Închide meniul
Foto

„Mi-e teamă că ar putea veni din nou!” Emma Răducanu, îngrozită de bărbatul care a hărţuit-o. A apărut prima imagine cu acesta

Gabriel Zamfirescu Publicat: 30 ianuarie 2022, 11:48

Sentinţa pentru bărbatul care a Hărţuit-o pe Emma Răducanu

Sentinţa pentru bărbatul care a Hărţuit-o pe Emma Răducanu

Profimediaimages

  • Emma Răducanu, îngrozită de bărbatul care a hărţuit-o
  • A apărut prima imagine cu acesta

Emma Răducanu trăieşte un adevărat coşmar. Campioana de la US Open 2021 a fost hărţuită mai mult timp de către un bărbat de 35 de ani, ia jucătoarea de origine română este decisă să ia măsuri radicale.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Emma Răducanu, îngrozită de bărbatul care a hărţuit-o

„După ce s-au întâmplat toate acestea sunt speriată. Sunt îngrozită când ies afară, mai ales dacă sunt singură. Simt că mi-a fost luată libertatea. Mă uit în mod constant în spate. Mi-e teamă că s-ar putea repeta. Nu mă simt în siguranță în casa mea, deși acolo ar trebui să mă simt protejată. Sunt îngrijorată din cauza stresului provocat de hărțuitor. Vreau să mă mut într-o nouă casă, mai sigură. Mi-e teamă că ar putea veni din nou, având în vedere că știe unde stau”, a spus Emma Răducanu, potrivit dailymail.co.uk.

Între timp, s-a aflat şi identitatea bărbatului, dar a devenit publică şi prima imagine cu acesta. Amrit Magar, a fost găsit vinovat de către Tribunalul din Bromley. Hărţuitorul a lucrat la firma de curierat Amazon și a fost condamnat pentru că a vizitat în mod repetat, fără permisiune, casa familiei Răducanu din sudul Londrei. Emma Răducanu a depus deja mărturie împotriva acestuia, iar făptaşul va afla luna viitoare ce pedeapsă are de executat după ce a hărțuit-o pe campioana de la US Open 2021.

Reclamă

Vizite repetate la casa sportivei

Acesta a venit la Londra pentru prima dată pe 23 noiembrie și s-a interesat de adresa Emmei! A luat un buchet de flori și a fost întâmpinat de părinții Emmei, cărora le-a spus că face o livrare pentru jucătoare! În buchetul de flori, Magar a lăsat un bilet cu un mesaj. „Nimic de spus, dar tu meriți să fii iubită”, scria pe acel bilet. Bărbatul a fost surprins și de camerele de supraveghere.

Citește și:

Acesta nu s-a oprit însă aici. Peste o săptămână, s-a întors la casa în care locuiesc Emma Răducanu și părinții ei și a lăsat o hartă, pe care a îngroșat ruta de 37 de kilometri pe care a parcurs-o pentru a ajunge la domiciliul jucătoarei. „Am mers pe jos 37 de kilometri pentru tine!”, a spus acesta care a continuat hărţuirea. A treia oară a împodobit un pom din curtea familiei Răducanu cu decorațiuni de Crăciun și a furat un pantof sport de la tatăl sportivei.

Reclamă

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
13:25 Italienii dau de pământ cu George Puşcaş după ultimele evoluţii ale atacantului lui Bari: „Până acum a fost dezamăgitor” 13:24 Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj! Poate prinde transferul carierei în Premier League sau Serie A 12:09 Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol” 11:53 Programul românilor la Cupa Mondială de haltere. Competiţia e în AntenaPLAY, în perioada 31 martie – 11 aprilie 11:20 VIDEO„E un imbecil!” Cea mai dură reacție despre Fernando Alonso, după incidentul cu George Russell din Australia 11:15 Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024” 11:05 Ucrainenii au tras concluziile, înaintea duelului cu România de la EURO 2024! Mesajul categoric transmis: „Nu au mari vedete!” 10:10 „Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu 10:00 Tudor Giurgiu, invitatul lui Dan Pavel la AS.ro LIVE. Povești de senzație din lumea filmului 9:54 Proprietarul Formulei 1, gata de o afacere uriașă! Vrea să cumpere MotoGP cu patru miliarde de euro Vezi toate știrile
Pe același subiect
Emma Răducanu, victorie categorică în primul tur de la Indian Wells
WTA • 8 mart., 9:41
Emma Răducanu, victorie categorică în primul tur de la Indian Wells! Venus Williams, eliminată
Emma Răducanu, în turul doi la Australian Open
Australian Open • 16 ian., 14:54
Emma Răducanu, în turul doi la Australian Open! Se va duela cu tenismena chineză care a eliminat-o pe Sorana Cîrstea
Emma Răducanu, pe tabloul principal de la Australian Open 2024
Tenis • 3 ian., 10:26
Emma Răducanu, pe tabloul principal de la Australian Open 2024
Emma Răducanu a eliminat-o pe Gabriela Ruse de la Auckland
WTA • 2 ian., 13:08
Emma Răducanu a eliminat-o pe Gabriela Ruse de la Auckland! Prima victorie după opt luni pentru jucătoarea cu origini româneşti
Emma Răducanu, explicaţii uluitoare când a fost întrebată de ce a avut 5 antrenori în 2 ani
WTA • 20 oct., 14:37
Emma Răducanu, explicaţii uluitoare când a fost întrebată de ce a avut 5 antrenori în 2 ani: „Eu asta fac!”