Închide meniul
Foto

„Mare păcat ai făcut cu amanta ta”. Laurențiu Reghecampf, criticat după ce s-a afișat lângă nașul său și fiul pe care îl are cu Anamaria Prodan

Reclamă

Antena Sport Publicat: 9 ianuarie 2022, 8:56 / Actualizat: 9 ianuarie 2022, 13:09

„Mare păcat ai făcut cu amanta ta”. Laurențiu Reghecampf, criticat după ce s-a afișat lângă nașul său și fiul pe care îl are cu Anamaria Prodan

Laurențiu Reghecampf îi făcea cadouri scumpe Anamariei Prodan și acum i le face Corinei Caciuc

Laurenţiu Reghecampf alături de Corina Caciuc și Anamaria Prodan Colaj Instagram

Reghecampf tocmai a postat o poză în care apare alături de puștiul pe care îl are cu actuala lui soție. S-a afișat cu Bebeto, cel despre care Anamaria Prodan spunea că este cel mai afectat de scandalul de divorț în care sunt implicați părinții săi. Prima înfățișare din proces este programată peste mai puțin de o lună, pe 7 februarie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Laurențiu Reghecampf, alături de Bebeto și Adi Mutu

Adi Mutu i-a fost naș lui Laurențiu Reghecampf la nunta cu Anamaria Prodan. „Briliantul” tocmai a împlinit 43 de ani și a fost felicitat de cel care i-a fost rival, în acest sezon din Liga 1, în perioada în care a antrenat-o pe FC U Craiova 1948.

La Mulți Ani Adi, La Mulți Ani Nașule, te iubim„, a fost mesajul care a însoțit imaginea în care Reghecampf apare lângă Adi Mutu și Bebeto.

Fanii tehnicianului din Bănie au apreciat postarea de pe contul de Instagram. Totuși, au apărut și comentarii critice.

Ce bine îți stă lângă băiatul tău. Mare păcat ai făcut cu amanta ta, de doi bani„, a fost o reacție care i-a adus aminte lui Reghecampf de perioada dificilă prin care trece.

Reclamă
Laurenţiu Reghecampf
Laurenţiu Reghecampf, mesaj pentru Adi Mutu

Anamaria Prodan a lansat noi acuzaţii dure la adresa lui Reghecampf

Imaginea postată de Reghecampf pare a fi făcută cu mai mult timp în urmă. Cel puțin asta asigură Anamaria Prodan, care a asigură că soțul ei a ales să nu își mai vadă copiii.

El a decis să meargă pe drumul lui. Este decizia lui, noi o respectăm. Nu ne mai caută, nu mai are nicio legătură cu copiii. Probabil în ani își va da seama și va veni să-i vadă. Așa trebuia să se termine o căsnicie care a fost atât de frumoasă, cu niște condiții normale.

Este vorba de alegeri în viața, oamenii evoluează, alții involuează. Copiii mei au înțeles că tatăl lor a involuat și atunci trebuie să-l lăsăm pe drumul lui”, a declarat Anamaria Prodan pentru Antena Stars.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Laurenţiu Reghecampf, promisiune solemnă pentru amanta Corina Caciuc

Laurențiu Reghecampf și Corina Caciuc au ales să facă un pictorial împreună şi au oferit declaraţii total surprinzătoare. Antrenorul nu s-a ferit să transmită un mesaj cu trimitere directă către Anamaria Prodan, cea cu care este căsătorit de 13 ani.

Noi nu resimțim vreo schimbare majoră. Nu ne-am ascuns niciodată, așa încât nu am fi avut ce să ne asumăm. Nu am căutat o validare publică! Ni s-a părut de bun-simț să rămânem discreți. Nimic, niciodată, nu ne-ar mai putea despărți!

Amândoi avem maturitatea de a construi o relație pentru totdeauna. Ne dorim să asigurăm o familie liniștită copilașului nostru„, a precizat Laurenţiu Reghecampf pentru fanatik.ro.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
20:00 Improvizaţia lui Bogdan Lobonţ, catastrofală în Farul – Rapid! Dan Şucu, devastat după golul marcat de Louis Munteanu 19:42 U Cluj a „ajutat-o” pe Dinamo! Clujenii, victorie la limită cu Poli Iaşi! Cum arată clasamentul din play-out 19:40 LIVE TEXTFarul – Rapid 1-1. Louis Munteanu a marcat din nou. Albion Rrahmani, gol din penalty în minutul 45+4! 19:30 LIVE VIDEOAEK – Panathinaikos LIVE VIDEO (20:30)! Duel pentru titlul din Grecia! Aris – Olympiacos se joacă ACUM în AntenaPLAY 18:59 FotoPrima reacţie a iubitei lui Olimpiu Moruţan, după ce mijlocaşul român a suferit o accidentare horror şi e OUT de la EURO 2024 18:36 Programul României de la Campionatul European de handbal! Când va avea loc meciul de debut al „tricolorelor” 18:16 Rafael Nadal, veşti proaste înaintea debutului de la Madrid! Participarea la Roland Garros, sub semnul întrebării 18:10 VIDEOLamia – PAOK 1-1 a fost live în AntenaPLAY! Remiză dramatică pentru Răzvan Lucescu! PAOK a egalat în minutul 90+10 17:59 Bogdan Lobonţ, „revoluţie” în primul 11 la Rapid! Jucătorul titularizat în premieră în acest sezon, pentru duelul cu Gică Hagi 17:43 Preşedintele Formula 1™, replică acidă pentru Max Verstappen şi Fernando Alonso: „E vorba despre respectul faţă de fani” Vezi toate știrile
Citește și