Închide meniul
Foto

Marea iubire a lui Sabin Ilie arată formidabil la 47 de ani: „Suficient de tânără să mai faci câteva greşeli”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 8 august 2023, 15:27

Reclamă

Marea iubire a lui Sabin Ilie arată formidabil la 47 de ani. Leta Ilie a împlinit zilele trecute 47 de ani, dar arată impecabil.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Leta Ilie se află într-o formă fizică de invidiat la 47 de ani. Leta Ilie a petrecut de ziua ei şi a atras toate privirile. Sabin Ilie a fost căsătorit cu Leta Ilie, cu care are doi copii. Cei doi au divorţat în 2005.

Marea iubire a lui Sabin Ilie arată formidabil la 47 de ani

Leta Ilie a postat o imagine superbă pe reţelele de socilizare prin care a vrut să marcheze că se simte tânără şi la vârsta de 47 de ani.

„Împlineşti vârsta perfectă. Eşti suficient de mare pentru a-ţi recunoaşte greşelile, dar suficient de tânăr pentru a mai face câteva„, a scris Leta Ilie pe reţelele de socializare.

Scandalul uriaş în care a fost implicat Sabin Ilie

Unul dintre cele mai mari scandaluri în care a fost implicat a fost cu fosta sa soţie, Leta Ilie. Aceştia s-au iubit nebuneşte, însă au divorţat într-un final. Unul dintre motive ar fi fost şi infidelităţile fostului atacant. Chiar Leta Ilie a vorbit despre un episod controverstat de pe vremea când era căsătorită cu Sabin Ilie.

Reclamă

Nu am avut probleme cu soții sau iubite, doar cu admiratoare care veneau cu tricouri brodate pentru Sabin. Găseam cutiuțe cu medalioane de aur. Eu eram geloasă tare. Le mai alergam. L-am prins o dată la hotel.

Am vrut să îi fac o surpriză plăcută, m-am aranjat, mi-am pus o fustiță scurtă, dar a fost una nereușită pentru el și pentru mine. L-a salvat Adrian atunci. Au făcut schimb de apartamente și Adrian s-a speriat când m-a văzut. Sabin era cu o domnișoară în altă parte. A ieșit Sabin, a ieșit și aia și am dus-o cinci metri de păr până la scări”, spunea Leta Ilie în urmă cu câţiva ani, conform gsp.ro.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:06 Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!” 30
apr.
23:55
VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul
30
apr.
23:50
Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute
30
apr.
23:37
Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena!
30
apr.
23:20
Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva”
30
apr.
23:00
„Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră
30
apr.
22:50
Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos!
30
apr.
22:23
Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii
30
apr.
22:11
Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo
30
apr.
21:35
Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani!
Vezi toate știrile
Citește și