Închide meniul
Foto

Anamaria Prodan a lansat un nou atac dur la adresa lui Laurențiu Reghecampf. Ce mesaj tulburător ar fi transmis fiul celor doi, după scandalul de divorț

Reclamă

Antena Sport Publicat: 19 ianuarie 2022, 14:31 / Actualizat: 30 martie 2023, 21:27

Anamaria Prodan a lansat un nou atac dur la adresa lui Laurențiu Reghecampf. Ce mesaj tulburător ar fi transmis fiul celor doi, după scandalul de divorț

Anamaria Prodan, aroganţă la adresa lui Laurenţiu Reghecampf

Colaj Instagram

Anamaria Prodan a lansat un nou atac dur la adresa lui Laurențiu Reghecampf, pe care îl acuză că refuză să îl vadă pe băiatul cel mic, Bebeto. ”Tata a murit pentru noi”, ar fi mesajul pe care copilul celor doi l-a avut pentru antrenorul Craiovei, din spusele lui Prodan.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Anamaria Prodan a lansat un nou atac dur la adresa lui Laurențiu Reghecampf

”Ce suflet cumplit trebuie să ai când îți plânge zilnic băiatul și refuză să meargă la școală de rușine! Ce inima trebuie să ai să îi refuzi băiețelului tău să te vadă măcar o secundă că îți aduce covid… și să minți orașul că nu te lasă soția și îți este frică că te bate.

De azi, noi familia considerăm cum a declarat băiețelul meu mic „tata a murit pentru noi”, acesta este umilința şi lecția de viață pe care soția şi copiii i-au predat o lui Reghecampf”, a spus Anamaria Prodan, într-un interviu acordat în exclusivitate pentru spynews.ro.

Cu ce se ocupă Corina Caciuc, amanta lui Laurențiu Reghecampf

Corina Caciuc, amanta lui Laurenţiu Reghecampf, a dezvăluit cu ce se ocupă de fapt. Asta după ce a fost acuzată de Anamaria Prodan că l-a convins pe Reghe să ia din banii familiei sale pentru a o întreţine.

Corina susţine că nu are nevoie de ajutor financiar, ea având o afacere care merge şi în perioadă de pandemie, dar şi de când este însărcinată cu copilul pe care îl va avea împreună cu antrenorul Universităţii Craiova.

Reclamă

„Am o afacere care s-a dezvoltat mult în ultimii ani. Este o companie ce se ocupă cu relații comerciale între China și România”, a spus Caciuc, citată de fanatik.ro. Pe de altă parte, Corina ar mai deţine şi un salon de înfrumuseţare.

Porecla pe care Anamaria Prodan i-a pus-o amantei lui Laurențiu Reghecampf

Anamaria Prodan se amuză pe seama amantei lui Laurențiu Reghecampf, căreia i-a găsit și o poreclă, pe care a folosit-o când s-a referit la ea, în podcastul lui Codin Maticiuc.

Astfel, de câte ori a vorbit despre Corina Caciuc, Anamaria Prodan i-a spus ”doamna Cambridge”, făcând aluzie la faptul că amanta lui Reghe ar fi urmat un master la Cambridge, una din cele mai bune universități din lume, fondată încă din 1209. Informația apăruse recent în spațiul public.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:53 Xavi a dezvăluit de ce a ales să rămână la Barcelona: „Acest proiect trebuie să continue” 15:26 EXCLUSIVAdrian Mihalcea, euforic după ce a promovat cu Unirea Slobozia: „Vom rămâne în istorie!” Ce a spus despre prime 15:05 „La mulţi ani, magicianule!” Postare emoţionantă de ziua lui Olimpiu Moruţan. Ce i-a urat Ankaragucu internaţionalului român 14:15 „Hai, mă, Gicane, chiar așa?” Dialog spumos între Gică Hagi și Ciprian Marica! „Pariul” făcut de „Rege” 14:08 0-57, una dintre cele mai severe înfrângeri din istoria hocheiului. România, pe lista meciurilor cu diferenţe uriaşe de scor 14:03 UTA – Oţelul LIVE SCORE (16:45). Duel de foc pentru primul loc între Mircea Rednic şi Dorinel Munteanu 13:37 Jucătorul propus la Rapid, de la FCSB! Mesajul clar al lui Dumitru Dragomir: „Să-l ia!” 13:22 Iuliana Demetrescu, o nouă delegare de lux! Arbitra jignită de Gigi Becali va arbitra o semifinală de Liga Campionilor 12:44 Ce cotă a ajuns să aibă Simona Halep la câştigarea Roland Garros 2024. Simo a jucat un singur meci de la revenire 12:41 Echipa care îl regretă pe Ianis Hagi! Fiul „Regelui”, lăudat deși nu joacă la Alaves: „Este protagonist! Viitorul încă se scrie!” Vezi toate știrile
Citește și