Închide meniul
Foto

Mama vedetei acuzată de soţ că e prea leneşă are o pensie lunară de 26000 de lei! Cum a ajuns la suma uriaşă

Reclamă

Antena Sport Publicat: 6 august 2021, 13:04

Mama vedetei acuzată de soţ că e prea leneşă are o pensie lunară de 26000 de lei! Cum a ajuns la suma uriaşă

Nicolae Zuluf, alături de Sânziana Buruiană

Hepta

Conform wowbiz.ro, mama Sânzianei a fost judecător la Curtea de Apel Bucureşti până în 2009, atunci când s-a retras. Astfel, ea primeşte o pensie specială care creşte de la an la an. Statul român îi bagă în conturi anual 312.043 de lei, adică în jur de 26.000 de lei pe lună.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Pensia a crescut constant, iar sursa citată susţine că, în 2016, Corina Buruiană primea o pensie de „doar” 9.500 lei pe lună. În declaraţia de avere, apar şi două case, una de locuit, la Tâncăbeşti şi una de vacanţă, la Sinaia.

Scandal după botezul fetei Sânzianei Buruiană

Sânziana Buruiană şi Nicolae Zuluf au botezat-o pe fiica lor cea mică, Antonia. Evenimentul nu a fost însă pe măsura aşteptărilor. Fostul fotbalist Nicolae Zuluf a reacţionat dur la adresa rudelor sale care nu au luat parte la botezul micuţei Antonia, pregătit cu mult fast. A închiriat o limuzină decorată cu un milion de cristale, iar botoşeii şi suzeta copilului aveau pietre preţioase. În trecut, Zuluf o acuza pe soţia lui că este leneşă.

„Am invitat neamurile, mă refer la unchiul meu, la verișoara mea, dar nu au venit, că ei fac blocuri. Fac milioane de euro. Ei sunt oameni bogați, cu milioane de euro și e normal că trebuie să facă în continuare. Ei nu pot însă să vină joia la botez, ce să le fac. Am zis: ‘Bine, stați acasă, ce să vă fac?’ N-am nevoie de neamuri, am nevoie de oameni simpli. Se zice că ce mult te iubesc neamurile și, de fapt, te iubesc neamurile de nu mai pot”, a spus acesta la Antena Stars.

Soţia sa i-a sărit în apărare şi a dezvăluit că rudele nu l-au ajutat niciodată cu nimic.

Reclamă

„Nicu e supărat foc pentru că rudele lui nu l-au ajutat niciodată cu nimic, nici când i-a fost greu în viață, nici când i-a fost bine, ca să zic așa, în plus au mai și comentat când nu era cazul. El are multe pe suflet. Pentru că este fratele tatălui lui și nu-l sună niciodată să-l întrebe de sănătate macar! E trist când vezi că pentru unii banii sunt pe primul loc. Nicu are o vorbă că toți ajungem în același loc și nu înțelege de ce se zbat unii atât să strângă averi! Ăsta e of-ul lui cel mare, când pentru bani uiți de frați, de rude, de tot, e foarte trist”, a spus Sânziana Buruiană pentru click.ro

 

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:02 Testat pozitiv la testul anti-doping, Cosmin Matei a revenit pe teren cu FCSB: ”Nu o să vă vină să credeți de la ce a pornit tot” 9:54 SUA au anunţat primii jucători care merg la Campionatul Mondial de hochei, LIVE în AntenaPLAY! Ce staruri din NHL merg în Cehia 9:24 Ilie Dumitrescu, reacție furibundă după gestul făcut de Krasniqi la adresa lui Bogdan Lobonț: „Nu toți sunt Mbappe sau Vinicius!” 9:07 AS.ro LIVE | Titi Aur va fi invitatul lui Dan Pavel (10:30). Poveşti de senzaţie ale pilotului român 9:06 „Cum vrei să te respectăm?” Fatih Terim a cedat nervos, după umilința suferită de Panathinaikos! Scandal cu arbitrii în Grecia 8:34 Pierdere importantă pentru FCSB, înaintea meciului cu Farul! Un titular ratează meciul care poate decide titlul din Liga 1 8:26 Viorel Moldovan nu a mai avut răbdare cu o vedetă de la FCSB, după Sepsi – FCSB 2-2: „Bine măcar că ajunge la finalizare” 8:22 Gigi Becali și-a făcut toate calculele de titlu, în miez de noapte: „De ce să am emoții!” Ce primă oferă 0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” Vezi toate știrile
Citește și