Închide meniul
Foto

Marea iubire a lui Sabin Ilie arată uimitor la 48 de ani: „O femeie frumoasă place ochilor!”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 9 august 2024, 17:08

Reclamă
Marea iubire a lui Sabin Ilie arată uimitor la 48 de ani: „O femeie frumoasă place ochilor!”

Marea iubire a lui Sabin Ilie arată uimitor la 48 de ani

Profimedia

Marea iubire a lui Sabin Ilie arată uimitor la 48 de ani. Leta Ilie a împlinit zilele trecute 48 de ani, însă arată ca o adolescentă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Leta şi Sabin Ilie au trăit o frumoasă poveste de dragoste. Cei doi au împreună doi copii. Leta şi Sabin Ilie au divorţat în 2005, dar au rămas în relaţii decente de dragul copiilor. Ajunsă la 48 de ani, Leta Ilie întoarcea toate privirile şi arată ca o adolescentă. (VEZI IMAGINI DE SENZAŢIE CU MAREA IUBIRE A LUI SABIN ILIE ÎN GALERIA FOTO)

Marea iubire a lui Sabin Ilie arată uimitor la 48 de ani

Leta Ilie este o prezentă activă pe reţelele de socializare, acolo unde postează imagini şi citate incitante. „O femeie frumoasă place ochilor, o femeie bună place inimii. Una este o bijuterie, cealaltă o comoară„, este unul din citatele pe care Leta Ilie le postează pe reţelele de socializare.

Scandalul uriaş în care a fost implicat Sabin Ilie

Unul dintre cele mai mari scandaluri în care a fost implicat a fost cu fosta sa soţie, Leta Ilie. Aceştia s-au iubit nebuneşte, însă au divorţat într-un final. Unul dintre motive ar fi fost şi infidelităţile fostului atacant. Chiar Leta Ilie a vorbit despre un episod controverstat de pe vremea când era căsătorită cu Sabin Ilie.

Nu am avut probleme cu soții sau iubite, doar cu admiratoare care veneau cu tricouri brodate pentru Sabin. Găseam cutiuțe cu medalioane de aur. Eu eram geloasă tare. Le mai alergam. L-am prins o dată la hotel.

Reclamă
Reclamă

Am vrut să îi fac o surpriză plăcută, m-am aranjat, mi-am pus o fustiță scurtă, dar a fost una nereușită pentru el și pentru mine. L-a salvat Adrian atunci. Au făcut schimb de apartamente și Adrian s-a speriat când m-a văzut. Sabin era cu o domnișoară în altă parte. A ieșit Sabin, a ieșit și aia și am dus-o cinci metri de păr până la scări”, spunea Leta Ilie în urmă cu câţiva ani, conform gsp.ro.

Reclamă
Recomandări

Va reuşi Simona Halep să obţină prima victorie, după revenirea pe teren?

Loading ... Loading ...
Citește și:
11:02

FotoGigi Becali a dezvăluit ce discuţie va avea cu jucătorii în avion: „Poate le rămâne în cap!”

10:39

FotoGigi Becali l-a criticat pe Tavi Popescu la plecarea spre Salonic: „Nu e bine ce face!” L-a anunţat că nu va juca cu PAOK

9:50

Decizia radicală luată la doar câteva ore după atacul cu rachete al Iranului asupra Israelului

9:31

Simona Halep – Arina Rodionova LIVE TEXT (13:00), în primul tur de la Hong Kong. Simo revine în circuit după 5 luni

9:01

EXCLUSIVPantelis Kapetanos a anunţat favorita din PAOK – FCSB: „Trebuie să fie foarte atentă în primele 20 de minute”

8:32

VIDEOBernadette Szocs şi Ovidiu Ionescu, eliminaţi în sferturile China Smash 2024

1 VideoLuiza, soţia lui Cătălin Zmărăndescu, interviu rar despre familia sa: „Vrea să fie şef!” Pasiunea neaşteptată a fiicei sale 2 VIDEOLiga Campionilor Asiei | Al Gharafa – Al Ain 4-2 a fost live în AntenaPLAY! Meci de vis pentru Florinel Coman 3 Cosmin Bărcăuan, avertisment teribil pentru FCSB înaintea meciului cu PAOK: „Este infern! Îi ia de pe tunel!” 4 Dennis Man, criticat de italieni, chiar şi după golul marcat în Parma – Cagliari 2-3: „Nu poţi juca 10 minute” 5 Adrian Mititelu a făcut anunţul: cine e antrenorul lui FCU Craiova! De ce s-a prăbuşit echipa din Bănie 6 Suma uriaşă strânsă de David Popovici în doar 24 de ore pentru copiii cu dizabilităţi. „Sunt copleşit!”
Citește și