Închide meniul
Foto

„Micul Hercule” a ajuns de nerecunoscut. Cum arată acum copilul care a uimit România când avea 2 ani

Publicat: 17 martie 2023, 17:32

„Micul Hercule” a ajuns de nerecunoscut. Giuliano Stroe a împlinit 18 ani şi şi-a schimbat radical fizicul. La vârsta de 2 ani, Giuliano Stroe a şocat întreaga ţară cu fizicul său.

Reclamă
Giulano Stroe

Cum a ajuns să arate "Micul Hercule", copilul care a şocat România când avea 2 ani

Giuliano Stroe a împlinit 18 ani / Colaj Facebook

Chiar dacă toată lumea se aştepta ca Giuliano să fie un „pachet” de muşchi, lucrurile nu stau deloc aşa. „Micul Hercule” a renunţat la exerciţiile de gimnastică şi la acrobaţiile care l-au făcut celebru. Potrivit celor de la viva.ro, Giuliano Stroe a redus şi intensitatea antrenamentelor din cauza unor probleme de sănătate.

Reclamă

„Micul Hercule” a ajuns de nerecunoscut

În 2017, Giuliano Stroe a ajuns la un spital din Spania şi a aflat că „are grave probleme la nivelul dezvoltării musculare și osoase„. Atunci, tatăl său a fost la un pas să fie decăzut din drepturile părinteşti pentru că şi-ar fi exploatat copilul pentru bani.

Reclamă

Giuliano Stroe a postat de curând mai multe imagini pe reţelele de socializare. Acesta este total schimbat faţă de felul în care arăta în copilărie.

Totuşi, „Micul Hercule” are acum o altă pasiune. Practică boxul, alături de fratele său. De altfel, tatăl lui Giuliano Stroe a înfiinţat propriul cub. Puştiul care a împlinit 18 ani urcă în ring la „Asociația Giuliano & Claudio Boxing Club”.

Desemnat „cel mai puternic copil din lume”, Giuliano are în palmares mai multe recorduri. Unul dintre acestea l-a stabilit în 2010, când a doborât recordul de flotări făcute la 90 de grade.

Reclamă
facebook whatsapp LinkedIn twitter email
Închide căutarea