Închide meniul
Foto

Locul unde Laurenţiu Reghecampf a înşelat-o pe Anamaria Prodan: „Era într-o cameră în care călcam!” Gestul tandru făcut de bărbat

Reclamă

Antena Sport Publicat: 5 decembrie 2021, 16:42

Locul unde Laurenţiu Reghecampf a înşelat-o pe Anamaria Prodan: „Era într-o cameră în care călcam!” Gestul tandru făcut de bărbat

Anamaria Prodan îl face praf pe Laurenţiu Reghecampf

Instagram Anamaria Prodan

Mariana Pfeiffer a dezvăluit că întâlnirile ascunse pe care le avea cu fostul său soţ aveau loc şi într-o cameră de la subsol. Femeia nu a ezitat să dea detalii despre momentele pasionale pe care le-a trăit cu fostul său soţ.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Locul unde Laurenţiu Reghecampf a înşelat-o pe Anamaria Prodan

„Într-o seară, Laurențiu m-a mângâiat pe picior și bineînțeles că s-a întâmplat mai multe între noi. Ajunsesem să mă simt ca amanta lui, deși eram soția lui. Am făcut dragoste în subsol, într-o cameră în care călcam. Nu a fost confortabil, dar a fost frumos!”, spunea Mariana Pfeiffer într-un interviu acum câţiva ani, citat de Fanatik.

Mariana Pfeiffer a fost anunţată la telefon de divorţ

Mariana Pfeiffer dezvăluia, în urmă cu câţiva ani, că Laurenţiu Reghecampf a anunţat-o la telefon că vrea să divorţeze.

„Eu nu apucasem să mă mut şi ea venea deja la mine acasă. Într-un sfârşit de săptămână ea a venit şi a vrut să mă ajute să car mobila. Are un tupeu incredibil. Măcar putea să aibă bunul simţ şi să nu vină acolo cât eram eu acolo. Laurenţiu m-a sunat într-o seară şi mi-a spus că Anamaria este însărcinată şi că trebuie să divorţăm pentru că Anamaria este însărcinată”, mai spunea Mariana Pfeiffer pentru sursa mai sus citată.

Reacţia primei soţii a lui Laurenţiu Reghecampf când a aflat de divorţul de Anamaria Prodan

Mariana Pfeiffer, prima soţie a lui Laurenţiu Reghecampf, a avut o primă reacţie după ce a flat despre divorţul de fostul său soţ şi Anamaria Prodan.

Reclamă

Mariana Pffeifer a făcut-o praf pe Anamaria Prodan la ultima ieşire în presă. „Este o minciună faptul că eu, Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan am stat la masă și am discutat! La fel cum, de altfel, este o minciună și faptul că eu și Laurențiu eram despărțiți de doi ani când ei doi s-au întâlnit pentru prima dată. Anamaria Prodan a avut o relație pasageră cu Laurențiu încă de la începutul căsniciei mele, la aproape doi-trei ani după ce ne-am căsătorit. Minte că l-ar fi cunoscut înainte ca eu să mă căsătoresc cu el!

Adevărul este că Laurențiu și Anamaria Prodan s-au cunoscut în perioada în care el era în lotul național de tineret, iar prima dată când s-a culcat cu el a fost pe vremea când el era într-un cantonament cu naționala de juniori, cazat la Hotelul Internațional, prin 1998, pe vremea când echipa era antrenată de Victor Pițurcă„, a declarat Mariana Pfeiffer pentru cancan.ro.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
0:27
Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2
26
apr.
0:10
Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out
23:58 FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off 23:55 Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!” 23:35 FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul 23:22 Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord” 23:05 „S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB 22:53 UPDATESorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! Urmează un duel „stelar” cu Iga Swiatek 22:47 FotoOlimpiu Moruțan s-a fotografiat cu tortul pe patul de spital și a oferit prima reacție, după ce a fost operat de ziua lui! 22:41 Sorana Cîrstea, după ce s-a calificat în turul 3 la Madrid: „Nu ştiam cum joacă”! Ce a spus „Sori” despre noul ei antrenor Vezi toate știrile
Citește și