Închide meniul
Foto

Marele defect al presupusului amant al Anamariei Prodan: „Atunci când cunoşti pe cineva, există riscul ăsta!”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 16 septembrie 2021, 18:13

Marele defect al presupusului amant al Anamariei Prodan: „Atunci când cunoşti pe cineva, există riscul ăsta!”

Anamaria Prodan s-a dezlănţuit

Instagram Anamaria Prodan

Presupusul amant al Anamariei Prodan a vorbit şi despre marele său defect în relaţiile pe care le are. Dan Alexa a dat exemplu relaţia eşuată pe care a avut-o cu fosta sa soţie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Marele defect al lui Dan Alexa, presupusul amant al Anamariei Prodan

Cred că am fost imatur în relație. Atunci când cunoști pe cineva de mult există și riscul ăsta să nu te maturizezi odată cu relația, să apară alte probleme odată cu creșterea în vârstă„, a spus Dan Alexa pentru Antena Stars.

Dan Alexa şi-a lăudat fosta soţie: „Şi-a dedicat viaţa pentru mine”

Eu am avut parte de o soție foarte bună, are și-a dedicat viața pentru mine. O apreciez mereu, am apreciat-o. Avem doi copii care sunt viața mea, două fete, pe care le iubesc enorm. Cred că sunt persoane pe care le iubesc necondiționat. Important este că am o relație foarte bună cu ea acum și până la urmă, viața merge înainte„, a declarat Dan Alexa.

„Chirurgul” a anunţat şi motivul pentru care a divorţat de Izabela. Şi-a asumat „ruptura” şi a transmis că totul a plecat de la faptul că a fost „imatur în relaţie”.

În spațiu public au apărut informații conform cărora Anamaria Prodan și Dan Alexa ar avea o relație. Aceste informații au fost negate cu vehemență de ambele părți. De altfel, Dan Alexa spune că este prieten cu atât cu Anamaria Prodan, cât și cu Laurențiu Reghecampf.

Reclamă

Anamaria Prodan, reacţie categorică în privinţa lui Dan Alexa

Anamaria Prodan a răbufnit pe reţelele de socializare după ce în spaţiul public au apărut informaţii legate de o presupusă relaţie cu Dan Alexa.

Soţia lui Laurenţiu Reghecampf nu a mai suportat aceste acuzaţii pe care le consideră nefondate şi a trecut la ameninţări.

Legat de subiectul cu Alexa, presupusul amant al meu de azi, pe care-l mai aud că îndrăznește să pronunțe așa mitocănie, îl bat cu o singură mână pana nu mai știe cu buletinul în mână cum îl cheamă ! Prea v-am lăsat milogilor să vă faceți de cap„, a atacat Anamaria Prodan pe reţelele de socializare.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:30 „Să vină targa, să mă ia!” Romario, declarație fabuloasă după ce s-a antrenat pentru prima dată în 16 ani! 13:15 „Nu sunt idiot!” Cum poate pica transferul lui Florinel Coman în Qatar. Anunțul făcut de Gigi Becali 12:39 Gigi Becali, anunțul momentului despre situația lui Florinel Coman! Noi detalii despre accidentarea lui „Mbappe” 12:29 „Cu el am avut cea mai proastă relație!” Alexandru Bourceanu, dezvăluiri din perioada în care Costel Gâlcă o antrena pe FCSB! 12:02 Etapă decisivă pentru PAOK şi Răzvan Lucescu, în Superliga din Grecia! PAOK – AEK e live în AntenaPLAY, duminică, de la 19:30 11:56 Vladimir Screciu a fost tratat greșit și poate rata EURO 2024! Caz uluitor la Universitatea Craiova. Dezvăluiri și despre Mitriță 11:46 Nico Hulkenberg pleacă de la Haas la finalul sezonului de Formula 1™. Va ajunge la Sauber, din 2025! Anunțul oficial 11:36 Boris Becker a scăpat de faliment 11:14 Gică Hagi și-a anunțat obiectivul, înainte de FCSB – Farul! Pentru ce luptă „marinarii”, la meciul care poate decide campioana 10:35 „Are un caracter prea frumos!” Mihai Stoica nu crede că Risto Radunovic o va trăda pe FCSB! A exclus un nou „caz Bălgrădean” Vezi toate știrile
Citește și