Închide meniul
Foto

Lovitura peste care cea mai cunoscută amantă din România nu a putut să treacă. Tradărea supremă: „Era cea mai bună prietenă!”

Antena Sport Publicat: 29 iunie 2022, 19:18

Cea mai cunoscută amantă din România şi-a ieşit din minţi şi a rupt relaţia cu o vedetă

Cea mai cunoscută amantă din România şi-a ieşit din minţi şi a rupt relaţia cu o vedetă

Vica Blochina, în lacrimi / captură cancan.ro

Vica Blochina, cea mai cunoscută amantă din România, a recunoscut care a fost lovitura peste care care nu a putut să treacă. Fosta balerină, care în luna august va împlini 47 de ani, a făcut dezvăluiri tulburătoarea. A trecut prin trădarea supremă, iar de vină a fost chiar cea mai bună prietenă a ei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Vica a avut, timp de 16 ani, o relaţie cu Victor Pițurcă, deși fostul selecționer al României era căsătorit. Mai mult, din relația extraconjugală a rezultat un băiat care a fost recunoscut cu greu de „Piţi”.

Trădarea supremă pentru Vica Blochina, cea mai cunoscută amantă din România

Vedeta a dezvăluit că a trecut prin momente teribile în momentul în care a aflat că cea mai bună prietenă a ei a ajuns să fie partenera celui care i-a fost iubit Vicăi.

Reclamă

Anul acesta care a trecut, din punct de vedere relațional am fost praf, cu prietene, cu prieteni…. Ori am făcut eu foarte multe greșeli la un moment dat, ori nu știu… Prietena mea cea mai bună m-a trădat că s-a culcat cu fostul meu iubit. Cu fostul meu am ajuns să fac plângere la poliție„, spunea Vica Blochina, la finalul anului trecut, pentru antenastars.ro.

Mai mult decât atât, fosta balerină s-a trezit şi cu conturile goale. A fost lăsată falită chiar de partenera ei de afaceri.

Reclamă

Stau să mă gândesc ce s-a întâmplat cu mine și cu viața mea. M-a durut foarte mult că am pierdut o prietenă, nu m-am așteptat la o prietenă de-a mea să se întâmple ce s-a întâmplat. Nu m-am așteptat la partenera mea de afaceri să mă fure și să mă trezesc că nu am niciun ban. Într-un fel, îi mulțumesc pentru că altfel nu aș fi ajuns eu să fiu pe picioarele mele„, a precizat cea care a fost într-o relaţie cu Victor Piţurcă.

Cea mai cunoscută amantă din România, dezvăluiri incredibile

Vica Blochina a fost, ani de zile, amanta fostului selecţioner Victor Piţurcă. Cea mai celebră amantă din România a avut însă şi alţi iubiţi. Acum, dezvăluie cu cine s-a iubit, dar recunoaşte. Nu a avut aventuri cu fotbalişti. Vica Blochina spune că i-au plăcut mereu bărbaţii cu bani şi că nu ar putea sta lângă o persoană care are probleme financiare.

Eu am jucat la altă ligă, nu la jucători. Cum să fac eu aşa ceva, nu se putea face aşa ceva. Era aiurea. Am fost cu doi miniştri, dar nu le spun numele. Toată viaţa mi-au plăcut oamenii cu bani, care au făcut ceva în viaţă. Nu am fost combinată niciodată cu un bărbat sărac, nu am putut”, a dezvăluit Vica Blochina la podcastul Fita cu Adita.

Reclamă 4 / 0/3

Anul trecut au apărut zvonuri că a fost evacuată din apartamentul primit de la Victor Pițurcă. Vedeta a negat vehement și a dezvăluit că nu se pune problema de a avea probleme financiare. Banii câștigați și i-a investit în mai multe locuințe și terenuri. A lăsat de înţeles că are o avere uriaşă!

Apartamentul Vicăi are o suprafaţă de 125 mp, trei camere şi două balcoane. Este poziţionat în centrul Capitalei şi are o valoare uriaşă. Este estimat la nu mai puțin de 300.000 de euro.

Apartamentul costă 300.000 euro, dacă într-adevăr ar fi fost adevărat că m-au evacuat din el, am familie și prieteni. Plus că mai am încă trei apartamente, în afară de acesta și vreo zece terenuri„, declara Vica Blochina pentru cancan.ro.

Fosta amantă a lui Piţurcă a fost dată în judecată de asociaţia de propietari. A fost în desfăşurare un al patrulea proces de executare silită. Vica Blochina mai avea de plată aproximativ 3000 de euro.

O va învinge Simona Halep pe Paula Badosa, în primul tur de la Miami?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
10:00 Vestea proastă pe care a primit-o Ionuţ Radu, cu 3 luni înainte de startul EURO 2024! 9:36 Cosmin Matei va fi pus sub acuzare după ce a fost depistat pozitiv! Nimeni nu a cerut proba B! Ce riscă fotbalistul 9:03 FotoSuferinţă fără margini pentru Aryna Sabalenka! Tenismena şi-a pierdut tatăl şi iubitul la aceaşi vârstă, în condiţii similare! 8:52 Pilotul de Formula 1 care investeşte într-un club de fotbal! Pierre Gasly şi-a ales echipa 8:23 Mesajul trimis din arest de liderul galeriei Rapidului, după meciul cu Farul. „Bocciu”, apel la adresa ultraşilor 8:15 Conducerea lui Dinamo i-a făcut praf pe jucători după ce au fost umiliţi de Hermannstadt: „Nu arătăm nici ca o echipă de Liga 2” 7:41 Darren Cahill, alături de Simona Halep, la Miami! Ajutor la antrenamente pentru româncă înainte de revenirea în circuit 3:32 Dramă pentru Aryna Sabalenka! Iubitul ei a murit la doar 42 de ani. Cei doi se aflau la Miami 2:19 Ora de start a meciului Simona Halep – Paula Badosa, din turul 1 de la Miami. Simo revine marţi pe teren după suspendare 18
mart.
23:27
Vlad Chiricheş primeşte un ajutor uriaş! Decizia luată de FCSB, pentru a-l readuce în formă pe fostul căpitan al României
Vezi toate știrile
Horoscopul zilei de 20 martie 2024. Berbecii sunt sfătuiți să aibă grijă de sufletul lor. Află ce se întâplă cu zodia ta

Horoscopul zilei de 20 martie 2024. Berbecii sunt sfătuiți să aibă grijă de sufletul lor. Află ce se întâplă cu zodia ta

Horoscopul săptămânii 18 martie – 24 martie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele

Horoscopul săptămânii 18 martie – 24 martie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele

Formula 1
Pe același subiect
Cum arată patul cu care se mândreşte cea mai cunoscută amantă din România
Diverse • 11 mart., 14:54
FOTO
Cum arată patul cu care se mândreşte cea mai cunoscută amantă din România: „Este făcut din piele de crocodil!”
Cea mai cunoscută amantă din România s-a filmat aproape goală, la 48 de ani
Diverse • 4 mart., 9:12
FOTO
„Femeie de plastic!” Cea mai cunoscută amantă din România s-a filmat aproape goală, la 48 de ani, după două intervenții estetice
Cea mai cunoscută amantă din România, intervenţie estetică de şase ore
Diverse • 28 feb., 17:17
FOTO
Cea mai cunoscută amantă din România, intervenţie estetică de şase ore! Ce schimbare radicală şi-a făcut
Câţi bani a putut plăti cea mai cunoscută amantă din România la medicul estetician
Diverse • 20 feb., 14:54
FOTO
Câţi bani a putut plăti cea mai cunoscută amantă din România la medicul estetician! Patru intervenţii în mai puţin de o săptămână
Cum a ajuns milionar bărbatul care și-a înșelat 16 ani soția cu cea mai cunoscută amantă din România. Are o avere fabuloasă
Diverse • 17 feb., 17:14
FOTO
Cum a ajuns milionar bărbatul care și-a înșelat 16 ani soția cu cea mai cunoscută amantă din România. Are o avere fabuloasă