Închide meniul
Foto

Lovitură teribilă pentru Anamaria Prodan! A pierdut sume mari de bani. Scandalul se va muta la tribunal

Reclamă

Gabriel Zamfirescu Publicat: 19 decembrie 2021, 19:38

Lovitură teribilă pentru Anamaria Prodan! A pierdut sume mari de bani. Scandalul se va muta la tribunal

Anamaria Prodan, dezvăluiri despre Laurenţiu Reghecampf şi Corina Caciuc

Instagram Anamaria Prodan

Anamaria Prodan are mari probleme. Vedeta pierde sume mari de bani din cauza faptului că Gigi Becali nu a mai acceptat să îi reprezinte pe jucătorii de la FCSB. Vedeta l-a pierdut deja pe Dennis Man, care s-a transferat în Italia, la Parma, cu ajutorul firmei de impresariat a fraţilor Becali.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Lovitură teribilă pentru Anamaria Prodan!

Trecută pe linie moartă la acest transfer, Anamaria Prodan a pierdut comisionul, dar şi contractul cu Dennis Man a fost reziliat. Cei doi se vor întâlni la tribunal, acolo unde vedeta vrea despăgubiri de la fostul jucător de la FCSB. Mai nou, Anamaria Prodan este pe cale să piardă un alt jucător important de la echipa patronată de către Gigi Becali. Ianis Stoica este curtat de către Arsenal sau Liverpool, conform presei din Anglia, iar atacantul a luat o decizie radicală.

Ianis Stoica a rupt contractul cu Anamaria Prodan şi s-a dus la firma de impresariat a fraţilor Becali. Astfel, vedeta se va întâlni la tribunal şi cu Stoica Jr. pentru despăgibiri. De altfel, Gigi Becali spune că Anamaria Prodan nu va mai avea niciodată jucători pe care să îi reprezinte în lotul celor de la FCSB. „Nu o să mai vorbesc niciodată în viața mea cu Anamaria. O lăsăm în pace. Eu nu discut cu femei, afaceri nu fac dacă ești femeie. ‘Du-te, bă femeie, nu fac cu tine afaceri’. Nu discut cu ele. Așa fac eu, treaba mea. Am vorbit cu ea pentru că îl respectam pe Reghe, pentru că e nevasta omului cu care am lucrat. Altfel călca la mine vreodată? Nu mai vreau să vorbesc despre ea. Eu stau de vorbă cu prinții și cu regii, cu reginele nu. Pentru mine nu doar că nu există Ana, nu există vreo femeie.”, declara Gigi Becali, în luna ianuarie.

Citește și:

Scandalul divorţului de Laurenţiu Reghecampf escaladează

Pe lângă scandalul cu fotbaliştii, Anamaria Prodan are probleme şi în viaţa personală. A fost părăsită de Laurenţiu Reghecampf după 15 ani de căsnicie, iar divorţul se va pronunţa în 2022. Antrenorul are o nouă iubită, Corina Caciuc, care este însărcinată şi îi va dărui un băiat la finalul lunii mao a anului viitor. Reghe şi Corina s-au mutat deja împreună şi se spune că se vor căsători imediat după ce se va pronunţa divorţul.

Reclamă
Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
17:24 Vlad Covaliu a devenit campion mondial la sabie la juniori! Performanţă uriaşă a românului în Arabia Saudită 17:22 „Plecăm cu prima șansă!” Ștefan Târnovanu, mesaj de luptă înaintea derby-ului cu Rapid! Verdict despre lupta pentru titlu 17:06 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 18 aprilie 2024 16:58 „Asta îi ajută!” Ioan Andone știe ce avantaj are Dinamo în lupta pentru salvarea de la retrogradare! 16:43 Dan Petrescu a început revoluția la CFR Cluj! Primul jucător care pleacă de la echipa lui Neluțu Varga 16:36 Gică Hagi, genial când a fost întrebat de Manchester City – Real Madrid: „M-ai prins în ofsaid! Am şi momente din astea!” 16:26 PAOK – Club Brugge LIVE SCORE (22:00). Răzvan Lucescu luptă pentru semifinalele Conference League! Meciurile serii din Europa 16:01 „Se rupe” Arena Naţională la derby-ul FCSB – Rapid! Câte bilete s-au vândut deja la meciul ce poate decide matematic titlul! 15:44 Oţelul Galaţi – U Cluj LIVE TEXT (20:30). Corvinul Hunedoara îşi aşteaptă adversara din finala Cupei României. Echipe probabile 15:12 Alex Chipciu, uluit de reacţiile la adresa lui Vlad Chiricheş: „Mi se pare incredibil că lumea a crezut că nu e” Vezi toate știrile
Citește și