Închide meniul
Foto

Maria, fosta soţie a lui Stelian Carabaş, se iubeşte cu un alt fost fotbalist. Femeia întoarce toate privirile

Valentin Pîrcălabu Publicat: 30 septembrie 2023, 11:04

Reclamă
Maria, fosta soţie a lui Stelian Carabaş, se iubeşte cu un alt fost fotbalist. Femeia întoarce toate privirile

Maria, fosta soţie a lui Stelian Carabaş, se iubeşte cu un alt fost fotbalist

Colaj Instagram - Facebook

Maria Cuşu, fosta soţie a lui Stelian Carabaş, se iubeşte cu Costin Gheorghe, un alt fost fotbalist. Stelian Carabaş este un fost jucător la Steaua şi FC Naţional.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Stelian Carabaş şi Maria Cuşu au fost căsătoriţi ani de zile, dar au decis să se desprtă, deşi au împreună 2 copii. (VEZI IMAGINI INCENDIARE CU FOSTA SOŢIE A LUI STELIAN CARABAŞ)

Maria, fosta soţie a lui Stelian Carabaş, se iubeşte cu un alt fost fotbalist

Maria Cuşu se află într-o relaţia cu fostul fotbalist Costin Gheorghe. De altfel, chiar fostul jucător de la Sportul Studenţesc a vorbit despre relaţia cu Maria Cuşu.

Da, este adevărat. Sunt într-o relație cu Maria (n.r. Cușu). Trăim momentul și ne bucurăm de fiecare clipă. Deja ne-am mutat împreună. Formăm un cuplu de patru, cinci luni. E devreme să vorbesc acum de căsătorie sau alte planuri. Suntem fericiți și ne înțelegem perfect. Ema (n.r. fetița din prima căsătorie a lui Costin Gheorghe) chiar a fost la noi, totul a fost perfect”, spunea în urmă cu cîteva luni Costin Gheorghe pentru cancan.ro.

În această vară, Costin Gheorghe a făcut pasul cel mare şi a cerut-o de soţie pe Maria Cuşu. „Sunt mai fericit și împlinit ca oricând! Mi-a dăruit Dumnezeu ce am așteptat toata viața și sunt recunoscător pentru tot ceea ce simt și trăiesc”, spunea Costin Gheorghe imediat după ce a cerut-o de soţie pe iubita sa pentru viva.ro.

Reclamă

De altfel, acesta a postat şi pe Instagram un mesaj emoţionant care însoţeşte imaginea când o cere de soţie pe Maria. „Pentru totdeauna! I love you my wife!”, a mai transmis Costin Gheorghe.

În cariera sa, Stelian Carabaş a jucat la Farul, FC Naţional şi Steaua. De asemenea, Carabaş a evoluat şi în străinătate la Ankaragucu, AEL Limassol, Skoda Xanthi şi Anorthosis Famagusta. S-a retras din fotbal în 2007, de la Anorthosis Famagusta.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:53 Motivul pentru care Mihai Rotaru nu l-a felicitat pe Gigi Becali pentru câştigarea titlului! Patronul oltenilor a spus totul! 18:36 Vestea momentului despre Dennis Man! Răsturnare de situaţie anunţată de antrenorul Parmei 18:15 Daniel Pancu, fotografie de colecţie cu Gică Hagi: „În vizită de lucru la Rege” 17:56 Dan Petrescu, prima reacţie după ce a revenit la CFR Cluj! Singurul obiectiv pe care i l-a trasat de Neluţu Varga: „E clar!” 17:34 Simona Halep a primit wild card la Trophee Clarins! Românca aşteaptă să fie pe tabloul principal şi la Roland Garros 2024 17:32 FCSB revine în Ghencea! Anunţul de ultimă oră legat de echipa lui Gigi Becali: „E semnat contractul” 17:19 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 30 aprilie 2024 17:02 EXCLUSIVValeriu Iftime anunţă că se îmbată dacă FC Botoşani se salvează de la retrogradare: „Nu am crezut niciodată că putem să scăpăm”! 16:33 România – Japonia, în optimile Billie Jean King Cup! Test dificil pentru tricolore. Cum arată tabloul turneului final din Sevilla 16:28 Rapid „forţează” aducerea lui Mircea Lucescu: „Şucu îl dorește și insistă” Vezi toate știrile
Citește și