Închide meniul
Foto

Lovitura dură pe care presupusul amant al Anamariei Prodan i-o poate da lui Laurenţiu Reghecampf: „Se cam joacă cu focul!”

Publicat: 1 iunie 2022, 16:24

Anamaria Prodan, derapaj fără precedent şa adresa lui Laurenţiu Reghecampf

Anamaria Prodan, ameninţare pentru Laurenţiu Reghecampf

Instagram

  • Laurenţiu Reghecampf, ameninţat de Anamaria Prodan
  • Bosnia – România (7 iunie, 21:45, Antena 1) şi România – Finlanda (11 iunie, 21:45, Antena 1)

Anamaria Prodan, ameninţare pentru Laurenţiu Reghecampf. Laurenţiu Reghecampf a lăsat să se înţeleagă în cadrul unui interviu că episodul în care Anamaria Prodan l-a lovit pe Dan Alexa ar fi fost momentul în care s-a decis să divorţeze.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mai mult, Laurenţiu Reghecampf a mai insinuat că pumnul dat de Anamaria Prodan lui Dan Alexa ar fi „trădat” o altfel de relaţie decât una de prietenie.

Anamaria Prodan a avut un răspuns dur şi i-a transmis lui Laurenţiu Reghecampf să nu se joace cu focul pentru că Dan Alexa, cel despre care s-a speculat că ar avea o relaţie cu soţia antrenorului Unversităţii Craiova, ar putea să îl dea în judecată.

Reclamă

Anamaria Prodan, ameninţare pentru Laurenţiu Reghecampf

Se cam joacă cu focul, pentru că dacă îl dă Alexa în judecată, muncește să îi dea bani lui Dan. Nu înțeleg cum nu știe cine a înșelat și cum nu a înșelat. Îmi aduc aminte că sunt imagini cu amanta, prin Deltă, cine era? Ce să mai spun? Când s-a întâmplat cu alte domnișoare de prin oraș.

El nici măcar nu a vorbit în viața lui despre divorț cu mine. Cum a greșit el dându-mi speranță că ne împăcăm? Păi, dovadă sunt mesajele pe care le trimitea amantei, în timp ce era în America, cu mine. Îl certa și îl înjura că e în America, cu familia”, a declarat Anamaria Prodan potrivit fanatik.ro.

Reclamă

Laurenţiu Reghecampf n-a mai suportat! Pe cine bănuieşte că ar fi fost amantul Anamariei Prodan

Laurenţiu Reghecampf bănuieşte că între Anamaria Prodan şi Dan Alexa ar fi fost mai mult decât o simplă relaţie profesională. Antrenorul Universităţii la Craiova a „intrat la bănuieli” după ce Anamaria Prodan l-a lovit, în public, pe Dan Alexa.

Deşi a spus că nu este sută la sută convins, Laurenţiu Reghecampf a fost pus pe gânduri de gestul violent al Anamariei Prodan.

Dan Alexa și Anamaria Prodan au fost protagoniștii unui episod controversat. La finalul partidei dintre Astra şi Botoşani, din 2019, soţia lui Reghecampf a fost surprinsă de camere în timp ce i-a dat un pumn în faţă antrenorului de atunci al giurgiuvenilor.

Reclamă 4 / 0/3

E greu de spus. Nu m-am gândit niciodată că Anamaria mă înșală. Și nu pot spune nici acum sută la sută că m-a înșelat. Că nu am prins-o. Doar am văzut acel gest, că nu e ceva de ceartă, ci că este un gest între doi oameni care au ceva unul cu celălalt. Eu nu urmăresc persoana de lângă mine!

Dacă am înșelat-o? Vă referiți la declarațiile Anei? Eu nu am bătut pe nimeni în public, nu m-a filmat nimeni în public, că ea face tot felul de mesaje și le trimite de pe alte telefoane și spune… Nu, nu am înșelat-o și nu există nicio dovadă în această direcție„, a spus Laurenţiu Reghecampf la Kanal D.

Anamaria Prodan, reacţie categorică în privinţa lui Dan Alexa

Anamaria Prodan a răbufnit pe reţelele de socializare după ce în spaţiul public au apărut informaţii legate de o presupusă relaţie cu Dan Alexa.

Soţia lui Laurenţiu Reghecampf nu a mai suportat aceste acuzaţii pe care le consideră nefondate şi a trecut la ameninţări.

Legat de subiectul cu Alexa, presupusul amant al meu de azi, pe care-l mai aud că îndrăznește să pronunțe așa mitocănie, îl bat cu o singură mână pana nu mai știe cu buletinul în mână cum îl cheamă ! Prea v-am lăsat milogilor să vă faceți de cap„, a atacat Anamaria Prodan pe reţelele de socializare.

Dan Alexa și Anamaria Prodan au fost protagoniștii unui episod controversat. La finalul partidei dintre Astra şi Botoşani, din 2019, soţia lui Reghecampf a fost surprinsă de camere în timp ce i-a dat un pumn în faţă antrenorului de atunci al giurgiuvenilor.

Reclamă

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:35 Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania 23:35 Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul! 23:01 FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se! 23:01 Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine” 22:16 VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte 22:15 Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024 21:50 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024 21:37 VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor 21:29 Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el” 20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! Vezi toate știrile
Pe același subiect
„Cea mai frumoasă femeie din România” i s-a destăinuit Anamariei Prodan
Diverse • 13:01
FOTO
„Cea mai frumoasă femeie din România” i s-a destăinuit Anamariei Prodan! Cum a reacționat când și-a prins soțul înșelând-o
Ce a putut spune Bebeto când a fost întrebat dacă îi este dor de tatăl său
Diverse • 27 mart., 9:02
FOTO
Ce a putut spune Bebeto, fiul lui Laurenţiu Reghecampf şi al Anamariei Prodan, când a fost întrebat dacă îi este dor de tatăl său
Verdictul lui Dan Alexa, după ce a analizat lupta pentru titlul din Liga 1
Liga 1 • 25 mart., 8:32
Verdictul lui Dan Alexa, după ce a analizat lupta pentru titlul din Liga 1: „Este reţeta succesului!”
Anamaria Prodan ia lecții de box de la Ronald Gavril
Diverse • 24 mart., 8:04
FOTO
Anamaria Prodan ia lecții de box de la Ronald Gavril! Vedeta, videoclip de senzație alături de iubitul ei
A apărut verdictul lui Dan Alexa în scandalul de la Rapid. Ce a spus despre problemele cu legea ale lui Daniel Niculae
Liga 1 • 21 mart., 19:21
Verdictul lui Dan Alexa, după ce a văzut scandalul de la Rapid. Anunţ ferm despre Daniel Niculae: „S-a exagerat foarte mult!”