărţit. Este liber şi singur”, a spus o sursă apropiată de Norris, potrivit sursei citate.

De asemenea, și Lando Norris a confirmat despărțirea. Întrebat de către un reporter dacă și-ar dori vreodată un câine de companie, britanicul a răspuns: „Dacă mi-aș dori unul, ar trebui să am și o iubită, iar eu nu am”.

Reclamă
Reclamă

Margarida este un model de succes din Portugalia, care are 2 milioane de urmăritori, pe Instagram. Femeia își uimește constant fanii, prin intermediul postărilor sale.

VEZI CÂT DE FRUMOASĂ ESTE MARGARIDA, FOSTA IUBITĂ A LUI LANDO NORRIS, ÎN GALERIA FOTO DE LA FINALUL ARTICOLULUI

În trecut, Margarida s-a iubit și cu un fotbalist. Este vorba despre Joao Felix, portughez care s-a întors la Chelsea, în această perioadă de mercato.

Reclamă

Scenariul incredibil prin care Lando Norris devine campion mondial fără să depindă de rezultatele lui Max Verstappen

Scenariul incredibil prin care Lando Norris devine campion mondial fără să depindă de rezultatele lui Max Verstappen. Lupta pentru titlul mondial în Formula 1 pare să devină tot mai încins, după ce Lando Norris s-a impus în Marele Premiu de Formula 1 al Ţărilor de Jos.

Cu 9 etape înainte de finalul sezonului 2024 de Formula 1, Max Verstappen are un avans de 70 de puncte în faţa lui Norris. Dar maşina celor de la McLaren pare capabilă să îl ajute pe Norris să înfăptuiască un adevărat miracol.

Câştigătorul unei curse de Formula 1 obţine automat 25 de puncte, în timp ce locul al doilea va primi 18 puncte. La acestea se poate adăuga punctul pentru cel mai rapid tur. Până la finalul sezonului vor mai fi şi 3 curse de sprint: la Marele Premiu al Statelor Unite ale Americii (20 octombrie), al Braziliei (3 noiembrie) şi al Qatarului (1 decembrie).

În acest caz, învingătorul obţine 8 puncte, în timp ce pilotul de pe locul 2 va obţine 7 puncte. Pentru ca Lando Norris să devină campion mondial fără să depinde de rezultatele lui Max Verstappen, acesta are nevoie să câştige toate cursele până la final, înclussiv pe cele de sprint. Norris mai are nevoie ca până la finalul sezonului să obţină în cinci curse şi punctul bonus pentru cel mai rapid tur.

Reclamă

Este Dennis Man cel mai în formă internaţional român?

Loading ... Loading ...
Citește și:
23:57

Se ştiu toate echipele din grupa principală Champions League. Care este noul format şi cum arată urnele

23:19

VideoHelmut Duckadam nu îi dă nicio şansă lui Florin Niţă să revină naţionala României. Anunţ ferm despre strategia lui Mircea Lucescu

23:13

Meci nebun pentru Florin Niţă în Al Hilal – Damac 3-2! Românul a gafat, la debut, sub ochii lui Cosmin Contra

22:16

FCSB – LASK Linz LIVE TEXT (21:30). Campioana României luptă pentru calificarea în grupa Europa League. Echipele probabile

21:10

Jaqueline Cristian s-a calificat în turul 2 de la US Open în proba de dublu! Victorie categorică la Flushing Meadows

20:53

FC Voluntari – Dinamo 0-1. „Câinii” s-au calificat în grupele Cupei României. Cătălin Cîrjan a marcat unicul gol al partidei.

1 FotoMarius Constantin s-a căsătorit cu „Perla Banatului”! Imagini de la cununia civilă 2 FotoIon Ţiriac a sunat-o pe o medaliată olimpică de la Paris şi i-a cerut maşina înapoi! Motivul deciziei miliardarului român 3 FotoGigi Becali, implicat într-un alt accident! Imagini cu incidentul rutier 4 FotoReacţia lui Gigi Becali, după ce şi-a făcut din nou praf bolidul de 500.000 de euro: „A intrat în mine”. Ce a zis despre accident 5 „E aglomeraţie mare” Vestea pe care le-a dat-o Mihai Stoica fanilor FCSB-ului înainte de returul roş-albaştrilor cu LASK Linz 6 Unde se vede meciul FCSB – LASK Linz
Citește și