Închide meniul
Foto

Mădălina Ghenea, surprinsă în loja lui Grigor Dimitrov. Presa scrie că cei doi ar putea avea o relaţie!

Publicat: 1 mai 2023, 17:27

Reclamă
Mădălina Ghenea, surprinsă în loja lui Grigor Dimitrov. Presa scrie că cei doi ar putea avea o relaţie!

Mădălina Ghenea, surprinsă în loja lui Grigor Dimitrov

Mădălina Ghenea la un festival / Profimedia Images

Mădălina Ghenea, surprinsă în loja lui Grigor Dimitrov. Presa scrie că actriţa din România ar putea avea o relaţie cu fostul iubit al Mariei Sharapova!

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mădălina Ghenea a fost surprinsă în loja lui Grigor Dimitrov. Presa a speculat că cei doi ar putea avea o relaţie.

Mădălina Ghenea, surprinsă în loja lui Grigor Dimitrov

Mădălina Ghenea s-a iubit în trecut cu Gerard Butler. În presă au apărut informaţii şi despre o scurtă relaţie a actriţei cu Leonardo DiCaprio. Frumoasa actriţă din România are un copil cu Matei Stratan.

De partea cealaltă, Grigor Dimitrov s-a iubit cu celebrele tenismene Serena Williams şi Maria Sharapova. El a avut o relaţie şi cu Nicole Scherzinger, după ce cântăreaţa s-a despărţit de Lewis Hamilton.

Bombă! Grigor Dimitrov i-a luat ochii unei actrițe din România. Frumoasa Mădălina a strălucit la ultimul meci al tenismenului bulgar”, a scris presa bulgară, citată de gsp.ro.

Reclamă

Aflată în loja lui, Mădălina Ghenea nu i-a purtat însă noroc lui Grigor Dimitrov. Bulgarul a fost eliminat de Carlos Alcaraz. Spaniolul l-a învins în două seturi pe Dimitrov, cu 6-2, 7-5.

Mădălina Ghenea a fost jefuită!

Actriţa româncă a fost implicată anul trecut într-un jaf care a şocat-o.

Ea a rămas fără o geantă în care avea mai multe bijuterii și obiecte de valoare. Acestea erau estimate la un milion de euro. Ghenea se întorcea din Arabia Saudită și urma să participe la „Gala Magnifica Awards Roma”, acolo unde i se înmâna un premiu.

Reclamă 4 / 0/3

Pe aeroportul Fiumicino, Ghenea era așteptată în condiții VIP, dar a trecut prin momente care au marcat-o. Nu își poate explica ce s-a întâmplat și cum a putut fi prădată în plină zi, sub privirile trecătorilor.

Mădălina Ghenea, în loja lui Grigor Dimitrov la turneul de la Madrid / Twitter
Mădălina Ghenea, în loja lui Grigor Dimitrov la turneul de la Madrid / Twitter

Mărturia Mădălinei Ghenea după ce a fost jefuită

De trei zile dorm puțin și nu mănânc, sunt șocată. Nu a fost un furt, ci o operație chirurgicală. Sunt prea multe lucruri ciudate care nu se potrivesc.

Mă întorceam de la Riad, unde participasem la un eveniment al prestigioasei reviste Hia. Dar în loc să aterizez la Milano, așa cum era planificat, cu 24 de ore mai devreme mi-am schimbat planurile de a primi Premiul Magnifica la Roma.

Excursie la clasa business organizată de Hia, cu una dintre cele mai importante companii aeriene din lume, care includea mașina cu șofer deja rezervată la sosire. Mașina era parcată într-un teren rezervat, departe de zona taxiurilor.

Eu am ținut tot timpul trolerul sub supraveghere, în acel moment șoferul îl încărca în dubă. Hoțul s-a mișcat calm, fără a forța. Liniștit. Eu și am alergat după el țipând, dar la o intersecție nu mi-am putut da seama în ce direcție a luat-o sau dacă îl aștepta un complice”, declara Mădălina Ghenea pentru Corriere della Sera.

Mădălina Ghenea, suportera unei echipe de tradiţie din România

Mădălina Ghenea le-a spus italienilor că este suportera Universităţii Craiova şi că a moştenit de la tatăl ei pasiunea pentru fotbal.

Ghenea a fost atrasă de fotbal încă din copilărie. Ea a povestit că obişnuia să meargă prin casă cu fularul echipei favorite, Universitatea Craiova.

Reclamă

Tatăl meu a jucat la juniorii lui Dinamo Slatina. Este un mare fan Universitatea Craiova. Eu așa am crescut, cu Universitatea Craiova, și când eram mică umblam prin casă cu fularul echipei”, a declarat Ghenea.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
3
mai
0:00
AS Roma – Bayer Leverkusen 0-2 şi Marseille – Atalanta 1-1! Meciuri nebune în semifinalele Europa League şi Conference League
23:54 EXCLUSIVVictor Piţurcă, discurs neaşteptat despre Elias Charalambous după ce FCSB a devenit campioană: „Nu ştiu cine e, nu-l cunosc!” 23:48 VIDEOCăpitanul lui PAOK, discurs motivaţional în jurul unei icoane! Imagini superbe din vestiarul jucătorilor lui Răzvan Lucescu 23:25 Hakan Calhanoglu a pus mâna pe telefon şi l-a sunat pe Elias Charalambous, după a petrecut pe manele titlul câştigat cu Inter 23:13 „Bani? Nu primesc foarte mulţi bani aici” Siyabonga Ngezana a vorbit în Africa de Sud despre salariul de la FCSB 22:18 Românii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Trei români joacă vineri, LIVE în AntenaPLAY 22:15 „Nu l-am sunat pe Gigi Becali că nu am fost în halul ăla de beat!” Tamaş, dezvăluiri colosale: „Aoleu, iar s-a îmbătat Găbiță!” 22:08 Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY 21:50 România s-a calificat în finală la Campionatul European de gimnastică de la Rimini. Alte trei finale pe aparate pentru tricolore 21:40 Claudiu Keşeru, categoric după ce FCSB a cucerit titlul: „E momentul să plece”. Ce şanse le dă roş-albaştrilor în Europa Vezi toate știrile
Citește și