Închide meniul
Foto

Marius Niculae se pregăteşte de nuntă. Şi-a cerut în căsătorie iubita la un an după ce a cunoscut-o!

Reclamă

Publicat: 11 iulie 2021, 17:00

Marius Niculae se pregăteşte de nuntă. Şi-a cerut în căsătorie iubita la un an după ce a cunoscut-o!

Marius Niculae se pregăteşte de nuntă

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Potrivit viva.ro, „Săgeată” este de un an într-o relaţie cu Andreea Constantin. Bruneta din Piteşti l-a convins pe fostul fotbalist să îşi dorească să revină în faţa altarului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Marius Niculae se pregăteşte de nuntă

Niculae a împlinit 40 de ani în luna mai. S-a afişat prima dată împreună cu Andreea în luna septembrie a anului trecut, iar cei doi îndrăgostiţi sunt deja hotărâţi să îşi întemeieze o familie.

Marius Niculae a trecut peste problemele cu care s-a confruntat în 2014, când a traversat o perioadă extrem de tumultoasă pe plan personal. Atunci a aflat că soţia lui, cu care a fost căsătorit timp de 14 ani, îl înşela cu cel mai bun prieten al său. A fost un şoc pentru cel care a jucat alături de Cristiano Ronaldo la Sporting.

Niculae a decis să divorţeze şi a câştigat custodia fiicei lui, Raisa Maria, care avea atunci patru ani. Şi-a împărţit atunci şi averea care depăşea trei milioane de euro.

Fostul internaţional a mai fost într-o relaţie şi cu Oana Marica, dar nu a avut noroc. Şi-a găsit liniştea în braţele Andreei şi acum îşi face planuri de nuntă. La marele eveniment i-ar putea găti chiar bunul său prieten Cătălin Scărlătescu.

Reclamă
View this post on Instagram


A post shared by Niculae Marius Constantin (@marius.niculae.official)

Cum s-a ales Marius Niculae cu porecla de ”Săgeată”

Marius Niculae a fost invitat la AS.ro LIVE și a dezvăluit cum s-a ales cu porecla de ”Săgeată”. Viorel Hizo a fost cel care i-a zis așa, după un meci amical disputat în Italia. Fostul atacant a trecut atunci printre doi jucători, reușind să-i doboare la pământ.

Reclamă 4 / 0/3

Viorel Hizo mi-a zis ”săgeată”, la un meci. Eram în Italia, jucam un amical cu Fiorentina, iar la un duel, mă doboară doi. A început nea Viorel să strige de pe margine: copileee… și câteva cuvinte pe care nu le pot reproduce.

La faza următoare, am intrat printre cei doi și au căzut, unul în stânga, unul în dreapta. De atunci mi-a zis așa: ”Săgeată” Niculae”, a povestit Marius Niculae la AS.ro LIVE.

Recomandări
  • Marius Niculae are 44 de selecţii la echipa naţională
  • Este într-o relaţie cu Andreea Constantin

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:18 LIVE SCOREPAOK – Club Brugge 0-0. Răzvan Lucescu luptă ACUM pentru semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în cupele europene 21:55 „Mulți patroni încearcă să îl imite” Ovidiu Burcă, laude la scenă deschisă pentru Gigi Becali! A spus și de ce are succes FCSB 21:43 Otelul – Corvinul este finala Cupei României! Gălăţenii s-au calificat după un autogol marcat de Chipciu în minutul 90 21:25 „Cu Gigi Becali sau cu Adrian Mititelu e mai greu de lucrat?” Nicolae Dică a răspuns fără să stea pe gânduri 20:52 Echipa națională de handbal feminin și-a aflat grupa de la EURO 2024! Meciuri dificile pentru „tricolorele” lui Florentin Pera 20:35 Programul complet al Marelui Premiu al Chinei. Calificările pentru sprint sunt Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY (vineri, ora 10:30) 20:35 „Antrenor nou! Mulți jucători pleacă!” Daniel Pancu, anunț despre revoluția de la Rapid! A vorbit despre planul lui Dan Șucu 20:33 FotoAnamaria Prodan a dat noi detalii despre împăcarea cu Gigi Becali: „Nu e vorba de năşit!” 20:17 FIA World Endurance Championship 2024 – cursa de 6 ore de la Imola e exclusiv în AntenaPLAY (19-21 aprilie). Programul complet 19:56 „Marius Șumudică la Rapid?” Cristi Săpunaru a dat răspunsul pe loc! Ce cred jucătorii despre cel mai mare vis al lui „Șumi” Vezi toate știrile
Citește și