Închide meniul
Foto

Marea iubire a lui Ion Ţiriac, apariţie de senzaţie la 53 de ani: „Arăţi uimitor”

De Valentin Pîrcălabu
Publicat: 11 martie 2023, 11:38

Marea iubire a lui Ion Ţiriac a avut o apariţie de senzaţie la 53 de ani. Sophie Ayad şi Ion Ţiriac au împreună doi copii: Pe Ioana şi Karim. Despre jurnalista de origine egipteană se spune că este marea şi singura iubire a lui Ion Ţiriac.

Reclamă
Ion Ţiriac are o avere uriaşă

O femeie celebră din România a vorbit despre Ion Ţiriac

Hepta

Sophie Ayad a avut o apariţie incendiară pe o plajă din Miami. La 53 de ani, marea iubire a lui Ion Ţiriac arată ca o adolescentă. (IMAGINI DE SENZAŢIE ÎN GALERIA FOTO)

Reclamă

Marea iubire a lui Ion Ţiriac, apariţie de senzaţie la 53 de ani

Fanii au reacţionat imediat şi au asaltat-o cu complimente. „Arăţi uimitor„, i-a scris un fan.

Reclamă

Sursa: Instagram Sophie Ayad

Sophie Ayad și Ion Țiriac s-au cunoscut la Munchen, în 1994, atunci când miliardarul român avea mai multe afaceri în Germania. Cei doi au fost împreună 9 ani și au rămas în relații foarte bune. Ea arată și acum foarte bine, deşi are peste 50 de ani.

Sophie Ayad are numai cuvinte de laudă la adresa lui Ion Ţiriac, cu care se află în relaţii excelente.

Le datorez totul mai întâi tatălui meu și apoi lui Ion. Sunt cele mai influente două persoane din viața mea. Sunt pentru totdeauna recunoscătoare. Ion este una dintre cele mai strălucitoare minți pe care le-am putea întâlni și îi sunt datoare pe atât de multe planuri.

Nu știu dacă Ion a învățat ceva de la mine, dar sper că i-am adus oarecare fericire (…) Îl iubesc pe Ion, nu este doar un tată grozav, ci și un prieten adevărat. Am avut momente dificile, chiar foarte dificile, dar el a fost mereu acolo pentru mine și pentru copii”, spunea în trecut Sophie pentru gsp.ro.

Cum și-a cucerit Ion Țiriac iubitele

Ion Țiriac are doar trei copii, însă șirul cuceririlor l-a pierdut de multă vreme. Au apărut mai multe povești de-a lungul timpului despre viața amoroasă a lui Țiriac. Una dintre femeile despre care s-a scris că i-ar fi fost iubită, cântăreața Ana Maria Ferentz, susține că afaceristul a impresionat prin comportamentul elegant.

„Ion Ţiriac poate fi bărbatul ideal şi cred că ar putea fi bărbatul ideal pentru foarte multe femei, pentru că este un bărbat educat, manierat, are experienţă, înţelepciune, are tot ceea ce-i trebuie. Plus comportamentul faţă de o femeie este unul foarte frumos. L-am cunoscut la Balc, acolo am fost invitată să cânt, ca şi celelalte personaje, în cadrul unui eveniment unde era foarte multă lume.

A fost încântat de prestaţia mea artistică şi de cum m-am comportat cu oaspeţii, pentru că a fost un comportament frumos, decent. Un om de talia lui Ion Ţiriac apreciază. Astfel s-a legat o prietenie cum există între o femeie şi o femeie, un bărbat şi o femeie, etc. Cel mai bine ar fi să vă spună domnul Ţiriac dacă m-a curtat sau nu.

Nu cred că ai văzut vreodată la Ion Ţiriac să-şi înşire iubitele sau persoanele cu care a ieşit. Nu cred că a apărut vreodată să vorbească despre nu ştiu care domnişoară blondă sau brunetă. Eu acum sunt plecată în Statele Unite… poate dacă mai stăteam…”, a spus Ana Maria Ferentz în urmă cu mai multă vreme, citată de click.ro.

Reclamă
Citește și:
facebook whatsapp LinkedIn twitter email
Închide căutarea