Închide meniul
Foto

Mesaj de ultimă oră al lui Laurenţiu Reghecampf! Anamaria Prodan, departe de antrenor: „Mi-aş dori enorm de mult”

Reclamă

Gabriel Zamfirescu Publicat: 17 septembrie 2021, 18:47

Mesaj de ultimă oră al lui Laurenţiu Reghecampf! Anamaria Prodan, departe de antrenor: „Mi-aş dori enorm de mult”

Anamaria Prodan aşteaptă să divorţeze de Laurenţiu Reghecampf

Colaj Instagram / Hepta

Pentru Laurenţiu Reghecampf urmează zile extrem de importante. Chiar dacă duminică antrenorul va împlini 45 de ani, Reghe nu are timp nici de petreceri, nici de familie. Anamaria Prodan va fi departe de soţul ei. Reghecampfare în faţă o dublă crucială pentru echipa sa. Universitatea Craiova joacă luni în Liga I contra celor de la CFR, apoi se va duela cu aceeaşi echipă şi în 16-imile Cupei României.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mesaj de ultimă oră pentru Anamaria Prodan

Laurenţiu Reghecampf nici nu se gândeşte să-şi petreacă timpul alături de familie la împlinirea vârstei de 45 de ani. Se gândeşte doar la meciurile cu CFR Cluj din campionat şi Cupa României. Doar 3 puncte cu campioana l-ar face fericit pe Reghe de ziua lui. Nici acum nu uită egalul cu Sepsi de etapa trecută. „Faptul că s-a ratat foarte mult, faptul că am ratat şi un 11 metri mă pune pe gânduri, dar se întîmplă.

Dacă îmi vine în minte faza lui Koljic, ratarea pe care a avut-o, n-o să se mai întâmple. Mi-şs dori enorm de mult ca echipa să reuşească un rezultat pozitiv, mai ales că urmează şi ziua mea. Eu mă concentrez şi mă gândesc la meci. O să fie un meci de luptă, un meci cu multe orgolii şi trebuie să găsim cei mai buni jucători pentru acest meci”, a spus Laurenţiu Reghecampf.

Laurenţiu Reghecampf se teme de CFR Cluj

Laurenţiu Reghecampf se teme de CFR Cluj, dar vrea victoria în campionat şi calificarea mai departe în Cupa României. „Sperăm să ne meargă bine şi la Cluj şi să reuşim să câştigăm şi acasă. Este greu de pregătit un meci împotriva echipei campioane şi împotriva unei echipe ca CFR, cu jucători foarte valoroşi şi foarte experimentaţi”, a încheiat tehnicianul oltenilor pentru site-ul oficial al clubului.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
0:10
Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out
23:58 FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off 23:55 Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!” 23:35 FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul 23:22 Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord” 23:05 „S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB 22:53 UPDATESorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! Urmează un duel „stelar” cu Iga Swiatek 22:47 FotoOlimpiu Moruțan s-a fotografiat cu tortul pe patul de spital și a oferit prima reacție, după ce a fost operat de ziua lui! 22:41 Sorana Cîrstea, după ce s-a calificat în turul 3 la Madrid: „Nu ştiam cum joacă”! Ce a spus „Sori” despre noul ei antrenor 22:29 „Nu poate să mă sperie nimic!” Mihai Stoica și-a făcut calculele pentru câștigarea titlului! De ce rezultate are nevoie FCSB Vezi toate știrile
Citește și