Închide meniul
Foto

Luxul opulent în care trăieşte femeia despre care s-a spus că a avut o relaţie cu Ion Ţiriac: „Mă simt minunat!”

Reclamă

Publicat: 25 aprilie 2023, 18:18 / Actualizat: 18 iulie 2023, 18:05

Luxul opulent în care trăieşte femeia despre care s-a spus că a avut o relaţie cu Ion Ţiriac: „Mă simt minunat!”

Laurette Atindehou este prietena lui Ion Ţiriac

Colaj Laurette - Ion Ţiriac

Luxul opulent în care trăieşte Laurette Atindehou, cea despre care s-a spus că a avut o relaţie cu Ion Ţiriac. Este vorba de Laurette Atindehou, cea care în trecut a apărut de câteva ori lângă Ion Ţiriac.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Laurette Atindehou se află în Franţa, alături de fiica sa, acolo unde se bucură de tot confortul. După despărţirea de fostul dinamovist, Magaye Gueye, Laurrete locuieşte într-un apartament alături de fiica sa.

Luxul opulent în care trăieşte Laurette Atindehou, cea despre care s-a spus că a avut o relaţie cu Ion Ţiriac

Momentan locuiesc în Franța însă vin de câte ori este nevoie în România pentru anumite proiecte. Mă gândesc serios la mutarea mea în Paris, deoarece mi-am făcut prieteni, oamenii sunt fără interes. Mă regăsesc și mă simt minunat acolo.

Avem un frumos apartament în care locuim și suntem foarte fericite, eu și fiica mea. Anul acesta voi avea un proiect TV, lucru care face ca eu să mai stau o perioadă în România urmând apoi să plec din nou, pentru a urma cursurile unei școli de masaj și înfrumusețare corporală în Paris”, a dezvăluit Laurette într-un interviu acordat pentru ciao.ro.

Laurette s-a despărțit de iubitul cu care avea planuri de nuntă

Celebra Laurette, cea care a spus totul despre relația cu Ion Țiriac, s-a despărțit de iubitul cu care avea planuri de nuntă. Vedeta a lăsat să se înțeleagă că motivul ar fi legat de infidelitatea lui Magaye Gueye.

Reclamă

”Nu vreau să comentez prea multe despre relația mea. Fiecare cuplu trece din momente bune sau mai puțin bune. Dacă există înțelegere, comunicare și respect se trece peste anumite neînțelegeri.

În ultimii ani este foarte greu să menții o relație. Tentațiile sunt din toate părțile și este foarte greu. În zilele în care trăim este foarte greu să îți găsești pe cineva cu aceleași obiective și planuri de viitor”, a spus Laurette, citată de spynews.ro.

Nu cu mult timp în urmă, Laurette anunța că cei doi au planuri de nuntă. Între timp, relația dintre cei doi a ajuns în impas. Astfel, de Sărbători, vedeta și fiica ei vor respecta tradiția și vor merge la bunici, acolo unde nu va ajunge fostul fotbalist al lui Dinamo.

Reclamă 4 / 0/3

Laurette a spus totul despre relația cu Ion Țiriac

Laurette a vorbit, în trecut, despre relația pe care a avut-o cu Ion Țiriac. Frumoasa mulatră susține că a petrecut timp de calitate alături de omul de afaceri.

Despre cei doi au apărut informații, în spațiul public, că ar fi avut o relație amoroasă. Laurette (38 de ani) și Țiriac (83 de ani) au fost surprinși în mai multe rânduri la braț, fără să se ferească de ochii curioșilor.

„Întrebarea asta mi s-a pus de atât de multe ori, dar nu aș putea să răspund la ea. O să las așa să rămână o enigmă pentru toți cei care sunt curioși. Adevărul este că este foarte frumos să stai în preajma domnului Ion Țiriac, și cred că orice femeie și-ar dori să stea în preajma lui și nu pot să zic că a fost onoare, că până la urmă și eu sunt o femeie foarte frumoasă, exotică, independentă, pe care și-o dorește orice bărbat, zic eu.

Din toate experiențele pe care le-am avut, nu a fost bărbat care să refuze. Eu sunt foarte mândră de mine că am putut să ies la o cină sau două sau trei sau patru, nu se știe niciodată, cu domnul Ion Țiriac”, a spus, în trecut, Laurette.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
11:37 „M-a bulversat” Bogdan Lobonţ, făcut praf după înfrângerea lui Rapid cu Farul: „Echipă deplorabilă” 11:17 Nicolae Cristescu aşteaptă revoluţia la Rapid! Îi cere pe Marius Şumudică şi Dani Coman: „Nu vreau să dau în Daniel Niculae” 11:00 Marius Ștefănescu a primit interzis la FCSB! Gigi Becali își poate lua adio de la el: „E singura echipă la care nu pot să-l las!” 10:59 Momentul care i-a schimbat cariera lui Bernadette Szocs: „Cred că a fost cel mai important pas din viaţa mea” 10:49 Conducerea Barcelonei a reacţionat, după ce Xavi s-a hotârât să continue la echipă! Care a fost momentul decisiv pentru antrenor 10:02 Testat pozitiv la testul anti-doping, Cosmin Matei a revenit pe teren cu FCSB: ”Nu o să vă vină să credeți de la ce a pornit tot” 9:54 SUA au anunţat primii jucători care merg la Campionatul Mondial de hochei, LIVE în AntenaPLAY! Ce staruri din NHL merg în Cehia 9:24 Ilie Dumitrescu, reacție furibundă după gestul făcut de Krasniqi la adresa lui Bogdan Lobonț: „Nu toți sunt Mbappe sau Vinicius!” 9:07 AS.ro LIVE | Titi Aur a fost invitatul lui Dan Pavel! Poveşti de senzaţie ale pilotului român 9:06 „Cum vrei să te respectăm?” Fatih Terim a cedat nervos, după umilința suferită de Panathinaikos! Scandal cu arbitrii în Grecia Vezi toate știrile
Citește și