Închide meniul
Foto

Marea iubire a lui Ion Țiriac este în culmea fericirii. Femeia este de o frumuseţe răpitoare

Publicat: 15 noiembrie 2022, 17:45 / Actualizat: 15 noiembrie 2022, 22:36

Marea iubire a lui Ion Țiriac este în culmea fericirii. Femeia este de o frumuseţe răpitoare

Marea iubire a lui Ion Țiriac, imagine rară în costum de baie, la 52 de ani!

Ion Țiriac și Sophie Ayad / Colaj Instagram / Hepta

  • Marea iubire a lui Ion Țiriac este în culmea fericirii
  • Femeia este de o frumuseţe răpitoare

Marea iubire a lui Ion Țiriac este în culmea fericirii. Unde a ajuns femeia despre care se spune că a fost marea iubire a lui Ion Ţiriac.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Sophie Ayad, o jurnalistă din Egipt, a trăit o poveste de dragoste cu Ion Ţiriac. Cei doi au împreună 2 copii: pe Ioana şi pe Karim. Despre Sophie s-a spus că a fost marea iubire din viaţa lui Ion Ţiriac.

Aceasta pare să treacă printr-o perioadă extrem de liniştită din punct de vedere emoţional şi şi-a strigat fericirea pe reţelele de socializare. „Să trăieşti în paradis arată asa„, a scris marea iubire a lui Ion Ţiriac pe reţelele de socializare.

Reclamă

Sophie Ayad e marea iubire a lui Ion Ţiriac

Ion Țiriac a trăit o poveste de dragoste specială cu Sophie Ayad, iar jurnalista de orgine egipteană are 52 de ani. Femeia despre care se poate spune că este marea iubire a miliardarului român își ascunde vârsta și arată uluitor.

Reclamă

Fostul mare jucător de tenis a avut nouă ani o relație cu Sophie. Are și doi copii cu cea care este vedetă în țara de origine, pe Karim și Ioana. De altfel, fiica lui Țiriac îi calcă pe urme mamei ei și este de o frumusețe rară, după cum se poate observa în galeria foto de mai jos.

Ion Țiriac și Sophie s-au cunoscut la Munchen, în 1994, atunci când miliardarul român avea mai multe afaceri în Germania. Jurnalista a folosit mereu numai cuvinte de laudă la adresa celui care, pe 9 mai, a împlinit 83 de ani.

Le datorez totul mai întâi tatălui meu și apoi lui Ion. Sunt cele mai influente două persoane din viața mea. Sunt pentru totdeauna recunoscătoare. Ion este una dintre cele mai strălucitoare minți pe care le-am putea întâlni și îi sunt datoare pe atât de multe planuri.

Reclamă 4 / 0/3

Nu știu dacă Ion a învățat ceva de la mine, dar sper că i-am adus oarecare fericire (…) Îl iubesc pe Ion, nu este doar un tată grozav, ci și un prieten adevărat. Am avut momente dificile, chiar foarte dificile, dar el a fost mereu acolo pentru mine și pentru copii”, spunea, în trecut, Sophie pentru gsp.ro.

Sophie Ayad şi Ion Ţiriac s-au cunoscut în 1994, pe când miliardarul român era rezident în Germania şi era proprietarul turneelor de tenis de la Hanovra, Stuttgart şi Essen. Sophie, care lucra pentru revista Bunte, era cu aproape 31 de ani mai tânără decât Ţiriac.

Care este cel mai bun antrenor român al momentului?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
15
apr.
0:07
Dan Petrescu a semnat cu CFR Cluj! Revenire de senzaţie a „Bursucului” în Liga 1. Detaliile contractului
15
apr.
0:02
”E vreo șansă să rămâi la FCSB?” Florinel Coman a dat răspunsul, după ce a dus echipa lui Gigi Becali la 13 puncte de locul 2!
23:47 Gigi Becali, anunţ uluitor! Cum vrea să celebreze câştigarea campionatului: „Dacă reuşim asta, vin şi la meci” 23:46 Gigi Becali a dezvăluit ce i-a transmis lui Dan Şucu, după ce Rapid a ieşit din lupta la titlu: „Păi noi suntem idioţi?” 23:29 Incidente în tribune şi pe teren la derby-ul CFR Cluj – FCSB! Jandarmeria a intervenit! Ce s-a întâmplat 23:21 Gigi Becali, anunţ după victoria FCSB-ului contra lui CFR Cluj: „Am luat atacant”! A spus cât va investi pentru Liga Campionilor! 22:41 VideoAtacantul dorit de Gigi Becali, un nou gol în Liga Portugal! Rafa Mujica a înscris în Arouca – Boavista, LIVE în AntenaPLAY 22:40 Mircea Lucescu revine în fotbal ca antrenor! Clubul uriaş cu care s-a înţeles „Il Luce” 22:30 LIVE VIDEOBenfica – Moreirense e ACUM în AntenaPLAY. FC Porto – Famalicao 2-2 şi Gil Vicente – Sporting 0-4. Rezultatele etapei 22:18 Xabi Alonso, prima reacţie după ce Bayer Leverkusen a cucerit titlul în Bundesliga: „Este ceva sănătos pentru fotbalul german” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Femeia care i-ar fi sucit mințile lui Ion Țiriac și-a dezvăluit secretul frumuseții
Diverse • 9:12
FOTO
Femeia care i-ar fi sucit mințile lui Ion Țiriac și-a dezvăluit secretul frumuseții! Cum se menține în formă românca de 48 de ani
Ion Ţiriac, declaraţie uluitoare despre Simona Halep: "A fost accidentată la cap şi cineva s-a jucat cu ea"
Extra • 13 apr., 22:51
Ion Ţiriac, declaraţie uluitoare despre Simona Halep: „A fost accidentată la cap şi cineva s-a jucat cu ea”
Ion Ţiriac a cedat şi renunţă la proiecte de zeci de milioane de euro din România
Extra • 13 apr., 14:09
Ion Ţiriac a cedat şi renunţă la proiecte de zeci de milioane de euro din România: „Am obosit să mă rog de toată lumea!”
Ion Ţiriac, într-o galerie selectă! Cine sunt ceilalţi miliardari români care apar în topul celor mai bogaţi oameni de pe planetă
Diverse • 10 apr., 14:51
FOTO
Ion Ţiriac, într-o galerie selectă! Cine sunt ceilalţi miliardari români care apar în topul celor mai bogaţi oameni de pe planetă
Sorana Cîrstea l-a descris în două cuvinte pe Alexandru Ion Ţiriac
Diverse • 8 apr., 12:28
FOTO
Sorana Cîrstea l-a descris în două cuvinte pe Alexandru Ion Ţiriac! Mesaj plin de emoţie pentru presupusul iubit