Închide meniul
Foto

„Mami? Care-i mami?!” S-a iubit cu un fost jucător de la Steaua şi Craiova şi este confundată cu superba ei fiică

Valentin Pîrcălabu Publicat: 23 mai 2023, 17:20

Mama Mariei Ceauşilă este de o frumuseţe răpitoare

Mama Mariei Ceauşilă este de o frumuseţe răpitoare

Colaj Instagram

  • S-a iubit cu un fost jucător de la Steaua şi Craiova şi este confundată cu superba ei fiică
  • Femeia arată fabulos

S-a iubit cu un fost jucător de la Steaua şi Craiova şi este confundată cu superba ei fiică. Este vorba de Georgiana, cea care a fost căsătorită cu Gheorghe Ceauşilă, fost jucător la Steaua şi Universitatea Craiova.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cei doi au împreună o fată, pe frumoasa Maria, care face senzaţie pe reţelele de socializare. Maria Ceauşilă seamănă enorm cu mama sa, de la care a moştenit frumuseţea şi eleganţa.

S-a iubit cu un fost jucător de la Steaua şi Craiova şi este confundată cu superba ei fiică

Mai mult, cele două au o relaţie extrem de apropiată şi petrec foarte mult timp împreună. Maria a pus o imagine alături e mama ei pe reţelele de socializare, iar fanii au reacţionat imediat.

Reclamă

Mami„, a fost mesajul postat de Maria Ceauşilă care a însoţit imaginea. „Mami? Care-i mami?!„, a fost remarca făcută de un fan, care scoate în evidenţă faptul că mama Mariei Ceauşilă arată ca o adolescentă. (VEZI IMAGINI DE SENZAŢIE ÎN GALERIA FOTO CU GEORGIANA ŞI MARIA CEAUŞILĂ). Conform descrierilor de pe reţelele de socializare, Georgiana Ceauşilă este coach de dezvoltare personală.

Maria Ceauşilă este de o frumuseţe răpitoare

Fiica unui fost fotbalist la Steaua este de o frumuseţe răpitoare. Maria Ceauşilă este una dintre cele mai fumoase fiice de foşti fotbalişti din România. Maria Ceauşilă este fata fostului jucător de la Steaua, Dinamo sau Universitatea Craiova.

Reclamă

Maria Ceauşilă este de o frumuseţe ieşită din comun şi face senzaţie pe reţelele de socializare. Tatăl său este un fost fotbalist care a jucat la Steaua București, Dinamo București, Universitatea Craiova, Sportul Studențesc și CF Brăila.

Maria Ceauşilă are mii de amiratori pe reţelele de socializare şi face senzaţie cu fiecare postare. „O pisică nu stă la tine în brațe pentru că vrei tu, ci pentru că vrea ea!„, este ultimul citat cu care şi-a pus pe jar fanii.

Fiica lui Gheorghe Ceauşilă a lucrat în trecut şi în cadrul Federaţiei Române de Fotbal.

Reclamă 4 / 0/3

Gheorghe Ceauşilă a jucat câteva minute pentru Steaua în sezonul 1985-1986, când echipa antrenată atunci de Emerich Ienei a câştigat Cupa Campionilor, dar şi titlul.

n sezonul 1990 – 1991, Ceauşilă a câştigat titlul cu Universitatea Craiova. „Craiova este cel mai frumos moment al carierei mele. Urmăresc echipa și acum, când începe să redevină ce-a fost odată„, spunea Ceauşilă în trecut, conform prosport.ro.

Pentru că numele său semăna cu cel al lui Nicolae Ceauşescu, lui Ceauşilă i s-a interzis să îşi mai folosească numele.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18:12 Reacţie categorică a presei din Scoţia, după anunţul făcut de Ianis Hagi: „Este impresionant” 18:00 Tudorel Stoica a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul său, Ianis: „A exagerat, îi face rău băiatului lui” 17:42 Dani Alves şi Robinho, desfiinţaţi de un fost coechipier: „Dacă îi făceau asta fiicei mele, nu mai eram la interviu acum” 16:59 Irina Begu s-a calificat în sferturile de finală din Antalya! Românca, fără set pierdut de la revenirea în circuit 16:57 Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest! Decizia de ultimă oră a instanţei 16:43 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 28 martie 16:39 Andrei Borza a reacţionat, după ce a fost pus la zid de Edi Iordănescu! Replica fundaşului de la Rapid după escapada de la Iaşi 16:22 „Merită Ianis Hagi să fie la EURO?” Răspunsul pe care l-a dat Anghel Iordănescu 15:42 Stadionul pe care va juca Dinamo, după sancțiunea primită! Anunț de ultim moment: „Îi ajutăm cu orice!” 14:56 Dan Şucu, mesaj pentru fanii Rapidului, după ce ultraşii au ajuns în arest: „Au început campaniile de dezinformare” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Maria Ceuaşilă este fiica lui Gheorghe Ceauşilă
Diverse • 4 dec., 15:42
FOTO
„Eşti o păpuşă!” Fiica unui fost jucător de la Steaua şi Craiova, apariţie răvăşitoare. Şi-a năucit fanii cu decolteul generos
Maria Ceauşilă este de o frumuseţe ieşită din comun
Extra • 10 iun., 12:51
FOTO
„Eşti o frumuseţe, eşti splendidă!” Fiica unui fost jucător de la Steaua, apariţie răvăşitoare alături de un bărbat celebru
Maria Ceuaşilă este fiica lui Gheorghe Ceauşilă
Extra • 13 mai, 14:59
FOTO
Fiica unui fost fotbalist la Steaua este de o frumuseţe răpitoare: „O pisică nu stă la tine în brațe pentru că vrei tu, ci pentru că vrea ea!”