Închide meniul

Mesaj sfâşietor! O tânără de 25 de ani vrea să afle adevărul. "E dreptul meu sfânt. Vreau să ştiu dacă Maradona e tatăl meu!"

Mihai Ispas Publicat: 15 decembrie 2020, 13:52 / Actualizat: 11 mai 2021, 18:30

Mesaj sfâşietor! O tânără de 25 de ani vrea să afle adevărul. "E dreptul meu sfânt. Vreau să ştiu dacă Maradona e tatăl meu!"

Instagram Magali Gil

Magali Gil, presupusa fiică a lui Diego Maradona

  • Diego Maradona a încetat din viaţă la 60 de ani
  • Starul argentinian a avut cinci copii legitimi

Magali Gil, o tânără de origine italiană, are o poveste de viaţă sfăşietoare. A fost abandodată de mamă după naştere. Cele două s-au reîntâlnit când tânăra a împlinit 18 ani. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Magali Gil vrea să afle dacă este cu adevărat fiica lui Diego Maradona

"Mai întâi vreau să clarific că scopul meu a fost întotdeauna unul singur, să aflu dacă Maradona este tatăl meu. Este dreptul meu sfânt. În al doilea rând, cauza pe care am început-o cu ceva timp în urmă nu s-a oprit niciodată și nu se va opri până când nu voi descoperi adevărul. În încheiere, cer respect", a spus Magali Gil, într-un mesaj postat pe Instagram, citat de Gazzetta dello Sport.

Magali Gil încearcă de doi ani să obţină un test ADN prin care să demonstreze că este fiica lui Maradona. Acum, are un motiv în plus. Urmaşii lui Maradona se luptă şi pentru moştenirea acestuia.

Reclamă

Diego Maradona, cinci copii legitmi

În momentul în care a încetat din viaţă, Diego Maradona avea cinci copii legitimi. Din mariajul cu Claudia Villafane au apărut Dalma, în 1987, şi Giannina, trei ani mai târziu.

Cel mai mare copil al lui Maradona, Diego Junior, s-a născut în Italia din relaţia cu Cristiana Sinagra. El a fost recunoscut abia în 2007 de fostul mare fotbalist. Jana s-a născut în 1995 din relaţia cu Valeria Sabalain şi a fost recunoscută oficial în 2008. Iar mezinul Diego Fernando s-a născut în 2013, din relaţia cu Verona Ojeda.

Reclamă

Alţi şase copii aveau demarate procedurile legale pentru a obţine recunoaşterea paternităţii, printre care şi Magali Gil.

Comorile ascunse ale lui Diego Maradona

Maradona a lăsat în conturi aproximativ 100.000 de dolari, potrivit surselor citate în presa internaţională. Dacă sunt luate în calcul şi proprietăţile şi bunurile deţinute de fostul mare fotbalist, averea acestuia ar ajunge la cel puţin 65 de milioane de dolari!

La scurt timp după moartea lui Maradona, într-un mic depozit din orașul Beccar, în Argentina, a fost descoperită "comoara ascunsă" a lui El Pibe d'Oro. Obiectele au călătorit de la Dubai la Buenos Aires după ce Maradona a plecat de la FC Fujairah. 

Reclamă 4 / 0/3

Conform avocatului său, Matias Morla, citat de infobae.com, depozitul conține în jur de 200 de lucruri. În afară de mașini, toate obiectele au fost transportate în Argentina deoarece îi erau foarte dragi lui Diego.

Printre acestea, se numără tricouri semnate de la foști și actuali mari jucători, o scrisoare de la Fidel Castro, mingi de la Napoli, Boca Juniors și Barcelona.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:41 Istvan Kovacs va arbitra Universitatea Craiova – Rapid 14:42 Bernadette Szocs – Chen Meng e LIVE STREAM în AntenaPLAY (sâmbătă, 05:45). Duel pentru semifinale, la WTT Champions Incheon 2024 14:40 UPDATEGică Hagi, ofertă uriaşă din Emiratele Arabe Unite! Anunţul făcut de impresar: „A plecat, azi e în Dubai”. Reacţia lui Hagi 14:24 LPF a schimbat regulamentul, iar Dinamo – Petrolul se poate juca cu fani în tribună! Anunţul oficial 13:58 Ioan Ovidiu Sabău, despre revenirea lui Chipciu la echipa naţională: „Va fi luat în calcul cu condiţia asta!” 12:58 Raul Rusescu a anunţat care e atacantul pe care l-ar lua „cu ochii închişi” la FCSB. Sfat pentru Gigi Becali 12:53 Sepsi – CFR Cluj LIVE TEXT, ora 20:30. Echipa lui Mutu nu mai are voie să facă paşi greşiţi în lupta la titlu 12:34 Flavio Briatore a fost externat după ce a fost operat cu succes: „Mi-au găsit o tumoare benignă la inimă” 12:13 Cristi Balaj, anunţ despre jucătorul pe care CFR Cluj îl poate vinde în Premier League: „Va ajunge la un club important!” 12:04 Antrenorul celor de la Leicester a fost dat afară după ce a avut o aventură cu o jucătoare Vezi toate știrile
Pe același subiect
Gică Hagi susţine că a fost un jucător mai bun decât Maradona
Fotbal • 14 dec., 18:43
Gică Hagi s-a comparat cu Diego Maradona: „Mi se spunea Maradona din Carpaţi, dar am fost mai bun ca el”
Isra Cano a marcat golul finalului de an, în stilul lui Maradona
Fotbal extern • 7 dec., 11:47
A marcat golul finalului de an, în stilul lui Maradona! Putea produce marea surpriză din Cupa Spaniei
Moştenitorii lui Maradona au câştigat, în instantă, dreptul de a folosi numele fostului fotbalist
Extra • 8 nov., 9:23
Moştenitorii lui Maradona au câştigat, în instantă, dreptul de a folosi numele fostului fotbalist
Întrebat pe cine alege dintre Diego Maradona şi Lionel Messi, Papa Francisc a dat un răspuns la care nu se aştepta nimeni!
Fotbal • 3 nov., 15:03
Întrebat pe cine alege dintre Diego Maradona şi Lionel Messi, Papa Francisc a dat un răspuns la care nu se aştepta nimeni!
Lionel Messi nu l-a uitat pe Diego Maradona
Fotbal extern • 31 oct., 0:15
Lionel Messi nu l-a uitat pe Diego Maradona, după ce a câştigat Balonul de Aur! „El Pibe d’Oro” ar fi împlinit 63 de ani