Închide meniul
Foto

Marele rival al lui David Popovici s-a iubit pe ascuns, timp de un an de zile, cu o vedetă: „Da, din decembrie anul trecut!”

Publicat: 17 decembrie 2023, 19:38

Reclamă

Marele rival al lui David Popovici s-a iubit pe ascuns, timp de un an de zile, cu o vedetă. Este vorba de Kyle Chalmers, cel care se anunţă principalul rival al lui David Popovici în proba de 100 metri liber la Jocurile Olimpice de la Paris.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Kyle Chalmers şi înotătoarea norvegiană Ingeborg Loeyning au o relaţie de un an de zile. Chiar dacă au existat zvonuri cu privire la relaţia intimă, cei doi au evitat să se afişeze împreună. Femeia a fost cea care a dat vestea şi a confirmat relaţia pe care o are cu campionatul mondial la 100 metri liber.

Marele rival al lui David Popovici s-a iubit pe ascuns, timp de un an de zile, cu o vedetă

Da, suntem un cuplu de ceva vreme, de anul trecut din decembrie. Nu am simțit nevoia să ne afișăm relația pe rețelele sociale. Înotul e un sport foarte popular în Australia, iar Kyle m-a avertizat că o să existe presiune, dar deocamdată lucrurile au decurs cu liniște și calm„, a spus Ingeborg Loeyning pentru presa din Norvegia.

În vârstă de 23 de ani, Ingeborg Loeyning este una din speranţele Norvegiei la o medalie olimpică. (VEZI IMAGINI FIERBINŢI CU IUBITA LUI KZLE CHALMERS)

Şi starul australian din nataţie a apărut la o competiţie din japonia cu o cască pe care era inscripţionat numele iubtei sale.

Reclamă

Kyle Chalmers a devenit campion mondial la Fukuoka

Australianul a cucerit medalia de aur în proba de 100 de metri liber de la Campionatele Mondiale de la Fukuoka, după ce a obţinut un timp de 47.15 secunde. David Popovici, campionul mondial al acestei probe la Mondialele din 2022 de la Budapesta, a încheiat finala din Japonia doar pe locul 6, asta după ce a încheiat pe locul 4 în finala de la 200 de metri liber.

„Nimeni nu este invincibil, dar sunt convins că David va reveni. Iubesc să concurez cu cei mai buni, îmi plac luptele de câini. Sunt o fiară competitivă.

Sunt în al 9-lea cer în acest moment, nu m-am simțit niciodată mai bine într-o cursă. A existat multă presiune înainte de finală, dar în bazin m-am simțit extrem de relaxat.

Reclamă 4 / 0/3

A fost o medalie după care alergam cu disperare de mult timp și aș minți dacă aș spune că nu am avut dubii că o pot obține vreodată”, a declarat Kyle Chalmers, potrivit smh.com.au.

Campion olimpic al acestei probe în 2016, la Rio, Kyle Chalmers a obţinut în Japonia prima sa medalie de aur în proba de 100 de metri liber la Campionatele Mondiale. În total, el are 9 medalii la Campionatele Mondiale şi 6 la Jocurile Olimpice.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:34 „E numărul 1 de departe” Marius Șumudică știe cine trebuie să apere poarta României la EURO! Mesaj direct pentru Edi Iordănescu 11:05 Sporting – Portimonense LIVE VIDEO în AntenaPLAY (20:00)! Boavista – Gil Vicente se joacă de la 17:30. Spectacol în Liga Portugal 11:03 „Instanța spune că e primul titlu al FCSB-ului!” Ce a spus Adi Popa despre șansele ca echipa lui Gigi Becali să revină în Ghencea 10:38 Leeds – Southampton LIVE VIDEO în AntenaPLAY (14:30). „Păunii”, la ultima șansă pentru promovarea directă în Premier League 10:33 U Cluj – Dinamo, 20:00, LIVE TEXT. „Câinii”, obligați să câștige pentru a mai spera la salvarea de la retrogradare 10:06 „Aștept să îmi termin contractul” Daniel Oprița vrea să plece de la CSA Steaua! Cu ce echipe negociază 9:56 FotoGabi Tamaș și-a dezvăluit „rețeta pentru mahmureală”. Tactica prin care reușea să se pună rapid pe picioare 9:44 „Ce interes după acest meci?” Mihai Popescu, mesaj despre transferul la FCSB după 1-4 cu Sepsi! S-a prăbușit și a răspuns sincer 9:25 Anghel Iordănescu împlinește 74 de ani. Mesaj plin de emoție primit de la Edi Iordănescu: „Tată și cel mai bun prieten!” 9:17 „Nu mai vorbiți că sunt dinamovist” Mircea Rednic a răbufnit după a primit o întrebare legată de Dinamo! Vezi toate știrile
Citește și