Închide meniul
Foto

Lovitura pe care Donald Trump a primit-o imediat după dezbaterea cu Harris

Valentin Pîrcălabu Publicat: 11 septembrie 2024, 9:09

Reclamă
Lovitura pe care Donald Trump a primit-o imediat după dezbaterea cu Harris

Lovitura pe care Donald Trump a primit-o imediat după dezbaterea cu Harris

Colaj Instagram - Profimedia

Lovitura pe care Donald Trump a primit-o imediat după dezbaterea cu Harris. Taylor Swift, una dintre cele mai mari vedete din lume, a anunţat că o va susţine pe Kamala Harris la alegerile prezidenţiale din SUA, care vor avea loc pe 5 noiembrie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dezbaterea dintre Donald Trump şi Kamala Harris a fost urmărită de milioane de americani. Printre ei a fost şi Taylor Swift, vedetă ce este urmărită de sute de milioane de oameni pe reţelele de socializare.

Lovitura pe care Donald Trump a primit-o imediat după dezbaterea cu Harris

Taylor Swift este considerată cea mai mare vedetă din lume în acest moment şi este iubita jucătorului de fotbal american, Travis Kelce. Taylor Alison Swift este o cântăreață americană de muzică pop, country și alternative/indie. În vârstă de 34 de ani, Taylor Swift a anunţat că o va vota pe Kamala Harris. Pe Instagram, Taylor Swift este urmărită de 283 de milioane de persoane.

Îmi voi exprima votul pentru Kamala Harris şi Tim Walz în alegerile prezidenţiale din 2024. Votez pentru Kamala Harris pentru că ea luptă pentru drepturile şi cauzele care cred că au nevoie de un luptător care să le susţină. Cred că este un lider ferm şi talentat şi cred că putem realiza mult mai multe în această ţară dacă suntem conduşi de calm şi nu de haos. Am fost atât de încurajată şi impresionată de alegerea partenerului ei de cursă Tim Walz, care a apărat drepturile LGBTQ+, FIV şi dreptul unei femei de a dispune de propriul corp timp de decenii. Mi-am făcut documentarea şi mi-am făcut alegerea„, a postat vedeta pe reţelele de socializare.

Dezbaterea Kamala Harris – Donald Trump

Kamala Harris şi Donald Trump şi-au făcut apariţia marţi seara la dezbaterea găzduită de ABC News, o piatră de hotar în ceea ce a fost deja o cursă prezidenţială tumultoasă. Vicepreşedinta SUA s-a îndreptat către fostul preşedinte cu mâna întinsă şi s-a recomandat: „Kamala Harris”. Trump a dat mâna cu ea, ceea ce nu făcuse la precedenta dezbatere pe care o avusese cu Joe Biden.

Reclamă
Reclamă

Cei doi concurenţi s-au confruntat timp de 90 de minute la National Constitution Center din Philadelphia, cu ABC News gazdă şi prezentatorii lor David Muir şi Linsey Davis drept moderatori. Candidaţii democrat şi republican s-au întâlnit să dezbată în timp ce sondajele indică o cursă strânsă între ei, în special în cele şapte state care se aşteaptă să decidă câştigătorul.

A fost prima dezbatere între Harris şi Trump. Joe Biden şi Trump s-au confruntat în iunie, dar preşedintele în funcţie a avut o prestaţie atât de slabă, încât a provocat o prăbuşire a numărului de susţinători şi a fost nevoit să se retragă, scrie news.ro.

Deşi Kamala Harris a fost vicepreşedintă din 2021, ea a acordat un singur interviu oficial de la lansarea campaniei sale prezidenţiale, iar sondajele au indicat că alegătorii doresc să afle mai multe despre planurile sale, dacă va fi aleasă. Această dezbatere i-ar putea oferi ocazia de a face acest lucru, în timp ce Trump va avea şansa de a-şi susţine revenirea la Casa Albă.

Impresia generală după dezbatere a fost că actuala vicepreşedintă a reuşit să-i facă faţă cu brio impetuosului Donald Trump, un obişnuit al camerelor de filmare. Mulţi au remarcat că în cele 90 de minute de dezbatere, Trump a evitat să o privească în ochi pe oponenta sa.

Reclamă
Reclamă

Va ieși România pe primul loc în grupa ei din Liga Națiunilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
10:10

Veste uriaşă pentru Răzvan Lucescu înainte de PAOK – Panathinaikos, meci ce va fi duminică, de la 20:30, exclusiv în AntenaPLAY

9:46

Muntenegru U21 – Elveţia U21 0-2. România U21 a picat pe locul 3 în grupa de calificare la EURO 2025

9:30

Harry Kane, dublă spectaculoasă la meciul 100 pentru Anglia: „Voi continua să îmi depăşesc limitele”

8:59

VIDEOEmiliano Martinez a lovit o cameră TV la finalul meciului Columbia – Argentina 2-1! Portarul, un car de nervi

8:42

Cel mai bizar circuit din calendar. Analiza lui Adrian Georgescu înaintea Marelui Premiu de Formula 1 al Azerbaidjanului

8:31

Mauricio Pochettino a semnat: „Foamea de a reuşi ceva cu adevărat istoric m-a inspirat!” Ce salariu va avea

1 Foto„Până la stele şi dincolo de ele!” Soţia lui Alexandru Mitriţă, declaraţie superbă de dragoste direct de la meciul României 2 Video„Ne puteţi spune de ce l-aţi schimbat pe Niţă cu Târnovanu?” Răspunsul tranşant al lui Mircea Lucescu: „Sunt obligat să fac asta” 3 EXCLUSIVAlex Mitriţă, mesaj tranşant după ce a marcat în România – Lituania 3-1: „S-au vorbit foarte multe despre bad-boy-ul din mine” 4 EXCLUSIVIanis Hagi, în extaz după primele meciuri cu Mircea Lucescu selecţioner: „Toţi suntem încântaţi de el!” Anunţ despre viitorul său 5 EXCLUSIVIanis Hagi, după ce a fost scos de pe lista UEFA, înainte de Rangers – FCSB: „Sper să câştige şi să iasă din grupă” 6 Finlanda U21 – România U21 2-0. „Tricolorii” lui Daniel Pancu au pierdut primul loc în grupa de calificare la EURO 2025
Citește și