Închide meniul
Foto

Marius Constantin, protagonist în ultimul clip al iubitei cu 15 ani mai tânără! Miruna Lazea, apariţie răvăşitoare

Antena Sport Publicat: 19 iulie 2023, 18:33

Reclamă
Marius Constantin, protagonist în ultimul clip al iubitei cu 15 ani mai tânără! Miruna Lazea, apariţie răvăşitoare

Marius Constantin, protagonist în ultimul clip al iubitei cu 15 ani mai tânără

Miruna Lazea şi Marius Constantin/ TikTok Miruna Lazea

Marius Constantin este protagonist în ultimul clip al iubitei cu 15 ani mai tânără. Miruna Lazea, cea supranumită „Perla Banatului” a postat un videoclip în care este surprinsă, la filmări, alături de partenerul ei, fostul fundaş de la Rapid.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Marius Constantin, în vârstă de 38 de ani, şi Miruna Lazea, în vârstă de 23 de ani, nu se mai feresc să se afişeze, după ce şi-au confirmat relaţia, în urmă cu câteva luni.

Marius Constantin, protagonist în ultimul clip al iubitei cu 15 ani mai tânără

Miruna Lazea este o cântăreaţă cunoscută de muzică de petrecere, şi în curând va lansa o nouă piesă. De la filmările pentru noul clip, frumoasa brunetă a postat un scurt filmuleţ şi alături de iubitul ei, Marius Constantin.

Acest lucru dă de înţeles că fundaşul, liber de contract în această perioadă, va apărea în clipul muzical al Mirunei Lazea.

Iubita lui Marius Constantin a notat şi un scurt mesaj, alături de filmuleţul postat: „În curând, cea mai nouă piesă a mea, alături de cel mai drag!”, a transmis Miruna Lazea, pe contul oficial de TikTok.

Reclamă
@miruna_lazeaIn curand, cea mai noua piesa a mea, alaturi de cel mai drag!🤍🤍🤍 ♬ sunet original – MirunaLazea

Miruna Lazea este supranumită „Perla Banatului” şi este de o frumuseţe ieşită din comun. Frumoasa brunetă cântă la nunţile românilor şi este una dintre cele mai apreciate cântăreţe pe aceasă nişă.

Reclamă 4 / 0/3

Iubita lui Marius Constantin este foarte cunoscută şi în mediul online. Pe TikTok, platformă pe care este extrem de activă, este urmărită de peste 800.000 de oameni, având peste 20 de milioane de like-uri la videoclipurile postate.

Marius Constantin a divorţat de Kinga, femeia care era cu 10 ani mai mare decât el. Ulterior, acesta şi-a găsit liniştea sentimentală în braţele Mirunei Lazea.

Marius Constantin a venit şi la centenarul Rapidului, alături de Miruna Lazea

Marius Constantin nu putea lipsi de la sărbătoarea de centenar a Rapidului. Fundașul a evoluat în Giulești timp de șase sezoane, mai exact între 2004 și 2010.

Fundașul de 38 de ani a venit însoțit în Giulești de frumoasa sa iubită, Miruna Lazea, în vârstă de 23 de ani.

Tânăra a atras toate privirile lângă partenerul ei cu 15 ani mai în vârstă decât ea. Aceasta a purtat o ținută formată dintr-un compleu de piele, care îi scotea în evidență talia de invidiat.

Cei doi, Miruna Lazea și Marius Constantin, formează un cuplu de la începutul anului, și nu se mai feresc să se afișeze împreună. Aceștia au postat și o fotografie de la evenimentul spectaculos desfășurat în Giulești, în timp ce femeia a imortalizat multe dintre momente pe TikTok.

La fotografia postată din Giulești, Miruna Lazea a scris și un mesaj: „Aveam nevoie de cineva care să mă apere”, a notat frumoasa interpretă de muzică de petrecere, pe contul oficial de Instagram.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:18 Românii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Trei români joacă vineri, LIVE în AntenaPLAY 22:15 „Nu l-am sunat pe Gigi Becali că nu am fost în halul ăla de beat!” Tamaş, dezvăluiri colosale: „Aoleu, iar s-a îmbătat Găbiță!” 21:58 LIVE TEXTAS Roma – Bayer Leverkusen şi Marseille – Atalanta se joacă ACUM. Au înceăut semifinalele Europa League şi Conference League 21:50 România s-a calificat în finală la Campionatul European de gimnastică de la Rimini. Alte trei finale pe aparate pentru tricolore 21:40 Claudiu Keşeru, categoric după ce FCSB a cucerit titlul: „E momentul să plece”. Ce şanse le dă roş-albaştrilor în Europa 20:53 Prima reacţie a lui Marius Şumudică, după întâlnirea de taină cu Dan Şucu: „Nu se gândește decât la binele Rapidului!” 20:52 Victor Piţurcă, şocat de „perla” Universităţii Craiova: „După 10 minute era sufocat. Patronul ar trebui să îşi pună întrebarea” 20:20 Programul complet al Marelui Premiu de la Miami (3-5 mai, AntenaPLAY)! Calificările şi cursele sunt şi pe Antena 3 CNN 20:18 Marius Lăcătuş a dat verdictul, după titlul câştigat de FCSB! „Fiara” ştie unde s-a făcut diferenţa 20:16 VideoTeodora, fiica lui Mihai Stoica, dezvăluiri emoţionante despre tatăl său şi FCSB: „E ca o altă familie pentru mine!” EXCLUSIV Vezi toate știrile
Citește și