Închide meniul
Foto

Lovitură totală pentru Laurenţiu Reghecampf: „Câtă bătaie de joc şi umilinţă!”. Anamaria Prodan a recunoscut prin ce a trecut soţul ei din cauza lui Gigi Becali

Antena Sport Publicat: 10 iulie 2022, 12:34

Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan au ajuns la divorț

Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf s-ar fi bătut

Scandal monstru între cei doi soţi

  • Umilinţa pe care ar fi trăit-o Laurenţiu Reghecampf
  • Cum a înfuriat-o Gigi Becali pe Anamaria Prodan

Lovitură totală pentru Laurenţiu Reghecampf. Anamaria Prodan şi-a ieşit din minţi în momentul în care a povestit cum ar fi fost umilit soţul ei, cu care este în scandal de divorţ, de Gigi Becali. Agentul de jucători l-a arătat cu degetul pe patronul lui FCSB, cu care este în conflict încă din momentul în care a ratat transferul lui Dennis Man la Parma.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Anamaria Prodan nu îşi explică de ce Reghe a ales să nu îi răspundă vehement latifundiarului din Pipera. Totul după ce Becali ar fi lăsat de înţeles că l-ar fi adus pe Laurenţiu Reghecampf doar în postura de antrenor secund al lui Toni Petrea.

Lovitură totală pentru Laurenţiu Reghecampf. Anamaria Prodan, reacţie violentă

După ce a acceptat să plece de la Universitatea Craiova, Reghecampf a semnat cu azerii de la Netchi Baku. Au existat însă zvonuri că ar putea lucra din nou cu Gigi Becali. Anamaria Prodan e convinsă că soţului ei îi este frică de patronul vicecampioanei României.

Reclamă

Cred că atunci a început declinul lui Laurențiu Reghecampf, când Gigi (n.r. Gigi Becali) l-a făcut zob. Și Gigi de fapt a început să vorbească, a mai spus și de aia, și de meciurile alea când vorbea toată lumea, cu bețiile, cu nu știu ce. Atunci a început declinul lui Laur.

Eu vorbeam cu Gigi foarte mult şi am avut o discuţie fabuloasă. Eu nu cred că a fost în ţara asta vreo femeie care să fi vorbit cu Gigi Becali atât de deschis şi de sincer cum am vorbit eu. Poate şi reacţiile mele au fost atât de dure pentru că el mă ştiam. Eu știam că Gigi o să îl facă zob la un moment dat… că o să vorbească. Gigi a vorbit de toată lumea, nu e ceva. Lui îi este foarte frică de Gigi. Oricum, pentru mine şii ce este foarte urât. După ce faci așa ceva și distrugi imaginea unui om, mai ai tupeu să vii să îi spui ‘Domne, eu îl vreau antrenor, e foarte bun?’. Îl umilești și mai tare.

Reclamă

Spui seara ‘Domne, eu îl am pe Toni (n.r. Petrea), mie nu îmi trebuie doi principali’. Umilință mai mare… suntem doi noi nebuni şi nu mai vede nimeni pe pământul ăsta. Băi să îmi făcut mie așa ceva, la cum sunt eu, plăteam o amendă usturătoare, dar îi dădeam un „capac” direct de nu mai știa cu buletinul în mână cum îl cheamă. Adică Reghecampf era secund? Băi nebunilor. Ăsta (n.r. Laurențiu Reghecampf) este unul dintre cei mai mari antrenori ai României. Cum să permiți tu, Laurențiu Reghecampf, așa discuție? Câtă bătaie de joc și câtă umilință! Doamne ferește!”, a declarat Anamaria Prodan în cadrul unui podcast.

Reghecampf a antrenat-o pe FCSB în două mandate, între 2012 – 2014, şi între 2015-2017.

Am avut ani fantastici la FCSB. Am fost primul antrenor care a calificat echipa în grupele Champions League, în noul format. Sunt primul antrenor care a trecut de grupele Europa League, cu aceeaşi echipă, FCSB. Am învins Ajax în runda următoare”, a spus Laurenţiu Reghecampf când a fost prezentat la Neftchi Baku.

Reclamă 4 / 0/3

Laurenţiu Reghecampf, salariu uriaş la Baku

Laurențiu Reghecampf va încasa un salariu anual de 480.000 de euro pe sezon la Neftchi Baku. Antrenorul va primi un bonus consistent dacă califică echipa în grupele Conference League.

Niciodată nu vorbesc despre contractul meu. Cred că mă priveşte doar pe mine şi clubul. Nu mă veţi auzi vorbind despre bani. Contractul este confidenţial”, a mai spus Reghe.

Nouă titluri și șapte cupe ale Azerbaidjanului este palmaresul lui Neftchi Baku. Stadionul echipei, Bakcell Arena, are o capacitate de 11.00 de locuri. Cel mai valoros jucător din lot este mijlocașul Emin Mahmudov, 30 de ani, cotat la 1,2 milioane de euro.

De-a lungul carierei, Reghecampf a mai antrenat la Gloria Bistrița, FC Snagov, FC U Craiova, Concordia Chiajna, FCSB, Al Hilal, Litex, Al Wahda, Al Wasl, Al Ahli și Universitatea Craiova.

Laurenţiu Reghecampf avea o clauză de reziliere de 300.000 de euro la Universitatea Craiova, dar a fost convins să plece pentru mai puţini bani. Mihai Rotaru a scos din conturi, după mai multe negocieri, 180.000 de euro.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
9:29 Modul incredibil prin care avocaţii încearcă să îl scape pe Mario Iorgulescu de condamnarea de 13 ani şi 8 luni de închisoare 9:26 Bernadette Szocs, după victoria uriaşă cu Adriana Diaz, de la Incheon: „Dacă voi juca aşa, va urma un alt rezultat mare” 9:05 Carlos Alcaraz, eliminat de Grigor Dimitrov din sferturile turneului de la Miami! Principalul favorit a fost spulberat de bulgar 8:43 Schimbări uriașe la FCSB. Cinci jucători, gata să plece de la echipa lui Gigi Becali chiar dacă vor câștiga titlul 8:42 Andrei Nicolescu a anunţat măsuri dure după ce Dinamo va juca 4 meciuri cu porţile închise: „Ca la aeroport!” 8:32 VIDEOEliza Samara a făcut show în ultimele două puncte ale meciului cu Wang Yidi. A fost aplaudată şi de adversara de la Incheon 8:30 VIDEOBernadette Szocs – Adriana Diaz 3-0. Bernie, victorie uriaşă şi calificare în sferturile WTT Champions Incheon 2024 7:50 VIDEOEliza Samara – Wang Yidi 1-3, live în AntenaPLAY. Românca a jucat senzaţional, dar s-a oprit în optimi la WTT Champions Incheon 28
mart.
23:35
Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania
28
mart.
23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
Vezi toate știrile
Pe același subiect
Schimbări uriașe la FCSB
Liga 1 • 8:43
Schimbări uriașe la FCSB. Cinci jucători, gata să plece de la echipa lui Gigi Becali chiar dacă vor câștiga titlul
„Cea mai frumoasă femeie din România” i s-a destăinuit Anamariei Prodan
Diverse • 28 mart., 13:01
FOTO
„Cea mai frumoasă femeie din România” i s-a destăinuit Anamariei Prodan! Cum a reacționat când și-a prins soțul înșelând-o
Vestea teribilă primită la azil de Irinel Columbeanu!
Diverse • 27 mart., 11:36
FOTO
Vestea teribilă primită la azil de Irinel Columbeanu! Lovitură imensă pentru fostul afacerist, după ce Gigi Becali l-a refuzat
Ce a putut spune Bebeto când a fost întrebat dacă îi este dor de tatăl său
Diverse • 27 mart., 9:02
FOTO
Ce a putut spune Bebeto, fiul lui Laurenţiu Reghecampf şi al Anamariei Prodan, când a fost întrebat dacă îi este dor de tatăl său
Siyabonga Ngezana, acuzat de minciună după ce a spus că şi-a pierdut paşaportul:
Liga 1 • 26 mart., 20:57
Siyabonga Ngezana, acuzat de minciună după ce a spus că şi-a pierdut paşaportul: „Nu cred în varianta lui! E bizar!”