Închide meniul

Mesajul trimis, printre lacrimi, de Ruth Sanz lui Iker Casillas: "Fii bărbat!"

Reclamă

Antena Sport Publicat: 8 aprilie 2021, 10:55

Mesajul trimis, printre lacrimi, de Ruth Sanz lui Iker Casillas: "Fii bărbat!"

Instagram

Ruth Sanz îl acuză pe Iker Casillas

"Îi transmit să se schimbe, să respecte femeile şi să le preţuiască. Nimeni nu merită asta, să fie ţinută ascunsă. Fii loial şi fii bărbat!", a fost mesajul lui Ruth Sanz. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ruth Sanz, presupusa amantă a lui Iker Casillas

Ruth Sanz a dezvăluit că a avut o aventură ascunsă cu legenda lui Real Madrid, în perioada 2002-2008. Atunci, San Iker era implicat într-o relaţie oficială cu Laura.

"M-am îndrăgostit ca o proastă de el. Aveam 25 de ani şi el era Dumnezeu pentru mine şi încă este Dumnezeu. Îl admir enorm, e dragostea vieţii mele. M-a minţit foarte mult, m-am simţit folosită.

Şi tatăl meu îl admira mult. El chiar m-a întrebat dacă Iker într-adevăr mă iubeşte. I-am spus că da, dar nu putem să ne afişăm în public", a mai spus Ruth Sanz.

Averea lui Iker Casillas este estimată la peste 350 de milioane de euro. Fostul portar de la Real Madrid şi Porto a investit în imobiliare de lux şi are 4 companii în valoare de 25 de milioane de euro. El are mai multe proprietăţi, spaţii comerciale, dar şi mai multe case în Madrid.

Reclamă

Relaţia dintre Iker Casillas şi fosta jurnalistă, Sara Carbonero, a început cu un sărut în direct, în timpul unei transmisiuni tv de la Cupa Mondială din 2010, după ce Spania a cucerit trofeul. Cei doi au fost împreună 11 ani. Ei s-au căsătorit în 2016 şi au împreună doi copii. Ei au trecut împreună şi prin multe momente dificile.

În 2019, Iker a suferit un infarct, pe vremea când evolua pentru FC Porto. Sara a fost alături de el pe toată perioada recuperării. Din nefericire, la puţin timp după ce legenda lui Real Madrid şi-a revenit complet, frumoasa soţie a aflat că are un cancer ovarian, trecând rapid printr-o operaţie. La rândul lui, Casillas a ajutat-o să treacă mai uşor peste momentele dificile.

Din păcate, boala tinerei jurnaliste a recidivat la începutul acestui an. Pe 3 februarie şi-a sărbătorit, în familie, ziua de naştere. La nicio săptămână distanţă, a fost internată la Spitalul Universitar din Navarra şi a fost operată. 

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Iker Casillas se află în centrul unui scandal.
  • Casillas ar fi avut o amantă în perioada 2002-2008

A procedat bine Istvan Kovacs când l-a eliminat pe Araujo, în Barcelona - PSG?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:51 VIDEOBernadette Szocs – Manyu Wang 1-4 a fost în AntenaPLAY, în optimile Cupei Mondiale de tenis de masă Macao 2024 13:33 EXCLUSIV AS.ro LIVEExpertul din fotbal care crede că Adrian Mutu a fost „lucrat” de jucătorii lui CFR Cluj: „Nu au vrut să joace” 12:52 Dennis Man şi-a decis viitorul! Unde va evolua românul din sezonul viitor 12:18 EXCLUSIV AS.ro LIVE„Gigi Becali nu e un mare antrenor” Motivul pentru care patronul FCSB-ului se va încununa campion în acest sezon! 12:00 Tabloul principal al Campionatului Mondial de Snooker! Neil Robertson va lipsi de la Crucible pentru prima oară în 20 de ani! 11:42 Fernando Alonso a dezvăluit ce l-a convins să rămână la Aston Martin: „Probabil e ultimul meu contract” 11:15 AS.ro LIVE | Dan Chilom a fost invitatul lui Dan Pavel. A jucat în Finlanda și are o școală de fotbal! 11:01 Ioan Andone a dat verdictul! Pe cine vede campioană sezonul următor: „A demonstrat” 10:51 Fanii lui Manchester City au găsit singurul vinovat pentru eliminarea din Champions League: „Prostul săptămânii” 10:22 Cristiano Ronaldo a câştigat procesul cu Juventus! Suma uriaşă pe care trebuie să o plătească „Bătrâna Doamnă” Vezi toate știrile
Citește și