Închide meniul
Foto

Luminiţa Becali a atras toate privirile la o petrecere la care a venit fără soțul său. Cum a apărut soţia lui Gigi Becali și cine a însoţit-o

Reclamă

Publicat: 15 iulie 2021, 12:00

Luminiţa Becali a atras toate privirile la o petrecere la care a venit fără soțul său. Cum a apărut soţia lui Gigi Becali și cine a însoţit-o

Gigi Becali şi soţia sa

Hepta

Luminiţa Becali a impresionat cu eleganţa sa. Soţia celebrului om de afaceri a purtat o rochie roşie, cu care nu s-a ferit să îşi pună în evidenţă corpul.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Luminiţa Becali a atras toate privirile la o petrecere la care a venit fără soțul său

Ea a ajuns la petrecere condusă de fiica ei, Teodora, într-o limuzină de lux. Cele două au fost surprinse înainte să intre la petrecerea de machedoni, care a avut loc weekend-ul trecut, scrie cancan.ro.

Gigi Becali nu a luat parte la eveniment. Şeful FCSB e decis să se călugărească.

„Eu asta îmi doresc, să mă retrag la o mănăstire. Nu știu dacă va fi posibil, pentru că fetele mele și soția nu prea sunt de acord. Dar ăsta e marele meu vis.

În plus, poți să știi ce se întâmplă până atunci? Că diavolul lucrează și el și nu știi cum îți schimbă planurile, eu zic acum așa, dar cine știe ce o să fie peste 10 ani?”, a declarat Gigi Becali, pentru prosport.ro.

Reclamă

„Gigi Becali nu o să mai apară la astfel de evenimente. S-a retras foarte mult! Când e vorba de a fi reprezentat la nunți ale apropiaților, merg fetele lui. Va mai merge doar la nunțile fetelor”, a dezvăluit şi un apropiat al lui Gigi Becali.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:40 Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească 22:35 VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter 22:30 VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu 22:26 Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024 22:14 FotoGest fabulos făcut de Florinel Coman, după ce a marcat în Sepsi – FCSB! Cum a „sărbătorit” alături de Vlad Chiricheş 22:01 Jaqueline Cristian, revenire de senzaţie la Madrid! Românca s-a calificat în turul 2 după un meci incredibil 21:47 Gică Hagi a auzit cât vrea să plătească Gigi Becali pentru Louis Munteanu şi a făcut anunţul momentului: „La suma aia…” 21:40 LIVE TEXTSepsi – FCSB 1-2. David Miculescu a dat lovitura! Florinel Coman, schimbat după ce a deschis scorul 21:39 „Gică Hagi e profesor universitar!” Ilie Dumitrescu, laude la scenă deschisă pentru „Rege”, după Farul – Rapid 3-1 21:25 Unirea Slobozia a promovat în Liga 1 pentru prima oară în istorie! Echipa lui Adrian Mihalcea, succes pe terenul lui CS Mioveni Vezi toate știrile
Citește și